Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Giovan Battista Carpi

(23 viestiä)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: HN ErkkaPiirtotaito 65 prosenttia.
Lainaus käyttäjältä: FauntleJa taas näitä prosentteja...
Siis mitä nämä prosentit nyt oikein on?
hjhh
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: HN ErkkaPiirtotaito 65 prosenttia.
Lainaus käyttäjältä: FauntleJa taas näitä prosentteja...
Siis mitä nämä prosentit nyt oikein on?

Karhulan älynväläyksiä. Ilmeisesti jotkut ovat ottaneet malliakin Karhulasta.
Karhula
Kaikille tiedoksi, että ei ole minun älynväläyksiäni. Olen ottanut mallia HN Erkalta, mutta nämä prosentit ovat minulla ainakin menneen talven lumia... ::)
Ankka313
Carpi on piirtäjälistani sijalla 5..Eli mainio piirtäjä!Tykkään hänen piirroksistaan etenkin taskareissa ja Taikaviitta tarinoissa.Carpihan keksi Taikaviitan yhdessä Elisa Pennan ja Guido Martinan kanssa.Myös sen takia arvostan häntä suuresti,sillä Taikaviitta on lempihahmoni.
Akuhullu97
Carpi on kerrassaan mainio piirtäjä! Hänen hieno piirrostyylinsä takaa paikan minun TOP:15-listassa. Hänen varhaiset Taikaviitta-tarinat ovat mainioita!
Ankkarock
Carpi, on tosiaan hyvä piirtäjä!
Kunnioitan Carpia suuresti, siitä, että hän Guido Martinan kanssa loi Taikaviitan, Ankkalinna pelätyn naamiokostajan. Hän teki "Akun Hahmonvaihdoksesta" upean tarinan, joka kyllä ansaitsee listapaikan, minun Top-Tarinalistoilla.
Tuo onkin se alkuperäinen Taikis-tarina..
Muutkin Carpin taikistarinat (3. Heh ;D) ovat/olivat loistavia, mutta eiköhän tuo Akun Hahmonvaihdos, niitä parhaimpia Carpin Taikaviitta-tarinoita ole..
Ducker97
Carpi, niinkuin Ankkarock sanoi loi Taikaviitan joka sitemmin on seikkaillut monessa tarinassa. Listoille menee 6:ksi. Akun hahmonvaihdos oli mahtava tarina koska kerrankin, Aku joka ei (liki) koskaan voita serkkuaan Hannua.
Salwer1st/
Loistava piirtäjä tämäkin vanha kunnon taskarimaestro ja maestroitaliaanot trion jäsen, johon siis kuuluvat Battista Carpi, Scarpa ja De Vita. Trion huonoin piirtäjä, mutta loistava kynäniekka silti. Parhaat piirtäjät -lista sijoitus: 35. Arvosana: 8½. Kiitos Battista Carpille loistavasta urasta!
Sivuja: 1 2