Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Bernado

(43 viestiä)
Aku-fani13
Mitä mieltä olette Bernadosta? Tunnistatteko hänen piirrosjälkensä? Itse en yhtään tykkää Bernadosta hänen piirroksensa vain ovat jotenkin ällöttäviä. Mutta onko joukossamme niitä jotka pitävät Bernadon piirrustuksista?toivotaan että Bernadosta syntyy kekustelua
Aku Vankka
Aika laiha aloitusviesti. Mutta kuitenkin, Bernadó on mielestäni yksi huonoimpia piirtäjiä, mitä olen eläissäni nähnyt. Piirrokset ovat vain yksinkertaisesti niin hirveitä, etteivät ne ankkoihin sovi kirveelläkään. Matami Mimmi -tarinoihin piirrokset istuvat paremmin, mutta niissäkään en niistä pidä.
Eli vastasin gallupiin ''En tykkää yhtään''.
Aksu ankka
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaAika laiha aloitusviesti. Mutta kuitenkin, Bernadó on mielestäni yksi huonoimpia piirtäjiä, mitä olen eläissäni nähnyt. Piirrokset ovat vain yksinkertaisesti niin hirveitä, etteivät ne ankkoihin sovi kirveelläkään. Matami Mimmi -tarinoihin piirrokset istuvat paremmin, mutta niissäkään en niistä pidä.
Eli vastasin gallupiin ''En tykkää yhtään''.

Nii määki vastasin. Bernandon piirrokset näyttää siltä, että ne oltaisiin
sutaistu 5min. Ankkojen kaulat ovat idioottimaisen pitkät,
ja esimerkiksi postiljoonin pää näyttää jalkapallolta. Eli: Hyi olkoon Bernando :P
Fauntleroy
Aloitusviestiin voisi vähän panostaa. Et kertonut oikeastaan mitään itse piirtäjästä.

