Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Bernado

(43 viestiä)
Donald-91
Kyllähän se on Kääk13 ihan jokaisen oma mielipideasia, tykkääkö jonkun tyylistä vai ei. Itse en siis tykkää, kuten olen jo kirjoittanut. Perustelut on luettavissa edellisestä viestistäni. Mielestäni tuo ei ole kovin järkevää, että sanoo edes tavallaan, että "Minä pidän, niin teidänkin täytyy silloin pitää."

[Wondy kirjoitti: "Erityisesti ihmismäisemmille hahmoille tehdyt jalat ovat kamalaa katseltavaa. Nilkka on ohut ja muu osa jalasta kymmenen kilon kinkku. Auts."]

Niinpä! Se juuri on hänen tyylissään sitä karseimman näköistä katsottavaa. :-[
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Kyllähän se on Kääk13 ihan jokaisen oma mielipideasia, tykkääkö jonkun tyylistä vai ei.
Tuo nyt oli taas näitä naurettavia toteamuksia. Jos joku haukkuu jonkun piirtäjän ja toinen kehuu sitä perään, niin heti täytyy mainita tuo "mieleipiteen oikeus". Kääk13 on kuitenkin fiksu kaveri, ei hän olettanutkaan että kaikki Barnadosta tykkäisi. Itseänikin toki ihmetyttää se, miksi kaikki häntä aina mollaavat. Bernadohan on äärimmäisen taitava kaveri.
Mattiii
Minun tuomio Bernadosta on "Ei hyvä, muttei huonokaan". Piirrostyyli ei ehkä ole sieltä parhaimmasta päästä, mutta kuitenkin ihan siedettävä. Tarinat itsessään ovat kuitenkin mahtavia ja nykyään varsin humoristisia. Minua ainakin naurattaa hahmojen ilmeet, vaikka hänen tyylinsä on neliömäinen. Paras lukemani hänen piirtämä tarina löytyy tämän viikon Akkarista nro 38 Naapuri hädässä. Se on paras siksi, että juuri siinä hahmojen ilmeet ovat niin huvittavan näköisiä. Muita hyviä Bernadon tarinoita ovat taskareissa ilmestyneet pitkät tarinat. Kuitenkin Bernadon ei tarvitse kuin ihan pikkuisen parantaa tyyliä, että saa minulta paremman arvosanan, onhan hän kuitenkin parantanut tyyliä huomattavasti.
Donald-91
No voi hyvä tavaton! Ajattelehan nyt vähän pidemmälle, Barksi. Ehkä kaikki "mollaavat" häntä sen takia että he eivät vain pidä hänen tyylistään. Yksinkertaista.

Sanoit hänen olevan fiksu kaveri. No, en minä häntä tyhmäksi ole sanonutkaan. En missään vaiheessa. En se minäkään ihan tyhmä ole.

Ja miten niin toteamukseni mielipiteen oikeudesta oli naurettava? Ei se todellakaan ollut naurettava. Sillä sehän on ihan normaali asia, että jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. Myös heillä, jotka eivät pidä Bernadosta.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Donald-91No voi hyvä tavaton! Ajattelehan nyt vähän pidemmälle, Barksi. Ehkä kaikki "mollaavat" häntä sen takia että he eivät vain pidä hänen tyylistään. Yksinkertaista.
Tottakai kaikki haukkuvat häntä sen takia, että pitävät miestä huonona. En ole niin vähäjärkinen, etten sitä ymmärtäisi...

Lainaus:Ja miten niin toteamukseni mielipiteen oikeudesta oli naurettava? Ei se todellakaan ollut naurettava. Sillä sehän on ihan normaali asia, että jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. Myös heillä, jotka eivät pidä Bernadosta.
Jokaisella on tottakai oikeus omaan mielipiteeseensä. Sehän on selvää. Mutta nimenomaan tuo maininta "jokainen saa olla mitä mieltä haluaa" vain kuulostaa selittelyltä, jolla yritetään väheksyä erimieltä olevia. Kuulostaa ylenkatsonnalta. Kääk13 kuitenkin myöskin mainitsi oman mielipiteensä ja ihmetteli sitä, että miksi kaikki Bernadoa vihaavat. Vastasit tähän kysymykseen siis vain toteamuksella, että kaikilla on omat mielipiteensä. Tottakai tästä topicista löytyy syitä sille, miksi hänestä ei piitata, mutta Kääk13 esitti mielestäni oikein hyviä argumentteja. Jos olet erimieltä, kerro toki se, äläkä vain mainitse fraasia, jonka kaikki tietävät.

Tämä oli tietysti vain oma mielipiteeni, kyllähän se on jokaisen mielipideasia, tykkääkö tästä viestistä vaiko ei...
Tonnikala313
Eipä ole hääppönen tuhertelija.Saattaa kuulostaa että haluaisin suorastaan kuristaa hänet.Mutta en halua tehdä pahaa kärpäsellekkään O:-)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Tonnikala313Eipä ole hääppönen tuhertelija.
Perustelut olisivat kova sana viestien laadun turvaamiseksi. Tuossa viestissä ei mitään elämää suurempaa asiasisältöä valitettavasti esiintynyt.

