Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Casty

(105 viestiä)
Kreach
Casty on mainio. Toivottavasti aletaan julkaisemaansuunnilleen kaksi Mikki -tarinaa taskarissa (nykyisen yhden sijaan) ja se ensimmäinen (taskareissa siis yleensä toinen tarina) Mikki -tarina olisi se "tavallinen" ja sitten taskarin päättäisi aina Castyn mutkikas sarja :)

Loistavaa tarjontaa Casty -faneille oli taskarissa "Tähtihetki", Vaarallinen Viriste oli erikoinen, mutta silti hyvä Mikki -sarja, josta pidin. Tosin arvosanaksi annoin sille (vain) 3, sillä nelosen (4) kriteerejä se ei aivan täyttänyt, toisin kuin Kettujahdissa -sarja (samassa taskarissa) oli paljon parempi, lähenteli jo viitosta (5) eli täysiä pistemääriä, mutta päädyin neljään (4), sillä hieman siihenkin mutkikkuutta ja TUNNELMAA olisin kaivannut.

But, toivottavasti Castya nähdään useammin, jopa seuraavassa taskarissa kenties ? ;;)
Ankka313
Luin juuri tuon "Vaarallinen viriste" -tarinan. Castylle ominainen loistavan mutkikas juonihan siinä tarinassa sitten oli :D Ei kuitenkaan ollut mielestäni paras Castyn tarina, koska oli hieman sekava, ainakin tarinan alussa ;)
Parhaita tarinoita häneltä ovat Tauno Tuplajekut. Taskari 345:ssähän on vielä toinenkin Castyn tarina, tänään pääsen vielä siitä nauttimaan, kun en sitä vielä ole ehtinyt lukea, uusimmasta tasklarista olen lukenut vasta kolme ensimmäistä tarinaa...
Anonymous
Hello everybody,
I'm Casty.

I was browsing the web when I found this topic about me. So, I translated it with Google and... oh, what a nice surprise!
Well, I just wanted to thank you for all these kind words about the stories I wrote: THANK YOU VERY, VERY MUCH, really.
For me it's a great pleasure discovering that my work is so appreciated even outside Italy.
Well, that's all: if you have some question for me, I willingly answer them.
I'll check this site again in next days,

Bye bye from Italy,

Casty
Barksi
Lainaus käyttäjältä: topolinoI'm Casty.
Ja kukin saa itse päättää, uskooko moiseen... Ankkis (ja etenkin Linnake) on kyllä tunnettu Italiassakin päin, mutta että ihan Casty... No, Welcome Casty! :D
Mikko M
Lainaus käyttäjältä: topolinoI'm Casty.
Hämmentävä, mutta kiintoisa herätys vähän aikaa unten mailla olleelle aiheelle.

I think that you should prove your identity somehow. This surprising appearence needs more information. Anyway, welcome. I'm big fan of Casty so if you really are Casty, it would be pretty amazing.
Kreach
Mitä tässä on hävittävää? Jos tuo ei ole Casty, niin saakoon sitten kovat naurut.

(Sorry, I don't speak English very well)
Hello Casty! You are the best Mickey screenwriter ever! I like Mickey detective stories and you are only writer who's screenwriter detective stories. What is you favourite duck or Mickey story? What you think, who is the best screenwriter/desingner? I think for the ducks Carl Barks or Don Rosa and the best Mickey writer is you (Casty) :)
I think the best you stories is http://coa.inducks.org/story.php?c=I+TL+2659-1 that storie, Topolino e il fantomatatico Fox and http://coa.inducks.org/story.php?c=I+TL+2670-1&search=operaatio%20j%C3%A4ttinakuttaja this story is very good. There isn't issued very much you stories.

Ja toivon todella, että hän on Casty. Sen verran tuon vääntämisessä meni. Kun en mikään enkun asiantuntia ole, joku (eli toisin sanoen Barksi) voi halutessaan korjailla joitakin virheitä.
Bomber
Onpa todella uskomatonta, jos hän on oikeasti suuri Casty!

