Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: William van Horn

(148 viestiä)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: vrstarinoita ei ikinä julkaista akkarissa
Kyllähän niitä nyt viime vuosina jonkun verran on julkaistu, mutta tietääkseni syynä on se, että lähes kaikki WVH:n tarinat ovat jo Suomessa julkaistu.
AKUANKKA12
Nyt tuli se Ruotsissa julkaistu Nothing Like It. Olipas mainio sarja, ja hyvä ettei vauhti lopu!
Tässä muuten vielä kuudeskin tarina! Muuten, olenko oikeassa, että tarina on Peter Kowalevskin (?) eikä Van Hornin kirjoittama? No, sittenhän se on surkeampi tarina kuin muut hornit...
Bomber
Surkeampi kuin muut hornit? Ovatko van Hornin tarinat mielestäsi siis surkeita?

Ihan perustarinahan oli tuo Hankala herääminen. Minusta Willyn piirrokset paranivat loppua kohden. Van Hornille uni näyttää olevan mieluisa aihe. Ennen tätä olen nimittäin lukenut ainakin kaksi unta ja nukkumista käsittelevää tarinaa. Tämä oli myös nautinnollista luettavaa, tuo Unkan loppuselitys tuli aika puskista, aika tarpeetonta kamaa se oli.
Barksi
Peter Kowalevskin tarinoita ei olla vielä julkaistu missään, joten mistäpä tiedät, onko hän hyvä vaiko ei?
AKUANKKA12
quote="Barksi"]Peter Kowalevskin tarinoita ei olla vielä julkaistu missään, joten mistäpä tiedät, onko hän hyvä vaiko ei?[/quote]
En tiedäkään, mutta arvelen, koska Van Hornin tarinat joissa sekä käsikirjoittaja että piirtäjä ovat Van Horn, ovat hyviä, mutta jos on eri kässääjä ne ovat yleensä huonompia.

Lainaus käyttäjältä: BomberSurkeampi kuin muut hornit? Ovatko van Hornin tarinat mielestäsi siis surkeita?
Tarkoitin, että tuo uusi Petteri-tyypin kirjoittama on muita horneja varmaan huonompi, jos väärin ymmärsit. :)
Niku Kipittäjä
Mielestäni William on todella hyvä piirtäjä ja käsikirjoittaja. Kärpäset kuvissa tuovat piirtäjälle mukavaa eroavaisuutta muista piirtäjistä. Unkka Kumiankka on hyvä hahmo. Lyhyesti sanottuna, ei mitään moitittavaa. Jos pitäisi sanoa Van Hornin paras sarja, se olisi ehkäpä Porua puurosta -hupailu.
Ape
Van Horn on mahtava. Käsikirjoitukset ovat hyviä ja piirrosjälki hyvää.
Flintheart Glomgold
Tietenkin tunnen W. Van Hornin. Hänen tarinansa on todella mukavia ja kivoja, mutta hänen piirtämät ankat ja ihmiset näyttävät todella oudoilta, muttei kuitenkaan huonoilta. Minun mielestä Noel piirtää paremmin jopa kuin W. Van Horn, mutta kyllä W. Van Hornin tarinoita voi lukea. Vielä nopeasti, kumpikaan piirtäjä ei ole huono, muttei mestareitakaan nyt ihan kuitenkaan ole.
Somebody
Parhaat Van Hornin tarinat löytyvät 90-luvun Akkareista, nykyään kaveri on menossa kovaa kyytiä alaspäin... Mahtaako ikä jo painaa? Toivottavasti mies siirtyy pian eläkkelle, etteivät tarinat putoa keskitason alapuolelle. :-[
____Aku Ankka____
Minä en ole mikään suuri van Horn fani. En pidä kauhesti hänen pojansakkaan (Noel van Horn) piirtämistä Mikki sarjoista. Hänellä on ihan kelpo käsikirjoitukset, mutta ne eivät oikein pääse loistamaan miehen piirustus jäljen takia. Hänen linjansa ovat jotenkin niin, niin erikoiset ja omalaatuiset ja minä en vain ole ikinä pitänyt niistä. Muistan yhden tarinan hyvin jonka hän on piirtänyt, ja se tarina onkin ainoa hänen tarinoistaan joista pidän erityisen hyvin. Se oli joulu tarina ja Ankkalinnassa riehui joku joka heitteli lumapalloja ja Aku ja Tulppu päättävät selvittää kuka tämä on. Loppujen leouta selvisi että se olikin Pellen keksintö joka oli jotenki seonnut. =)
Torsti
Noelin sekopäisille tarinoille ihan mukiinmenevää ja hauskaa vastapainoa. Hyviä tarinoita! Plussaa kärpäsistä ;)
Vince Ankka
Mielestäni van Hornin tarinat ovat hauskoja ja hänen piirtotyylinsä mukavan lennokasta. Onhan ne hänen hahmonsa vähän outoja, mutta minä otan senkin vain piristävänä vaihteluna. Mieleeni on jäänyt yksi mainio tarina, jossa Aku oli siellä avaruudessa olympialaisten kaltaisissa kisoissa. Siinä on todella hyvä juoni ja Akun kovaonnisuus tulee selvästi esille.
etska01
Mielestäni William Van Horn on todella hyvä tarinoitten tekijä. Mutta piirrokset eivät mielestäni ole mitään parhaita.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10