Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: William van Horn

(148 viestiä)
Anonymous
Kaikkihan varmasti tietävät William van Hornin? Hyvä. Niin arvelinkin.

Van Horn tekee mielestäni viihdyttäviä tarinoita, mutta en ikäväkseni ole koskaan oppinut pitämään miehen piirustustyylistä. Etenkin van Hornin piirtämät ihmiset ovat minulle kauhistus, ankat vielä menettelevät. Mutta tarinat ovat varsin oivallisia.

Nyt siis kaipaisin teidän mielipiteitänne William van Hornin taidoista, joten antaa tulla. :)

(Tietääkö kukaan muuten, onko Mikki-piirtäjä Noel van Horn sukua Williamille? Olen jotenkin aina ajatellut, että kyseessä olisi veljekset, mutta en ole löytänyt tietoa asiasta.)
Leo
Herran jälki ennen tuskastutti minua kovasti vaan nykyään olen ollut paljon myötämielisempi. Aina on hyvä, että jäljen tunnistaa heti kuten Hornilla, Brancalla, Vicarilla, Rosalla ja Barksilla. William ja Noel ovat sukua keskenään, ja itse olen saanut jostain päähäni, että kyseessä olisivat isä ja poika (en sitten tiedä kummin päin). Voipi olla, että veljeksiä myös ovat. Unkka Kumiankka tuntuu olevan Hornin käytössä jatkuvasti. Hornin hahmoko?
Anaconda
William Van Horn on Noelin isä.
Piirrostyyli on ihan ok, eli ei todellakaan ole siitä karmeimmasta päästä!
Hornikin tehnyt hyviä ja vähän huonompiakin tarinoita, mutta oma suosikkini on "Hurjaa hyväntekeväisyyttä". Se on sopivan vauhdikas kertomus.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Leo LehtinenUnkka Kumiankka tuntuu olevan Hornin käytössä jatkuvasti. Hornin hahmoko?
Kyllä, Unkka T. Kumiankka (Rumpus McFowl) on van Hornin keksimä hahmo.
Jenni
Mä en pidä Van Hornin sarjiksista - en ollenkaan! Aku Pizzakuski-tarina on ainoa hyvä.
Se piirrosjälki on jotenkin "tylsää", eikä tarinoiden ideoissakaan ole ´hurraamista. Ja sitten vielä ne ötökät, kärpäset, hyttyset.. Tämä mies sopisi hyvin kuvittamaan Ötökkä-kirjaa. :D
submin
Lainaus käyttäjältä: JenniMä en pidä Van Hornin sarjiksista - en ollenkaan! Aku Pizzakuski-tarina on ainoa hyvä.
Se piirrosjälki on jotenkin "tylsää", eikä tarinoiden ideoissakaan ole ´hurraamista. Ja sitten vielä ne ötökät, kärpäset, hyttyset.. Tämä mies sopisi hyvin kuvittamaan Ötökkä-kirjaa. :D

Jooh, en miekään pahemmin van Hornista ole tykännyt.
Ei tule tähän hätään mieleen mitään hänen sarjaansa josta olisin pitänyt..
Ja ne helkutin pörriäiset joka ruudussa!!
Anonymous
En tykkää yhtään. Mies ei taida pahemmin yksityiskohdista tykätä.
Anonymous
Mutta minäpä tykkään! Van Horn on tosi hyvä piirtään ja juonetkin on hyviä.
Anonymous
Van Horn on minun mielestäni loistava Ankka-piirtäjä! Juonet ja piirrokset ovat hyviä!! 8)
Fergus
Joo William van Horn osaa juuri sen mistä monet piirtäjät vain haaveilevat. Nimittäin luoda lennokaan kymmensivuisen "vitsisarjan" Eli tarinan jossa on jonkinmoinen juoni mutta se on kuitenkin komediallista usein päätöntä kohellusta. Van Hornin "tupokierros" on yksi legendaarisimpia ja parhaita esimerkkejä sellaisesta!
Ja en todellakaan tiedä miksi hän piirtelee ampiaisia joka ruutuun...
Ja ne mustat leveät hampaanvälit...
korri
Jup, van Horn hallitsee oman formaattinsa, kymmensivuiset, suvereenisti (on tehnyt myös ainakin yhden jatkosarjan, Köyhän miehen peili, joka oli "ihan hyvä").
Ja ilmeisesti silloinkin kun työskentelee käsikirjoittajan kanssa pitää ohjakset käsissään, näin kertoi ainakin John Lustig (joka myös kommentoi oppineensa paljon huumorisarjojen kirjoittamisesta van Hornilta...).
Piirrostyyli on, myönnettäköön, hieman omalaatuinen ja lennokkuudestaan huolimatta en voi pitää ihan lempipiirtäjieni joukossa...
Samaten en voi oikein nostaa yhtään huipputarinaa, van Horn on tasainen ammattilaistekijä joka pitää tason korkealla...vähän niin kuin Vicarkin.

Onko muuten kukaan muu nähnyt van Hornin ei-Disney-sarjaa Nervous Rex? Minulla on yksi albumi, tosin saksankielinen...
Fergus
Onko kukaan muu lukenut tuota Van Hornin hupaisaa kymmensivuista "tupokierros". Se on julkaistu ainakin aku Ankan jossain numerossa 1997 vuonna. Kannessa on pojat jotka grillaavat makkaraa lohikäärmeen liekistä.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: FergusOnko kukaan muu lukenut tuota Van Hornin hupaisaa kymmensivuista "tupokierros". Se on julkaistu ainakin aku Ankan jossain numerossa 1997 vuonna.
Se on julkaistu jo aiemmin, nimittäin numerossa 46/1993.
Anonymous
William vH on loistava. Pesee nämä Brönköt ja Korhoset mennen tullen.
Fergus
Uhups no pääasia on se että tarina oli hauska. Ja todella ikimuistoinen.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10