Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Kari Korhonen

(106 viestiä)
Barksi
Karin jouluinen tervehdys viime vuodelta:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/0 ... oulua.html
T@IK@VIITTA
Kari Korhonen on loistava piirtäjä! Tämänkin viikon Akkarissa oli todella hyvä näyte häneltä. Onneksi täältä Suomestakin löytyy ainakin yksi piirtäjä, jolla on jo aika paljon hyviä ja laadukkaita tarinoita. Toivottavasti tulemme näkemään Aku Ankkanssa vielä monta hänen sarjakuvaa ja kantta.
Ape
Mielestäni Kari Korhonen on kyllä todella hyvä piirtäjä ja käsikirjoitukset ovat aivan omaa luokkaansa.
Fauntleroy
Ilkka-lehdessä oli tänään juttu Korhosesta. Samassa jutussa kerrotaan, että ensi vuonna Akkariin ilmestyy Korhoselta juoneltaan tällainen tarina:

"Aku Ankka kokee itsensä syrjityksi. Roope kiusaa ja veljenpojat kinuavat kaikenlaista. Samaan aikaan Ankkalinnan vankilasta pakenee kovasti Akua muistuttava rosvo, jonka kanssa Aku kolauttaa päänsä yhteen. Törmäyksen seurauksena Aku kuvittelee olevansa karkuteillä vankilasta ja vanki pitää itseään Akuna... "

Aika hyvältä kuulostaa, tosin muistaakseni samantapaisia tarinoita on ollut joskus aikaisemminkin.

Löytyyhän se netistäkin: http://www.ilkka.fi/teemat/teematarticl ... cle=426757
jojo3
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyIlkka-lehdessä oli tänään juttu Korhosesta.
Kas kummaa kun en huomannut, nopeasti selasin lehden nimittäin aamulla läpi. Ja yleensä äiti tai iskäkin mainitsevat jos on ankka-aiheisia juttuja lehdessä. No mutta pitääpä lukaista läpi.
Ankkaristi
Kiinnostavalta kyllä kuulostaa tosiaan ja odotan tuota tarinaa innolla.
Korhosen käsikirjoitukset ovat aina niin omalaatuiset. Ne tunnistaa vaikka tarinassa ei mies olisi edes piirtänyt. Hän kuuluu kyllä parhaimmistooni ja luen aina innokkaasti hänen tarinansa, kun niitä näkee akkareissa. Ja pirrosjälki se vasta omalaatuista onkin. Se vasta upeaa onkin mielestäni. Kaikki ankkalinnalaiset ovat hauskan näköisiä ja omalaatuisia. Hienoa, että Suomestakin löytyy tällaisia huippuankantekijöitä.
Donald Duck
Karin tarinat ovat aina omalaatuisia ja hän piirtää niin hyvin. Pikku- Akut on mielestäni Karin parhaita tarinoita.Top-listallani Kari löytyy sijalta 3.
Lily
Suomen paras Ankka-piirtäjä/käsikirjoittaja, kun kaverini ei enää piirrä Ankkoja. Kari Korhonen kunniaan! Toivon todella, että hän tekisi jonkin sortin läpimurron ulkomailla, ja tulisi tunnetuksi Suomen ulkopuolella. Käsikirjoituksetkin ovat hauskoja, jollain tapaa omalaatuisia.
Kääk13
Kävinpäs tänään Espoon Sellossa moikkaamassa Korhosta ja ostamassa Ankkalinnan suuren joulukirjan.
Kari piirsi minulle hienon Hessun tonttulakki päässä. :D

Oli kuulemma ensimmäinen Hessu koko viikonloppuna...
odo98
Kari on todella hyvä piirtäjä ja varsinkin käsikirjoitukset ovat hauskoja. Niitä jaksaa lukea vaikka kuinka monta kertaa. Yksi lemppareistani on Valehtelemisen taito. Myös Karin sivuhahmot ovat hauskoja. Hän on myös yksi harvoista piirtäjistä joka piirtää sekä kirjoittaa ison osan omista tarinoistaan. Harmi että en ole häntä vielä päässyt tapaamaan.
Superankka
Juu, on aivan loistava piirtäjä!! Käsikirjoitukset ovat hyviä, ja piirrostyylikin on mielestäni todella hyvää. Monta lempisarjaani on tullut juuri Korhoselta ja niitä todellakin jaksaa lukea todella useasti. Tuo "Ankantekijät 6" on juuri Kari Korhosen tekemä, ja todella hyvä teos mielestäni (harmi vain, että olin lukenut pari noista sarjoista ennen kirjan ostoa..).
No, joka tapauksessa loistava piirtäjä ja "Top-listallani" sijoittuu sijalle 3. (1. Don Rosa 2. Arild Midthun).
ankkaetsivä
Hienoa kun akkariin piirtää myös suomalainen mestari eivätkä kaikki sarjat tule jostain ulkomailta ;) .

Kyllä Kari Korhosen piirrosjälki ja käsikirjoitustaito ovat aivan huippuluokkaa ja Mummon mysteerit-sarjan tarinoiden mysteerit ovt juuri tarpeeksi helppoja. Kyllä noita Kari Korhosen sarjoja lukee mielellään.
hessu hissu!
Voisi nyt itsekkin Ankkikseen vähän kirjoitella.

Lainaus käyttäjältä: HekaKari on mielestäni yksi parhaimmista... piirrostyyli on selkeää ja käsikirjoituksista huomaa heti, että on Karin tekemä, vaikka ei lukisi käsikirjoittajan nimeä tarinan aloitussivulta. Hyvä Kari!!! :D
Minusta kari Korhonen on ihan hyvä. Tosin hänen piirtotyylinsä ei ole noin hyvä, mitä Heka tuossa mainitsi, mutta ihan hienoa silti. Hänen tyylinsä vaikuttaa vähän Daniel Brancan omaa, vaikka Brancalla onkin ehkä vähän hienompaa... Mutta käsikirjoitukset ovat todella hyviä, ja taitaakin kässärin tekijöistä mahtua sinne sijelle 5. Se on hyvä sija.
Suomessa on aika vähän Ankka-piirtäjiä, mutta laatu on sen sijaan kova. Kässäreissä on aina paljon huumoria, ja ne ovat aina mahtavia. Hän myös piirtää yleensä omat sarjansa, mutta joskus piirtää Pikku-Akuja, jotka Manrique (?) sitten piirtää.

Kari Korhonen on suomen paras sarjakuva-piirtäjä. Sitten tulee Kai Vainiomäet jne...

Arvosanaksi Korhoselle antaisin 9, sillä sen verran hyvä tekijä hän on.
Somebody
Korhosen nykyinen piirrostyyli ei miellytä minua lainkaan. Liian nihkeää ja muutenkin ärsyttävää.
Saisi palata kumiankkatyyliin, silloin hän olisi edelleen yksi Akkarin parhaista piirtäjistä.
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: SomebodyKorhosen nykyinen piirrostyyli ei miellytä minua lainkaan. Liian nihkeää ja muutenkin ärsyttävää.
Saisi palata kumiankkatyyliin, silloin hän olisi edelleen yksi Akkarin parhaista piirtäjistä.

Pakko myöntää, että olen samaa mieltä. Erityisesti viiva on nykyisissä piirroksissa turhan paksua ja jotenkin suttuista. Kaiken kaikkiaan vähän halvan näköistä. Liekö vika sitten tussaajassa, mutta kuitenkin. Parhaimmillaan piirrokset olivat mielestäni 2000-luvun alussa ja esimerkiksi tässä tarinassa, jossa ankat eivät ole enää niin kumisia, mutta silti suhteellisen sulavia.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8