Lainaus käyttäjältä: Tonnikala313...hänet.Mutta en...

Välilyönti välimerkin jälkeen tekee viesteistä selkeämpiä. :)
Ankkafani315
Päätin nyt vastata, kun jonkin aikaa harkitsin. Ei paha muttei mikään mestarikaan. Piirtäjä voisi vähäsen panostaa hahmojen anatomiaan ja muutenkin Disney-ankkojen laatuun. Kyseessä ovat tosiaan Disney-hahmojen parhaimpia luomuksia, eikä niitä sovi pilata liian omaperäisellä piirrostyylillä. Sanoisin, että kyllä parannettavaa löytyy myös muussa piirtämisessä. Joskus jopa ohitan Bernadón tekeleet, kun en viitsi katsella noin huitaistua tyyliä.
Lainaus käyttäjältä: Tonnikala313Eipä ole hääppönen tuhertelija.Saattaa kuulostaa että haluaisin suorastaan kuristaa hänet.Mutta en halua tehdä pahaa kärpäsellekkään O:-)
No tuo viesti voisi tosiaan olla vakuuttavampi. :-/
Donald-91
Olen harvinaisen paljon samaa mieltä Ankkafani315:n kanssa. Eli jos minulta haluatte asiaan perusteluja, lukekaa (uudestaan) Ankkafani315:n viesti. Sen takia, että olen samaa mieltä, enkä keksi siihen nyt paljoa lisättävää.
Flintheart Glomgold
Ihan jees tämä Bernado. Ei hän kyllä huono piirtäjä ole myöskään, koska jokaisella on oma tyyli. Bernadon ankat ovat jotenkin todella outoja, mutta kenenkään piirrostyyliä ei voi haukkua, koska niillä on oma piirrostyyli. Tunnistan myös Bernadon piirrostyylin heti tämän jaloistaan ja kasvoistaan. En nyt halua haukkua Bernadoa, mutta minun mielestä hänen ankat ovat ihan robotin näkösiä.. Ihan luettavaa kuitenkin on hänen piirrostyyli. -F.G
ankkaetsivä
En halua haukkua ketään. Kaikilla on oma piirrostyylinsä ja Bernadólla (en muista miten päin pilkku pitää laittaa) on sellainen kuin on. Vuosituhannen vaihteessa, tarkemmin sanoen vuonna 2001 Bernadólla oli ihan hyviäkin tarinoita. Bernadón tarinoissa on tietynlaista lennokkuutta, joka poikkeaa muista piirtäjistä. Mutta tarinoiden kuvituksesta saa selvää, joten mitäpä siinä valittamista? Itse en osaisi piirtää edes niin hyvin kuin Bernadó.

Muuten, moni kirjoittaa Bernando, mutta muistakaa että hän on Bernadó. Tuo kirjoitusvirhe on aika häiritsevä ;)

// En muuten vielä vastannut mitään tuohon kyselyyn, kun en osannut päättää, mutta mietin mitä vastaan ja vastaan joskun myöhemmin
hessu hissu!
Pieni (Siis todella pieni! : D) arvosteluni Bernadólle:

Tähän osasin vastata vain "ei hyvä, mutta ei huonokaan". Joskus hän piirtää hienoja hahmoja, mutta joskus aivan karseita... Hän piirtää ihan hienon Matami Mimmin, vaikkakin Mimmin naama on vähän outo... Mielestäni hän ei osaa piirtää sivuhahmoja, sillä ne ovat aina päinvastaisia kappaleita täydellisyydestä. Esim. Hansu. Hansusta hän tekee aina liian paksun (tekee näin aika monellekkin)... Hän piirtää myös aika rumia ankkoja. Ilmeet ovat aika oudot, mutta asennot kivat. Mutta Hansua hän ei kyllä hyvin piirrä!
Hiiretkään eivät järin hienoja ole...

Arvosanaksi hänelle tulee 6½, mikä on tämän viestin perusteella yllättävän hyvä! Hän piirtää aika rumasti, mutta silti siinä on jotain vetoavaa...

Mutta inhokki piirtäjäni hän on.
Somebody
Taitaa olla yksi vihatuimmista piirtäjistä, ja ymmärrän hyvin niitä, jotka inhoavat häntä.
Bernado on mennyt lennokkuudessaan kaikkien rajojen yli. Aivan karseita hänen piirroksensa useimmiten ovat.
Pidän monista lennokkaista piirtäjistä, mutta Bernado ei todellakaan kuulu niihin tyyppeihin, joiden tyylissä lennokkuus on hyvä asia.
Sivuja: 1 2 3