Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Kai Vainiomäki

(112 viestiä)
Anonymous
Erinomaista, että ollaan saatu ankka-alalle lisää suomalaisia. "Ei perheen pienimmille" oli kyllä erinomainen tarina. ;)
Barksi
Nyt on Tanskassa julkaistu toinen Kain tarina. Eiköhän pian Suomessakin...
http://coa.inducks.org/issue.php/x/dk/AA2006-38
TKal
Mukava tieto! Toivottavasti sarja on yhtä hyvä kuin "Ei perheen pienimmille".

EDIT: Tietääkö kukaan miten pian Tanskassa julkaisemisen jälkeen sarja päätyy Suomen Aku Ankkaan?
akuankka1313
Voi että, haluaisin saada sen lehden missä oli se ei perheen pienemmille-tarina.
juketsu
Tarina nimi suomennettuna: Aku Ankka: Maailman onnekkain ankka, jos oikein ymmärsin
Barksi
Lisäksi on vielä olemassa kolmaskin (ainakin) Kain tarina, jota ei sitäkään tosin ole julkaistu Suomessa. Ellei se sitten ole juuri tuo "Maailman onnekkain ankka". Pitäisi löytää jokin kuva tuosta tarinasta. Toivottavasti se julkaistaisiin pian. Odotan jo malttamattomana...
Barksi
Jututin tuolla Sarjakuva-festivaaleilla Vainiomäkeä ja muutakin toimitusta. Tuo tarinan nimi kuuluisi olla "Maailman onnekkain epäonnekas" ja se on julkaistu jo kaikissa muissa pohjoismaissa. Julkaisu viikko tulee Suomessa olemaan viikon 40 jälkeen.
TKal
Hyödyllistä tietoa, kiitokset tästä! Onko tuo "Maailman onnekkain epäonnekas" jo varma suomennettu nimi, vai tuleeko tarinan otsikkona Aku Ankassa mahdollisesti olemaan joku muu?
Barksi
Kai sanoi, että tarinan nimen PITÄISI olla nimeltään "maailman onnekkain epäonnekas" mutta muissa pohjoismaissa se ei sitä ilmeisesti ole ollut.
Nigoz
Ei perheen pienimmeille on lempitarinani! Se löytyy jostakin aku ankan numerosta, en muista mistä ja sit viel kirjasta Villi Pohjola.
Barksi
Huomenna julkaistaan tuo Kain tarina. On kuulemani mukaan oikein hauska.
TKal
Tänään tuo Kain sarja sitten julkaistiin. Omasta mielestäni tuo tarina ei ollut mikään kovin omaperäinen, mutta ihan hyvä kuitenkin. Erityisesti piirtäjä Arild Midthun oli hyvä!
Barksi
Minusta tarina oli melko hyvä. Tuollaisia sarjakuvia minäkin yleensä suunnittelen. Ja oli hauska nähdä Aku kerrankin onnekkaana...tai siis huono-onnisena onnestaan.
Anonymous
Kai, jos liikuksit täällä... Näin dyniksessä sun muistaakseni yksiruutuisia sarjakuvia vai miksi niitä pitäisi nimittää, ja ne olivat todella hauskoja. Varsinkin se "laadin testamenttia tempauksen varalle" irrotti päivän naurut, kiitos. Eli kysymys on, että oletko uskovainen? Onko muita uskovia ankkapiirtäjiä?
Hupu
Hänen käsikirjoittamansa tarinat ovat todella hyviä. Kummatkin tarinat ovat olleet todella loistavia. Toivottavasti hän jatkaa tarinoiden käsikirjoittamista.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8