Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Huonoin piirtäjä

(92 viestiä)
Vince Ankka
Bernádo on kyl niin huono, että sen piirrostyyli saa kylmänväreet aikaan. Ei sellaisia saa töitä saisi julkaista, se on jo lukijoiden kiusaamista... tai jotain.
Kuka muka viitsii lukea tarinaa, joka on huonosti piirretty. Epäilen että aika harva.
Ale
William van Hornin piirrustuksista en pidä. Ennen jätin hänen tarinansa lukematta, nykyään olen alkanut lukemaan niitäkin. Hänen tarinoidensa huumori ei vain iske minuun, esim. joku tarina jossa Aku näkee unta jossa tulee jotain puurolonkeroita, mutta sitten se olikin Unkan uni.. Tä? Joku voi pitää hauskana, minä en. Muutenkin tuo Unkka on kummallinen henkilö, ei mielestäni sovi ankkamaailmaan. Noh, kullakin oma tyylinsä.

Marco Rotan tarinat ovat yleensä hyviä, mutta hänen piirrustus tyylistä en pidä.. Hahmojen reunat ovat jotenkin kummallisia ja liian paksuja.

Italialaiset piirtäjät tai oikeammin käsikirjoittajat saavat yleensä Roopen näyttämään pelkältä ahneelta saiturilta. Barksin ja Rosan tarinoissa hän on inhimillisempi. Sanon yleensä, koska myös muutamat italialaisetkin käyttävät inhimillisempää Roopea.

Mutta kuten jo sanoin, kullakin oma tyylinsä, itse en vain näistä pidä.

Muutamia parhaita:

- Carl Barks, tyyli on sopivan "rento" ja tarinat ovat erittäin hyviä.
- Don Rosa, ehdottomasti paras piirtäjä ja käsikirjoittaja. Tykkään hänen yksityiskohtaisista piirrustuksista ja hyvistä tarinoista.
- Vicarin piirrokset ovat hyviä.. En osaa perustella paremmin..
- Daan Jippes
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7