Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: William van Horn

(148 viestiä)
mastermind
Pidän William van Hornin töistä, niiden lähes surrealististen käsikirjoitusten takia. Välillä on vähän normaalimpaa tarinaa, mutta useimmiten mennään sellaista vauhtia, että Salvador Daliakin heikottaisi.
Etsivä Kaasi
Willian on hyvä piirtäjä. Piirrokset ovat lennokkaita ja hienoja (minun mielestäni). Kässäritkin ovat ihan hauskoja. Joskus tarinat ovat aika sekavia, mutta yleensä hyvää luettavaa. Willian on yksi hyvistä piirtäjistä (ja niitähän löytyy). :)
HN Erkka
Minä en oikein Williamista välitä. :(
Mutta kyllähän sen sarjoja lukee.
Varjohiippari jäi mieleen, hyvä tarina.
Muuta sanottavaa en keksikkään... :-
Anonymous
Musta hienoja tarinoita häneltä on Se kun aku ei saa nukuttua yöllä mutta onkin allerginen häyhenille, ja se kun aku on piirakkakuski(mahtaako kukaan tietää nimiä?) :)
HN Erkka
Se jossa Aku ei saa nukuttua on ainakin Uneton Ankkalinnassa.
Löytyy kirjasta Aku Ankan parhaat.
Hyvä tarina,
Toista en tiedä. ;)

Yhdistetty kaksi viestiä. -Anaconda
hjhh
Juonet ovat tosiaan kekseliäitä. Piirrokset eivät ole kuitenkaan välttämättä parhaita, mutta ainakin erilaiset.

Piirakka jutun nimi on Kohtalokas piirakka ja se löytyy numerosta 27 vuonna 2003.
akuankka1313
Minusta käsikirjoitukset ovat kelpo kamaa, mutta piirroksista en välitä. Hän tuntuu töhertävän Ankkoja kuin pikkukakara eikä muussakaan ole kovinkaan paljon hurraamista.
Juhna
Williamin piirustus jälki on mun mielestä ainakin ihan sairaan hienoa ja hauska. Ilmeikkäitä Ankkoja ja vauhdikkaita tarinoita jokka on mukavan yksinkertasia juoneltaan ja eikä mitään sekasia mitä nää ns. uudet italialais piirtäjät piirtää ja joka tarinaan hän piirtää johonkin ruutuun aina sen ah niin kivan pikku hyttysen :D Van Horn on ainakin mun piirtäjien ja käsikirjottajien top 5.
Turtana
Van Hornin hieman sekopäiset jutut on monesti piristäneet harmaita päiviäni. Monet ystäväni sanovat, etteivät pidä hänen piirrostyylistään, mutta minun mielestäni hänen piirtämät ankat on ilmeikkäitä ja aika vekkuleita. Tarinoiden juonet ovat hauskoja ja mielikuvituksekkaita. Suursuosikkejani ovat ainakin se, missä kaikki puuroutuu (Porua puurosta taisi olla sen nimi..) ja se, missä Aku ryhtyy korjaamaan vuotavaa kraanaa kahdelta yöllä. Kaikkein useimmin olen kuitenkin lukenu sen, jossa Aku haluaa olla älyn jättiläinen, koska ei ymmärrä "syvälle luotavaa keskustelua kvanttimekaniikan suhteesta luumukiisseliin", mutta kasvaakin fyysisesti. Kyseinen lehti on jo aivan riekaleina useista lukukerroista, syynä kuitenkin taitaa olla samassa numerossa julkaistu Unelmoiden läpi elämän loppuosa...

Mutta siis, mielipiteeni on, että Van Hornin tarinat ovat todella hyviä!
Barksi
Tuo Porua puurosta juttu on outo. Todella outo. William kertoi minulle, että hän on aina pitänyt erästä puuro-merkkiä "vihollisena",
koska sitä syötettiin hänelle lapsena. Eikä hän pitänyt siitä alkuunkaan.

Mutta muuten William on oikein mukavan tuntuinen mies, hyvä piirtäjä ja hyvä käsikirjoittaja.
En ymmärrä, miksi niin monet tuntuvat olevan häntä vastaan. Hänhän on loistava.
Crosby
Johan on ollut erikoinen syy tarinan tekoon. Itsekään en tajua, miksi niin monet häntä soimaavat. Käsikirjoitukset usein varsin kekseliäitä ja erilaisia muihin nähden positiivisesti. Piirrokset nyt ei suosikkejani ole, muttei ne nyt silmiini särähdä pahasti. Lempitarinani Van Hornilta on sellainen piirakkajuttu, jonka nimeä en nyt tosin muista. Tarina ilmestynyt 2000-luvulla akkarissa, mutta tarkemmin en muista.
Juhna
Joo toi porua puurosta on munkin mielestä aika hauska tarina :) mut mun ehdoton lemppari on se missä Aku saa mystisen matka-arkun jota he poikien kanssa koittavat saada auki ja loppujen lopuksi arkun sisältä paljastuu toinen samanlainen arkku :) jotenkin mun mielestä aivan hupaisan hauska tarinan aihe ja todella mieleenpainuva. Ja toinen mieleen jääny tarina on se missä Aku ja pojat lähtevät metsään etsimään käpyjä ja törmäävät siellä metsässä asuvaan luola-ankkaan jolla on luolallinen käpyjä jossa hän sukeltelee ja kylpee kuin Roope Ankka ikään ;D
Kurmeloinen
William van Horn on kyllä mielenkiintoinen tapaus. Piirroksista en oikein pidä, vaikka ne ovat omalla tavallaan aika hauskoja (ja ne pirun ötökät joka kuvassa!) Mutta käsikirjoitukset ovat aina aika erilaisia ja massasta erottuvia.

Kun nyt ajattelen, niin tarinat joita muistelen niinä hauskoina ja hassuina tarinoina joita pienempänä tuli luettua, on hyvin pitkälle van Hornin tekemiä, mm. juuri tuo Porua puurosta, ja se käpy-tarina...sekä muutama muu joita en osaa nyt nimetä(esim. jotkut Unkka T. Kumiankkaan liittyvät tarinat). :) ... Unkasta en kyllä liiemmin pidä, sotkee vähän ankka universumini kuvioita...vai sotkeeko?
jho
Sotkee ihan tarpeeksi paljon.

Tuo käpytarina jäi kyllä mun mieleen, mutta ei mitenkään erikoisen hyvänä tarinana. Tarina ei poikkea mitenkään erikoisesti Akkarin jokaviikkoisista johtosarjoista. Mutta se on vain se yks tarina. Onhan Williamilla vaikka kuinka paljon monia huipputarinoita.

Piirtäjänä van Horn on mun suosikkeja, letkeää viivaa ja ilmeitä riittää.

Käykää täällä katsomassa upeita van Hornin piirrustuksia.
Alimmat on kyllä aivan mahtavia. :)
Barksi
http://wvh.barksbase.de/en/art/index.htm

Tuolla lisää Williamia.

Tuo on yksi suosikeistani.

http://wvh.barksbase.de/en/art/art258.htm
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10