Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Huonoin piirtäjä

(92 viestiä)
wierii2
Tuon Bernandon tyyli on kamalaa. Esimerkiksi Gattino tai Barnca (jotka ovat top20 listassani) tuntuvat ihanilta hänen jälkeensä.
akkaridekkari
Itse olen alkanut (yllättäen) vähitellen "hyväksyä" Bernádon tyylin. Ei se vieläkään mielestäni hyvää ole, mutta menettelee jotenkuten.
Nykyään inhoan entistä enemmän Lorenzo Pastrovicchiota, jonka tyyli ei ainakaan minuun iske sitten millään.
Ja vielä voisin mainita myös Giuseppe Peregon, joka kyllä tuo hiukan nostalgista tunnelmaa, mutta jonka tyyli on silti minun makuuni aivan liian jäykkää.
Tapsa99
Minun mielestäni huonoin piirtäjä on Bernado. Hän piirtää vain ankat jotenkin erikoisesti minun mieleen.
djlordi
Bernado on kyllä huonoin piirtäjä kaikista. Myös William ja Noel van Horn ovat listan peräpäässä oudolla tyylillään.
AKUANKKA12
Tietämistäni taitaa huonoin olla Bérnado (?), koska hänen tyylinsä on jotenkin omituista ja tussin käyttö liian huonoa. Hahmot ovat "yliliikkuvia" ja olevat lähes aina liian taipuvaisia ja täten näyttävät hölmöltä. Tyyli on helposti tunnistettava rumista ja oudoista nokista, joten Bérnado vie voiton tässä asiassa.

Varmasti on surkeampia piirtäjiä, mutta minulle tunnetuista piirtäjistä tuo on huonoin.
Anonymous
Mun mielestä Colomer on huonoin ku sen hahmoista tulee mun mielestä niin elottomat ja sen jälkee se ei tunnu samanlaiselta sarjakuvalta ku esim. Vicarin piirtämä.
Nuno
Minun mielestäni Bernado on huonoin piirtäjä. Ankat ovat oudoissa asennoissa. Ja joskus ne ovat vähän neliömäisiä, ainakin päät ovat joskus. Kaikki sivuhahmot ovat ihan samanlaisia ja en tykkää niistäkään yhtään.

Joskus en tykännyt yhtään Marco Rotasta. Ja se oli silloin huonoimpien piirtäjien joukossa. Nykyään tykkään siitä aika paljon.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: ___Aku Ankka___Mun mielestä Colomer on huonoin ku sen hahmoista tulee mun mielestä niin elottomat ja sen jälkee se ei tunnu samanlaiselta sarjakuvalta ku esim. Vicarin piirtämä.
Minustakin hän on todella tylsä piirtäjä. Hahmot on liimattu paperiin.
Imfromfinland08
Huohoja piirtäjiä on useita. Mielestäni Perego, Bernado ja Hubbard ovat huonoja piirtäjiä. Bernadon tyyli on ihan omitunen. Noiden kahden muun tyylit on ihan kömpelöä sähellystä.
Mac Ducky
Perego ja Hubbard. Pelkää kömpelöä suttausta. Silti ovathan hekin ihan hyviä piirtäjiä, jos vaikka minuun verrataan. ;D Kukaan ei varsinaisesti ole surkea. Joistakin ei vaan pidä.

Bernadokaan ei ole mikään lempipiirtäjäni. Äijän piirustukset tuntuvat menevän vain huonompaan päin...
Bomber
Lainaus:Silti ovathan hekin ihan hyviä piirtäjiä, jos vaikka minuun verrataan. ;D Kukaan ei varsinaisesti ole surkea. Joistakin ei vaan pidä.
Niin totta. Ärsyttää ihan vietävästi kun kakarat tulee pätemään tyyliin "Jälki on kaamaalaa, piirrän itekki joku kakssataa kertaa paremmin!". Totuushan on se, että nuo miehet ovat ammattilaisia jotka saavat rahaa hommastaan, jolloin he tuskin ovat mitään huonoja piirtämään.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Huohoja piirtäjiä on useita. Mielestäni Perego, Bernado ja Hubbard ovat huonoja piirtäjiä. Bernadon tyyli on ihan omitunen. Noiden kahden muun tyylit on ihan kömpelöä sähellystä.
Tosin on vielä lisättävä, että itse EN osaa piirtää sarjakuvia todellakaan yhtä hyvin kuin vaikkapa Perego. Niin, Bomber ja MaD ovat ihan oikeassa.
E.H.
Itse en pidä lainkaan Peregosta ja Bernadosta. Peregon tyyli on nostalginen, mutta kömpelö eikä ankkamainen. Bernadon tyyli taas on ihan liian lennokas makuuni.
Ankkarock
Itse en tykkää lukea Tony Stroblin tarinoita. Ankat ovat jotenkin "mauttoman" näköisiä, johtunee varmaan siitä, että kyseinen tekijä piirsi tarinoita erittäin tiuhaan tahtiin, ja viimeistelyyn hän ei käyttänyt aikaa niin paljoa kuin olisi vaadittu.
Itseäni ällistyttää kun useat käyttäjät "haukkuvat" Bernadota. Toki jokaisella on oma mielipiteensä, mutta kuten ankka313kin jo sanoi mieshän on taitava piirtämään ekstraan esim. Dumbo tarinoita. Ja ankkapiirtäjänäkin Jose on kaukana huonoimmasta kastista. Eihän mies minunkaan TOP10 mahdu, mutta kumminkin.
Se on myös kummalista, että jotkut ovat laittaneet Milanon maestron, Marco Rotan listalleen huonoimpien joukossa!?!? Toki jokaisella on oma mielipide, mutta omituista mielestäni..
souffleur m
Minunkin mielestäni Bernado on loppujen lopuksi ihan OK ankantekijä. Pientä takinkäännöstä on siis havaittavissa aikaisempaan viestiini nähden. :) Henkilökohtaisesti en kyllä edelleenkään täysin lämpene aivan kaikille hänen hahmoilleen ja ratkaisuilleen piirroksissa, mutta teoriassa pidän hänen sarjakuviaan ihan onnistuneina ja tyyli on helposti tunnistettavissa. Nykyään minua ärsyttääkin eniten sellaiset piirtäjät, joiden tyyli on epävakaata ja vaihtelevaa. Tähän ryhmään voi edelleenkin laskea esim. Sander Gulienin, jonka piirrokset saattavat välillä muistuttaa jopa Barksia, välillä (usein jopa samassa tarinassa) jotain ihan muuta... Täytyy kuitenkin sanoa, että itsekin olen huomannut omaavani samanlaisia ongelmia omissa sarjakuvissani; joidenkin ruutujen (yleensä aloitusruutujen) suhteen olen hyvinkin huolellinen ja tarkka, mutta kun sarja etenee, piirroksista tulee aivan huomaamatta väkisinväännettyjä ja pieniä virheitä ei tule aina edes korjattua. Mutta ei siitä sen enempää. ;D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7