Im too a bit suspicious about your identity. But if its really you, I think you are a great drawer and writer! Like new Romano Scarpa! I just hope you arent just a hustler..
Kreach
Hieman epäilyttää kyllä, sillä miten hän voi tietää, että puhuimme hyvää hänen tarinoistaan. Ellei sattumoisin Casty osaa suomea.
On kyllä oikeasti erikoista, jos Casty nyt on sattunut osumaan tänne ja vielä kirjoittamaan!
Eikös jostain jutustä ylläpitäjät nähneet, mistä maasta käyttäjät on tulleet (tai jotain vastaavaa)?
(testasin kyllä, kun kirjoittaa googleen Casty, kolmantena taitaa olla tähän topiciin linkki)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: KreachKun en mikään enkun asiantuntia ole, joku (eli toisin sanoen Barksi) voi halutessaan korjailla joitakin virheitä.
Miksi aina minä? ;) No joo, eiköhän tuosta tekstistäsi ihan selvää saa. Ei sen tarvitse aina niin täydellistä englantia olla...
Mikko M
Lainaus käyttäjältä: KreachHieman epäilyttää kyllä, sillä miten hän voi tietää, että puhuimme hyvää hänen tarinoistaan. Ellei sattumoisin Casty osaa suomea.
On kyllä oikeasti erikoista, jos Casty nyt on sattunut osumaan tänne ja vielä kirjoittamaan!
Eikös jostain jutustä ylläpitäjät nähneet, mistä maasta käyttäjät on tulleet (tai jotain vastaavaa)?
(testasin kyllä, kun kirjoittaa googleen Casty, kolmantena taitaa olla tähän topiciin linkki)

Hän sanoi käyttäneensä Googlea apuna kääntämisessä. Käännös-Googlen avulla sanat saa varsin helposti ymmärrettäviksi vaikkei kieliopissa ole välttämättä päätä eikä häntää. Ehkäpä tässä täytyy vain odottaa, että "topolino" kirjoittaa uudemman kerran. Oli kyseessä huijari tai ei, toivon, että hän kirjoittaa uudelleen.
Ronaldo
Vai, että ihan Casty. Uskoisikohan tota. En tiedä, mutta kuitenkin Welcome Casty! :)
Etsivä Kaasi
Welcome Casty!

This is very big suprise to me, becose you come Finish Disney forum. You do nice storys and you draw very nicely. Many people in this forum say "You are next Romano Scarpa", do you think you are? And about Italy ;D, it is nice place? Do you like live in Italy? And when you come to Finland, see you fans? ;)

This is very cool becose you write and answer to questions. I think are you realy true Casty, but i think you are realy Casty. Sorry my bad English

Lainaus käyttäjältä: Kreach(testasin kyllä, kun kirjoittaa googleen Casty, kolmantena taitaa olla tähän topiciin linkki)
Tuo google juttu on vain Suomalaisissa googleissa, Englanti versiossa en edes löytänyt koko foorumia.
Tribe
Mitä järkeä siinä on, että kaikki kirjoittaa englanniksi, kun hän kerta sanoi, että käänsi puheen omalle kielelleen? Se on aivan sama, mitä kieltä me täällä puhumme, jos hän kerta saa käännettyä sen italiaksi. Mehän voisimme puhua täällä vaikka saksaa ja hän silti saisi kaiken italiaksi.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: TribeMitä järkeä siinä on, että kaikki kirjoittaa englanniksi, kun hän kerta sanoi, että käänsi puheen omalle kielelleen? Se on aivan sama, mitä kieltä me täällä puhumme, jos hän kerta saa käännettyä sen italiaksi. Mehän voisimme puhua täällä vaikka saksaa ja hän silti saisi kaiken italiaksi.
Säästämme häneltä vaivaa.
TKal
Ei tuo mikään valtava ihme ole, jos Casty on tosiaankin käynyt täällä. Kai Vainiomäellähän oli tänne oma käyttäjätunnuskin, ja muistaakseni myös Vicar on käynyt täällä joskus. Kokeilin hakusanaa "Casty" Italian Googlessa, ja tämä aihe oli toisella sivulla.

Greetings from Porvoo, Casty!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7