Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Rosa vs. Barks

(78 viestiä)
Anonymous
Barksi on tasoittanut tilanteen 38 - 38 ! ;D

Hyvä Barks! :)
Aku Vankka
Eijei. Kaikki uudet ankkislaiset - äänestäkää Rosaa : )
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaEijei. Kaikki uudet ankkislaiset - äänestäkää Rosaa : )
Akuankka.fi is our only hope! :D
Anaconda
Jos näinkin korkealla tasolla vielä jatkuu keskustelu, niin lukko tulee hyvin nopeasti.
Vince Ankka
Tää on vähän kinkkinen iänestys, tykkään molemmista paljon. Mutta enemmän mä tykkään Barksin tarinoista,
sillä hänen piirrostyylinsä on luonnollisempaa ja hän on todella, todella hyvä käsikirjoittaja. Rosan ankat taas ovat jotenkin... jäykkiä.
Mut hyvä käsikirjoittaja hänkin on. Sen huomaa hetkessä kun lukee Roope Ankan elämä ja teot -kirjan.

Tässä vielä joitakin syitä miksi pidän enemmän Barksista:

- Ilman häntä ei olisi Roopea ja muita ankkalinnalaisia.
- Hänen tarinansa ovat eläväisempiä
- Hän taisi keksi Karhukoplankin (vai olenko väärässä?)
Flintheart Glomgold
On totta, että Barks keksi Karhukoplankin. Minullakin on aika samanlainen perustelu kuin Vince Ankallakin. Rosahan ei ole keksinyt kuin Arpin Lusenen hahmoksi toisinkuin Barks.. Ilman Barksia ei olisi Ankkalinnalaisia eikä mukavia roisto hahmoja, esim. Karhukopla, P.J Petkunterä ja Milla Magia. Barksi on myös tehnyt enemmän kirjoja (kai) ja ne kaikki ovat oikein mukavia kirjoja. Rosahan ei ole tehnyt kuin yhdeksän kirjaa. Barksin piirrostyyli on myös lumoava ja käsikirjoitus todella hauska. Ja on kuitenkin vaikea perustella kumpi on parempi, koska kummatkin ovat taitavia piirtäjiä & käsikirjoittajia. Kummankin käsikirjoituksesta saa aika usein mukavat naurut, joten tämä on todella vaikea päätös, mutta Barks vie voiton kuitenkin. Uskon, että jonain päivänä sanon, että Rosa on parempi. ;)
Niketin
Barks on toki luonut ankkauniversumin, mutta pidän Rosan yksityiskohtaisista piirroksista. Hänen piirtämiään tarinoita on jaksaa lukea vaikka kuinka monta kertaa. Barksilla on ehkä paremmat käsikirjoitukset ja hänen tarinansa kertovat usein Ankkalinnan elämästä, kun taas Rosa kirjoittaa Ankkojen historiasta paljon.

Kyllä se ääni Rosalle menee!
Lily
Molemmat suosikkejani... Tuota tuota... On pakko myöntää, että ilman Barksia ei olisi Aku Ankkaa, ja hän teki uskomattoman työn, ja loi vieläpä suosikkihahmoni :D
Don Rosa taas piirtää niin stailisti... Hänhän teki myös Roopen elämänkerran Barks-faktojen pohjalta. Tota noi, sanotaan, että äänestin Rosaa.
Ankkarock
Ääneni menee Carl Barksille, hänen loistavien klassikkotarinoidensa (mm. Vanhan linnan salaisuus, Kulmikkaat munat jne..) johdosta. Hän on myös tuonut ankkauniversumiin todella paljon uusia hahmoja, kuten Roope Ankka.
Don Rosa ei niinkään ole uusia vakituisia hahmoja luonut (Hmm.. Musta Ritari voisi olla..).
Niketin
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockDon Rosa ei niinkään ole uusia vakituisia hahmoja luonut (Hmm.. Musta Ritari voisi olla..).
Totta, sillä Don Rosahan haluaa olla mahdollisimman uskollinen Carl Barksin maailmalle ja tarinoille. Siksi hän ei ole luonut suuremmin uusia hahmoja, eikä tehnyt muutoksia mihinkään. Useat hänen tarinoistaan ovat rakennettu Barksin ideoiden mukaan.
Eltharion
Hmm, Rosa vai Barks. Vaikea kysymys, mutta ääneni saa ankkamaestro Barks. Ei Rosa eikä oikeastaan kukaan voi yltää hänen elämäntyönsä rinnalle. Barks teki Ankoille sen mitä (myöskin fanittamani) Tolkien teki fantasiakirjallisuudelle: toi uuteen, nykyiseen muotoon.
_aku-fani_
Ankaran miettimisen jälkeen tulin siihen tulokseen,että valitsin Rosan.Kummatkin piirtäjät ovat erittäin hyviä,mutta Don Rosan tarinat ovat erittäin humoristisia.En tarkoita kumminkaan sitä,että Barksin tarinoissa ei olisi yhtään huumoria.mutta nyt vie Rosa voiton.
Roope fani10
Minun mielestäni Barks on parempi, mutta Rosa on parempi käsikirjoittaja. :)
Viiru
Mielenkiintoinen pattitilanne, 50 - 50 (Viirulla oli sormensa pelissä). :D Barks olisi saanut ääneni jo pelkästään legendaarisuutensa ja ikimuistoisuutensa vuoksi, mutta piirrostyylin ja huumorin puolesta kallistuin enemmän Rosan puolelle. Mitenköhän käy ...
-Vade-
Rosa meni äänellä johtoon (thanks to me). Miettimisen jälkeen kallistuin Rosaan, koska pidän hänen pitkistä, huumoripitoisista, historiallisista ja jännistä tarinoista. Mutta ei Barks ole paljoa perässä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6