Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Giorgio Cavazzano

(68 viestiä)
Barksi
Ja lisää aikataulua:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2010/0 ... uluja.html

4. maaliskuuta:
Tampere: 16:00-18:00, Tampereen Suomalainen Kirjakauppa (Hämeenkatu 18)

5. maaliskuuta:
Helsinki: Klo. 16:30 - 18:30, Suomalainen Kirjakauppa (Aleksanterinkatu 23)

6. maaliskuuta:
Helsinki: Klo. 11:00-13:00, Anttila (Itäkeskus)
Espoo: Klo 14:00-16:00 Suomalainen Kirjakauppa (Sello)
Frodo
Olisi voinut samantien tulla Turkuun, jotenkin se aina puuttuu jokaisen piirtäjän kiekasta...

Luin hieman aikaa sitten Cavazzannon Casablanca -tarinan, joka olikin parempi kuin muistin. Piirrosjälki siinä on oikein hyvää, ja mustavalkoisuuskin sopii, kannattaa vilkaista tämä tarina. Se löytyy teemasta numero 8, jos oikein muistan.
Lily
Tapasin tänään nimmarijaon yhteydessä : D yhä fiiliksissä... Cavazzano oli opetellut sanomaan kiitos, kohteliasta^^
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: FrodoLuin hieman aikaa sitten Cavazzannon Casablanca -tarinan, joka olikin parempi kuin muistin. Piirrosjälki siinä on oikein hyvää, ja mustavalkoisuuskin sopii, kannattaa vilkaista tämä tarina. Se löytyy teemasta numero 8, jos oikein muistan.
Teemasta 9, Valkokankaan sankarit
wierii2
Lainaus käyttäjältä: LilyTapasin tänään nimmarijaon yhteydessä : D yhä fiiliksissä... Cavazzano oli opetellut sanomaan kiitos, kohteliasta^^
Sellossako hänet tapasit?
Lily
Lainaus käyttäjältä: wierii2Lainaus käyttäjältä: LilyTapasin tänään nimmarijaon yhteydessä : D yhä fiiliksissä... Cavazzano oli opetellut sanomaan kiitos, kohteliasta^^
Sellossako hänet tapasit?

Ehen, Itiksessä tapasin
ankkaetsivä
Hieno piirtäjä. Ihailen hänen hienoa piirrosjälkeään, joka poikkeaa melkoisesti muiden piirtäjien tyylistä. Hän on aivan loistava piirtämään etenkin Roope-setä-tarinoita ja Mikki Hiirtä, ja tietenkin Taikaviittaa. Oikeastaan kaikkia Ankkahahmoja tai Hiirihahmoja. Kuuluu ehdottomasti parhaisiin Ankkapiirtäjiin. Piirtääkö hän edelleen sarjakuvia?
souffleur m
Silloin joskus, kun luin lähinnä vain uusia taskareita, kieltämättä muistan ihmetelleeni Cavazzanon hehkuttamista. Minusta kun hänen nykyinen tyylinsä ei ollut mitenkään normaalista poikkeavaa, ehkä jopa keskivertoakin heikompaa - ja jossain määrin tätä mieltä olen edelleen, vaikka teknisesti piirrokset sujuvia ovatkin. Kyseessä lieneekin ihan makuasia, sillä tuo nykypiirrosten lennokas suuntaus ei muutenkaan minuun aivan uppoa, paikoitellen vähän turhankin räikeää ja lennokasta aiempaan verrattuna.

Mutta sitten, kun aloin paneutua myös vanhempiin numeroihin, Cavazzano vakuutti minut täysin. Hänen piirroksensa lienevätkin yksi niistä syistä, miksi arvostan vanhoja taskareita ja viihdyn niiden seurassa niin hyvin. Hienoa ja kaikin puolin sulavaa jälkeä. ;) Ironista sinänsä, jos Cavazzano tosiaan on tämän uuden, minuun vähän kehnommin uppavan tyylin takana, mutta kyllä minä hänen työtään kaikesta huolimatta kunnioitan. Monia hienoja sarjoja hänenkin tuotantoonsa mahtuu. Ja onhan sekin hieno saavutus, jos on noussut muiden tekijöiden esikuvaksi. Ei siihen moni kykene.
Sivuja: 1 2 3 4 5