Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Kari Korhonen

(106 viestiä)
HN Erkka
Kari Korhonen on ihan hyvä piirtäjä, muttei mielestäni ihan parhaimmistoa.
Hyvä, että on Suomestakin muutamia ankantekijöitä. :)
Hänellä on persoonallinen tyyli ja erottuu hyvin joukosta,
mikä on hyvä asia. Ei mitää tusinapiirtäjiä. 8)
Karhula
Huomasitteko muuten, että uusimmassa Aku Ankka-lehdessä oli Kari Korhosen käsikirjoittama Pikku-Aku tarina. Mitä muut pitivät Karin käsikirjoituksesta?
jho
Ehkäpä yks Karin heikoimmista käsikirjotuksista. Yleensä Korhosen käsikirjotukset on loistavia, ja siksipä Korhonen kuuluu mun mielestä tällä hetkellä jopa top10-Disney-käsikirjottajiin.
Crosby
Pakko sanoa, että eipä tuo käsikirjoitus minuakaan säväyttänyt. Yleensä olen tykännyt Korhosen käsikirjoituksista ja Pikku-Aku tarinoista kenen tahansa tekemänä, mutta viimeisin vajosi kyllä syvälle keskinkertaisuuden suohon. No eiköhän Karilta niitä hyviäkin vielä tule lisää paljon. Tämä viimeisin oli sieltä tuotannon huonommasta päästä.
duckZ
No joo.. Minun mielipiteeni on se että Kari on hyvä kasikirjöittaja, mutta piirrostyyli ei iske. Kyllähän niitä lukee, mutta ei niihin useampaan kertaan tee mieli palata. Niinkuin moni on sanonut, on hienoa että myös suomalaisia piirtäjiä löytyy, mutta jos Kari on vain käsikirjöittanut ja joku muu piirtänyt niin hyvä on. :D
Karhula
Uusimmassa Aku Ankka-lehdessähän oli Korhosen piirtämä ja käsikirjoittama tarina. Mitä piditte tarinasta? Minun mielestäni käsikirjoitus oli upea ja piirroksetkin erinomaisia. :)
TKal
Samaa mieltä olen kyllä. Vaikka tässä aiheessa olen tainnutkin joskus haukkua Korhosen piirroksia, niin tässä tarinassa ne olivat hienot. Ennen ne olivat mielestäni liian "kumiankkamaisia".
Kurmeloinen
Oli kyllä mielestäni hienompaa, hillitympää piirrosjälkeä tässä uudessa tarinassa. Tosin, onko tämä kuinka uutta tuotantoa, tietääkö joku? Yritin Inducksista tarkistaa, mutta en oikein näemmä osannut, ja jotain se sivu muutenkin bugaa.
Barksi
Tarinakoodi kertoo vuoden. En jaksa lehteä hakea, joten en osaa sanoa tähän hätään, minä vuonna tarina on tehty. Katsokaa tarinakoodista.
jho
Inducks on taas vaihteeksi jumissa, mutta tuon Akkarissa näkyvän koodin perusteella taitaa olla vuoden 2006 tuotantoa. PiirroksiltaaN hyvää Korhosta ja käsikirjoitus oli paras minkä oon pitkään aikaan lukenut. :)
Barksi
jho
Ohan se.
Sininthecity
En ymmärrä tätä Karin pilkkausta.
Kun hänen töitään tarkastelee kunnolla huomaa kuinka hyvä hän on kertomaan.
Eikä Karin käsikirjoituskset oikein toimi muiden käsissä. Branca oli eriasia, koska miesten piirrustustyyli on/oli melko samanlaista.
Kumiankkamaisuus lisää tarinan dynaamisuutta ja minusta ainakin akkarin yksi parhaista puolista on sen tyylirikkaus. (No ei nyt ihan absraktin ystäville kuitenkaan)
Fauntleroy
Ihan hyvä piirtäjä, ehkä hiukan liian kumimaiset hahmot. Kässärit ovat parempia kuin piirrokset. Karin tarinoissa on tyypillistä se, että tapahtuu paljon ns. "väärikäsityksiä". Esimerkki tarina on se, missä Aku luulee että pojat eivät ole järjestäneet hänelle syntymäpäiväjuhlia vaikka todellisuudessa ovat. Akuhan suunnittelee ne juhlat itse myös ja siitä vasta soppa syntyykin. Piirtäjänä taisi olla Daniel Branca. Siskolleni tulee Nalle Puh joten tsekkaan siitäkin aina Karin kynänjäljen. 8)
The Aku Man
Ihan hyvää jälkeä. Parempaa ku monella muulla. Karin muut ihmiset on semmosii että ne tunnistaa heti Karin kynänjäljeksi. Niin kuin muutkin on sanonnut Karin käsikirjotukset ovat parempia kuin hänen piirrokset.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8