Ja oma mielipiteeni on täälläkin tullut varsin hyvin selväksi. Yksinkertaisesti: en pidä. Hahmot ovat venytettyjä ja vanutettuja liikaa. Branca osasi vielä pitää lennokkuuden ja ilmeilyn hyvän maun rajoissa mutta tämä herra vetää aivan överiksi. Tarinoita lukiessa tulee vaivautunut olo. Vastasin kuitenkin "huono", koska en minä oikeastaan vihaa Bernadoa. Joskus ankkapiirrokset pysyvät siedettävissä rajoissa mutta sitten taas joskus Bernadon Hiawatha/Dumbo-tarina Akkarissa tai ekstrassa suorastaan ärsyttää. Käsikirjoituksetkin ovat lähes aina suorastaan onnettomia. Hedmanin kässärit eivät yleensäkään enää nykyään säväytä.
Karhula
En itsekään pidä Bernadosta, piirtää ehkä hiukan liian nopeasti eikä kunnolla hallitse tyyliään. Mies on kuitenkin keksinyt oman tyylin, vaikkei se mikään mahtava olekaan. Hiukan näkyy brancamaisuutta piirroksissa ja niinkuin Vankka tuossa sanoi, piirrokset istuvat hiukan paremmin Matami Mimmi tarinoissa ja itseni mielestä mies osaa piirtää suunnilleen yhtä hyvin Mikkiä kuin Mimmiä. Ei tyyli mikään ihan hirveä ole, mutta silti vastasin äänestykseen "huono".
Ducker97
Vastasin kysymykseen "ei hyvä, muttei huonokaan", koska nykypiirrokset ovat täyttä p**kaa, jos hienosti sanotaan... Mutta jos katsoo vanhempia 2000 akkaria löytää piirrosjälkeä jota (ainakaan minä) muista nähneensä... Silloinen tyyli muistuttaa lähinnä ehkä Miguelia. Niinkuin Fauntleroy sanoi, Bernadon Hiawatha ja Dumbo tarinat ovat "huonoja". Tunnistan piirrosjäljen, valitettavasti. Ekstran taso ilman Bernadon tarinoita nousisi ehkä omasta mielestäni yli akkarin.
Aku-fani13
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaAika laiha aloitusviesti. Mutta kuitenkin, Bernadó on mielestäni yksi huonoimpia piirtäjiä, mitä olen eläissäni nähnyt. Piirrokset ovat vain yksinkertaisesti niin hirveitä, etteivät ne ankkoihin sovi kirveelläkään. Matami Mimmi -tarinoihin piirrokset istuvat paremmin, mutta niissäkään en niistä pidä.
Eli vastasin gallupiin ''En tykkää yhtään''.
Pahoittelen todella paljon että en pistänyt mitään tietoa Bernadósta ei löytynyt Wikipediasta eikä muualta. :(
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Pahoittelen todella paljon että en pistänyt mitään tietoa Bernadósta ei löytynyt Wikipediasta eikä muualta. :(
Comic creator on kyllä hyvin laaja tiedonlähde. Bernadosta löydät osoitteesta
http://lambiek.net/artists/b/bernado_jr.htm. Googlen kautta voit kääntää.
Aku-fani13
No nyt pistän tätä tietoa Bernadosta Bomberin avulla:Bernado oikealta nimeltään José Ramón Bernado on 19.21965 Espanjassa kylässä lähellä Barcelonaa syntynyt sarjakuva piirtäjä. Hän oppi itse piirtämään matkimalla Alex Raymondin ja John Busceman piirroksia/tarinoita. Bernado aloitti uransa animaatio uralla 1980-luvulla ja hän on työskennellyt useilla studioilla mm.Acció, Münchenin Animaatio. Bernadon ensimmäisen sarjakuva työn nimi oli "El Vertugo" , joka julkaistiin A Tope aikakaus lehdessä. Bernado on myös muitten piirtäjien kanssa yhteistyössä tehnyt animaatio sarjan nimeltään "El Ultimo Koala". Vuonna 1991 hän sai tilaisuuden työskennellä Disney hahmoja Comicup Studiolla. Hän aloitti ensin Mikki Hiiri ja Hessu tarinoilla, mutta myöhemmin hän on piirtänyt mm. Aku Ankkaa ja Matami Mimmiä. Bernado on myös työskennellyt Comicupin lisäksi Egmontilla Tanskassa ja Mondadorilla Italiassa. Koko vuoden 1991 ajan, Bernado kehittii omaa henkilökohtaista ja ominaista tyyliä Floyd Gotterssonin, Daniel Brancan ja Daan Jippesin innoitttamana. Vuonna 1995 Marvel Comics tarjosi hänelle töitä Yhdysvaltojen markkinoille. Hän hyväksyi tarjouksen ja teki Marvel Comicsilla sarjakuva sarjat:"Wolverine", "Hopeasurffari Vuotuinen" ja "Fury / Agentti 13". Lisäksi hän liittyi DC Comicsiin, jossa hän piirsi sarjat "Extreme Justice", Justice League Task" ja Superboy". Bernadon yhteistyötä amerikkalaisten kustantajien kanssa kesti vuoteen 1998. Vuonna hän oli töissä Sanchis ja Comicon studioilla. Vuodesta 2000 lähtien hän on tehnyt Mikki Hiiri, Pikku Hiawatha, Dumbo ja joskus Aku Ankka tarinoita. Tekstissä saatta olla joitakin kirjoitus virheitä. ;)
akuankka1313
Bernadólla on kyllä yksi tämän hetken Akkaripiirtäjien tyyleistä omaperäisin ja hauskin. Miten melkein kukaan ei pidä hänestä? No, vaikka Bernadó vetääkin välillä hieman liian yli, hänen piirroksensa tekevät tarinasta kuin tarinasta hauskan.
Tätä mieltä minä olen. :)
Aku-fani13
Muuten miten kyseinen piirtäjä kirjoitetaan näin:Bernadó vai näin:Bernado? Joskus jotkut sanovat ylä pilkulla mutta taas jotkut sanovat ihan tavallisella oolla. Miten on tietääkö kukaan tarkkaa vastausta??
Kreach
Bernadó kirjoitetaan. Jotkut eivät vain jaksa kirjoittaa yläpilkulla.

Ja mielestäni Bernadón piirrostyyli on karsea. En pidä yhtään. YliBrancamaiset ja ällöttävät piirrokset. Eli siis aivan liian notkeita, ne näyttävät jo luonnottomilta.
Aku-fani13
Muuten monta tarinaa Bernadó on piirtänyt, en löytänyt mistään mutta en ole hirveän hyvä googlen käyttäjä. Joten jos te olisitte löytänyt kyseisen tiedon voisitteko pistää viestiä tulemaan. Olis kiva tietää ja kiitos jo etukäteen.

Edit.Peetukka kertoi vastauksen kuinka monta Disney sarjaa Bernado on ollut tekemässä ja hänhän on ollut tekemässä 433 Disney sarjaa.

Edit2.Fauntreloy kertoi yksärillä Bernadon olleen tekemässä 104 sarjakuvaa, siis semmoisia tarinoita mitä voitaisiin Aku Ankassa julkaista.
Peetukka
Bernandó on ollut mukana tekemässä 433:a Disney-sarjaa. Katsoin tiedon Induksista.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Edit2.Fauntreloy kertoi yksärillä Bernadon olleen tekemässä 104 sarjakuvaa, siis semmoisia tarinoita mitä voitaisiin Aku Ankassa julkaista.
Tarkoitin siis, että Suomessa on julkaistu 104 tarinaa.

Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Fauntreloy
Aina silloin tällöin ihmettelen, onko tuo oikeasti noin vaikea kirjoittaa. Pitää ilmeisesti muuttaa nimi pelkäksi Fauntleksi.
Sivuja: 1 2 3