Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Piirtäjägalluppi!

(94 viestiä)
Anonymous
Kuka on teidän lempipiirtäjä?
Antakaa ehdotuksia niin lisäämme nimet galluppiin!

//Heka lisäsi vaihtoehtoja
//Destiny lisäsi vielä kaksi lisää.
//Ja lisäsin vielä sen "Joku muu"-vaihtoehdon sinne. -BKT
Anonymous
Saako äänestää kahta? Äänestin nyt yhtä, mut jos saa kahta, tulen äänestämään uudestaan.

//Hekan mielestä saa äänestää kahta, jos todellakin on sitä mieltä, että he ovat yhtä hyviä.
//Submin on samaa mieltä.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: zokuKuka on teidän lempipiirtäjä?
Tästä nousee kysymys siitä mietitäänkö ainoastaan tekijän piirrosjälkeä? Barks ja Rosa tekivät (Rosa edelleen) sekä käsikirjoituksen, että piirtämisen. Ferioli ja Vicar lähinnä vain piirtävät muiden juttuja. Kaikki edellämainitut ovat huikean taitavia enkä osaa pistää järjestykseen pelkästään taiteellisten kykyjen mukaan. Rosa on näistä harrastelijamaisin, mutta piipertämälläkin saa hyvää jälkeä ja pidän paljoista yksityiskohdista.

Barksille pitää olla kiitollinen niin paljosta että jätän hänet kunnioituksesta koko äänestyksen ulkopuolelle. Siispä ääneni saa Rosa, koska palautti mut ankkojen pariin ja on äijästä tullut myöhemmin ystäväkin.
Heka
Mutta Barksia täytyy kiittää siitä, että ilman häntä Aku Ankka olisi tämän näköinen:

http://kotisivueditori.mtv3.fi/esikatse ... 2020847190[/img]

Tosin voisi olla mukavaa, jos joku joskus piirtäisi sarjakuvan, jossa Aku ja muut olisivat vanhoja.
Anonymous
Höh. Minen enää saa äänestää toista. :( No, kylä se Rosa on ehkä parempi piirtäjä, mutta olisin Barksia äänestänyt lähennä kunnioituksena ja tykkään tosi paljon hänen kynänjäljestään. Toisaalta Vicar piirtää tosi selvää ja helposti "luettavaa" kuvaa...
Heka
Harmi. Ehkä tuolla foorumilla on joku IP-muisti, joka estää kahden sama henkilön äänestävän :(
Leo
Totuus on että Barks on paras! Rosa on kyllä taitava piirtämään (ehkä jopa parempi kuin Barks) mutta miettikääpä kuinka paljon Barks teki hyviä tarinoita ja ettei Rosa olisi ankkapiirtäjä ilman Barksia! Sitä paitsi Barks keksi Aku Ankkaa ja ankanpoikia lukuunottamatta kaikki parhaat hahmot
Anonymous
Taitavia piirtäjiä on hitosti, mutta tämän hetken kovimpia piirtäjiä on Vicar. Piirtää mahdottoman eläväistä ankkaa, joka näyttää aidolta.

Branca tekee vielä elävempää viivaa, joka taas tekee sarjoista hyvin humoristisia, ja on myös yksi tämän hetken parhaita piirtäjiä maailmassa.

Rosa taas on sitten asia erikseen, ja kaikki tietävät paljon hän näkee aikaa/vaivaa piirtäessään, ja jälki on sen mukaista. Branca/Vicar piirtävät nykyään ankkaa, Rosa tekee mielestäni ennemminkin jo taidetta. ;)

Barks/Scarpa ovat myös asia erikseen. Barks on piirtänyt maailman parhaat perus ankkatarinat (nämä 10-sivuiset) ja myös maailman parhaita pitkiä seikkailutarinoita, joissa on selkeä juoni. Rosan seikkailutarinoissa on taas monimutkainen, mutta mielenkiintoinen juoni. Mutta Rosa on edelleen asia erikseen. Scarpa taas on Mikki Hiirten Barks. Sarjoissa on hyvä, sopivan yksinkertainen juoni, joka tempaa mukaansa. Hahmot ovat eläväisiä ja Barks loi Akulle luonteen, lopullisen ulkonäön yms. tämän saman teki Scarpa ja Gottfredson Mikille.

Gottfredson/Taliaferro/Gonzales Loistavia piirtäjiä nämäkin, tosin vuosi vuodelta jäävät yhä enemmän syrjempään ja syrjempään. Floydia voidaan kiittää, että Mikki on Mikki ja Scarpaa oikeastaan Floydin työn jatkajana.

Jatkan joku toinen päivä. :D
Anonymous
Tosiasiahan on että Rosa ei varsinaisesti osaa piirtää, vaan korvaa puutteenasa tarkoilla yksityiskohdillaan.

Barksia saadan tosiaankin kiittää että Aku ei jäänyt Hekan laittaman kuvan näköiseksi.

Vicaria ja esimerkisksi Barksia on vaikea vertailla koska Barkshan on luonut myös "kaikki parhaat hahmot", ja Vicar ei ole luonut yhtään omaa hahmoa, mutta tehnyt muuten ansiokasta työtä piirtäjänä.
Ja kuten joku tuossa ylempänä mainitsi, että mietitäänkö ainoastaan piirrosjälkeä?
Ohessa käsikirjoittaminen saattaa verottaa jonkin verran piirroksia, koska työtähti lissäntyy.
Vicarkin voi keskittyä ainoastaan piirtämiseen.

No tiedä häntä...
Leo
Lainaus käyttäjältä: The SinuheRosa ei varsinaisesti osaa piirtää
Tuo on kyllä paksuinta mitä olen ikinä kuullut! Rosa olisi korkeammalla kuin Barkskin - vaikkain Rosan innostajana toimii Barks. Tosin jokaisellahan on oma mielipiteensä eikä niitä saa väheksyä :)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Leo LehtinenLainaus käyttäjältä: The SinuheRosa ei varsinaisesti osaa piirtää
Tuo on kyllä paksuinta mitä olen ikinä kuullut! Rosa olisi korkeammalla kuin Barkskin - vaikkain Rosan innostajana toimii Barks. Tosin jokaisellahan on oma mielipiteensä eikä niitä saa väheksyä :)

Myönnän että muotoilin lauseeni huonosti!

En minä Rosan piirroksia moiti, mielestäni ne ovat todella hienoja.
Kukaan ei varmasti niitä pysty matkimaan, joten todellista vertailukohtaa ei synny.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: The SinuheBarksia saadan tosiaankin kiittää että Aku ei jäänyt Hekan laittaman kuvan näköiseksi.

Al Taliaferrolla taisi myös olla osuutta asiaan. Ainakin tuon luonteen suhteen.

Lainaus käyttäjältä: The SinuheVicaria ja esimerkisksi Barksia on vaikea vertailla koska Barkshan on luonut myös "kaikki parhaat hahmot"

Mummo Ankkaa lukuunottamatta.
Barksi
Carl Barks on paras piirtäjä minun mielestä. :D Kenen muun mielestä hän on paras! Barksin piirostyyli on erittäin sujuvaa ja hauskaa mitä jaksaa lukea monta tuntia (tai monta päivää) putkeen. ;)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: BarksCarl Barks on paras piirtäjä mun mielestä. :D Kenen muun mielest se on paras! ;)
No tuosta gallupistahan se selviää! :D
Anonymous
Tuota ei se Rosa mikään luonnonlahjakkuus ole, hänellä menee älyttömän kauan kirjoittaa ja piirtää yksi tarina, kun vrt. Barksiin. Tarinaa vain synty kokoajan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7