Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Kai Vainiomäki

(112 viestiä)
TKal
Onkos tuosta sarjasta muuta tietoa, kuin se, että se on Kain käsikirjoittama ja Gattinon piirtämä? Onko kyseessä lehden johtosarja vaiko kakkossarja?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TKalOnkos tuosta sarjasta muuta tietoa, kuin se, että se on Kain käsikirjoittama ja Gattinon piirtämä? Onko kyseessä lehden johtosarja vaiko kakkossarja?
Johtosarja.
Barksi
Norjassa tuo tarina on julkaistu (ja todennäköisesti muissakin pohjoismaissa miinus Suomi).

http://coa.inducks.org/story.php?c=D+2005-025
Fauntleroy
Ja nyt myös Suomessa. En kyllä odottanut että näin pian ensi julkaisun jälkeen. Mutta todella hyvä tarina oli! Lisää Vainiomäkeä Akkariin!
The Aku Man
Ihan litlle pettymys oli tää uusin tarina. Oli kyllä huonoin hänen "kattavasta" uran kässäreistä. Voitti tää kumminkin viime viikon johtosarjan! Oli kyllä oikein suomalais päivä akussa... Ois vaa muut tarinat ollu Korhosen. ::)
rhino
Tuo Kohteliaisuus kannatta oli minunki mielestä pieni pettymys. Kohteliaisuus kannattaa oli sen takia pettymys, koska idea ei ole kauhean omaperäinen. En voi väittää, että Ei perheen pienimmille olisi ollut sen parempi. Toisaalta ohan se hyvä, että on yksi suomalainen tarinoiden rustaaja lisää...
Bomber
Oikein hieno tuo viimeisin ankka-tarina. Hauska meininki ja muutenkin mainioita vitsejä, kuten mummo-kohtaus ja tuo verraton lörpöttelijä. Kyllä silti mielestäni Suomessa julkaistuista Ei perheen pienimmille vie pitemmän korren. Se oli todella hulvaton.
TKal
Minusta tuo Vainiomäen uusin sarja oli ihan hyvä, sellaista perus-johtosarjatasoa. Erityisesti lörpöttelijävitsi oli hyvä, vaikka onhan vastaavia nähty ennenkin.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: TKalMinusta tuo Vainiomäen uusin sarja oli ihan hyvä, sellaista perus-johtosarjatasoa. Erityisesti lörpöttelijävitsi oli hyvä, vaikka onhan vastaavia nähty ennenkin.
Minustakin oli hyvä, mutta kyllä se meni reippaasti tämän vuoden johtosarjojen kärkipäähän. Muttei missään nimessä mikään loistelias. Hyvä kuitenkin selkeästi. Lisää vaan tätäkin tasoa niin mielelläni ainakin minä niitä luen. Päihittää yhdeksän kymmenestä muista sarjoista, jos tätä tasoakin tulee lisää. Ja miksei tulisi? ;)
Mikko M
Tarina oli yllättävän hyvä. Vainiomäellä on erottuva tyyli. Juoni ja idea olivat tehty kaavamaisiksi, mutta selkeiksi. Henkilöhahmoilla oli persoonallista syvyyttä ja tarinan rakenne oli jouheva ja tapahtumien virta kulki sopivalla tempolla. Muutamat käänteet olivat ehkä liian ylilyöviä ja niistä seuranneet jaksot olisivat voineet olla lyhyempiä. Ylilyöntejä näki muuallakin, mutta ne toivat tarinalle omaa luonnetta. Mitään erityistä tarinassa ei ollut, mutta se eroaa joukosta omintakeisuudellaan. Tavallinen tarina, jossa on joitain aivan uudenlaisia ideoita. Hyvin toteutettu perustarina. Vuoden parhaita johtosarjoja. Tällaisia lisää.
Peetukka
Kain uusin tarina oli ihan keskivertotasoa niinkuin useat ovat jo sanoneet, mutta se loppu meni jo vähän yli..
Fauntleroy
Uutta Vainiomäkeä julkaistu Ruotsin Kalle Ankassa muutama viikko sitten. 6-sivuisen tarinan on piirtänyt Tino Santanach.

Alla on juonikuvaus vapaasti suomennettuna. ÄLÄ LUE jos et halua tietää!

Kun Tupu, Hupu ja Lupu näkevät Pellen uuden keksinnön, joka voi tehdä mitä tahansa tekstiä tai piirroksia, ja kadota ja tulla uudelleen näkyviin napin painalluksella, he lainaavat sen ja vievät sen kouluun tehdäkseen kepposia opettajalleen. Ongelma on, ettei Pelle oikein luota heidän aikeisiinsa...
Barksi
Tänään tulikin sitten Ankassa uutta Vainiomäkeä!

Vielä tänä vuonna tulee lisää, lupailtiin toimituksesta...
Fauntleroy
Ja Korhoselta oli Pikku-Aku käsikirjoitus. Vielä kun olisi ollut Murtosaarta niin olisi ollut täydellinen. Näin ne suomalaiset vain alkavat valtaamaan Egmontin sarjakuvatuotantoa.

Vainiomäen tarina näyttää erittäin hyvältä parin ensimmäisen sivun jälkeen. Ja lisääkin tulossa? JES!
TKal
Vainiomäen uusin sarja oli mielestäni ihan hyvä. Itseäni tosin hieman häiritsi tuo Akun käyttämä taikakalu, jollaiset eivät mielestäni oikein sovi Roopen kokoelmiin, vaikka Aku Ankan maailmassa noituus onkin totta. Käsikirjoitus oli kuitenkin mukavan kekseliäs ja toimiva - enkä panisi ollenkaan pahaksi, vaikka Vainiomäkeä näkisi Akkarissa useamminkin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8