Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Piirtäjägalluppi!

(94 viestiä)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: TikkaToukkaTuota ei se Rosa mikään luonnonlahjakkuus ole, hänellä menee älyttömän kauan kirjoittaa ja piirtää yksi tarina, kun vrt. Barksiin. Tarinaa vain synty kokoajan.
Niin, Barkshan piirsi aina vain yhtä tarinaa kerrallaan.
Anonymous
Tuota.

Barks on legenda, eikä hänen ansioitaan voida kiistää, mutta pidän silti Don Rosan piirustustyylistä enemmän. Tai oikeastaan eniten. Ehkä juuri niiden yksityiskohtien takia. Aina luettuani Rosan sarjan, muiden piirtäjien ruudut näyttävät tyhjiltä ja tylsiltä. Rosaa äänestin siis piirustustyylin takia. Mutta juonien kannalta molemmat, Barks sekä Rosa, ovat mielestäni yhtä hyviä. Molemmilla on ei-niin-hyviä-tarinoita ja sitten niitä loistavia.

Yksi suosikeistani on myös William van Horn. x) Ja hänen sarjojaan saa ihailla usein. Niitähän on melkein joka lehdessä. Ja hänen ruutunsa eivät ole aivan yhtä tyhjiä kuin muiden.
Leo
Lainaus käyttäjältä: pyhimyslehminainenYksi suosikeistani on myös William van Horn. Niitähän (tarinoita) on melkein joka lehdessä.
Joko en ole huomioinut Hornin tarinoiden ilmestyvän noin usein tai olen väärässä, mutta olen kyllä eri mieltä :P

Tarinoita ilmestyy kyllä useammin kuin Rotan tai Rosan, mutta ei läheskään joka lehdessä :)
Anonymous
Itse äänestin Vicaria koska:

- Selkeä piirrostyyli
- Ei liian liioiteltua :D
- Pitkä ura = Paljon tarinoita
- Siis paljon onnistuneita tarinoita!

Toisena tietenkin Carl Barks ja kolmantena Don Rosa...

Mutta missä luura Al Taliferro?
Jenni
Don Rosa- ehdottomasti!

Vaikka Rosasta pidänkin, ja hän on oppinut piirtämään ankkoja jäljittelemällä Barksia, en silti itse pidä mitenkään erikoisesti Carl Barksin piirtämistä tarinoista.

Vicar on ihan hyvä piirtäjä, hän piirtää ns. "tavallisia" sarjoja, ei mitään erikoisuuksia, mutta niitä lukee mielellään.

Marco Rota - jälki on jotenkin.. Ei sitä osaa kuvailla. Mutta esim. Augustus Ankka on ok. :)

Ja muut on sitten muuta joukkoa. :D
Anaconda
Enpä ollutkaan vielä vastannut tähän gallupiin, vaikka olin sen jo mielestäni tehnyt. Oma ääneni meni Barksille, koska hän on yksinkertaisesti paras.
Anonymous
Eiköhän Al Taliaferro luonut Akun nykyisen ulkoasun. Äänestin Rosaa, sillä pidän hänen tyylistään toiseksi eniten. Eniten pidän Kari Korhosen piirroksista. Tai oikeastaan molemmista yhtä paljon. Molemmat piirtävät persoonallisesti.
Anonymous
Mun mielestä Barks on paras piirtäjä.
Jukka
Aku Ankkojen piirtäjiä on paljon hyviä, mutta mielestäni Don Rosa, Marco Rota ja Carl Barks ovat piirtäjien parhaimmistoa, johtuen heidän tavastaan piirtää Aku Ankkoja.
Destiny
Jukka: Mutta ketäs näistä kolmesta vaihtoehdosta sitten lopulta äänestit?
Jukka
Lainaus käyttäjältä: DestinyJukka: Mutta ketäs näistä kolmesta vaihtoehdosta sitten lopulta äänestit?
Tulin siihen lopputulokseen, että parhain noista kolmesta
oli Don Rosa, joten äänestin häntä.
Anonymous
Don Rosa, ehdottomasti. Piirtää niin elävästi.
Hulkkis
Hmm, Doni ja Barksi ovat tietenkin kärjessä, Daan Jippeeksen voisi mainita ja omia suosikkeja on oikeestaan pitkän aika ollu May Heymans ... hauskoja tarinoita ja letkeetä piirrosjälkee ..
Fergus
kyllähän rosa paras on siitä ei pääse mihinkään äänestin kyllä rotaa sillä hän on hyvän äkakkosena ja arvasin massan äänestävän rosaa.
Rosahan tekee barksin ja stroblin kanssa niitä ainoita "virallisia akuankkoja"
Anonymous
Kyllä ääneni meni Barksille ilman muuta, hän kuitenkin on tehnyt niin monta tarinaa elämänsä aikana, loi monia hahmoja ja hänen piirrostyylinsä on erittäin omaperäistä(vaikka Jippes pääseekin hyvin lähelle sitä). Vaikka toki Rosakin on aivan loistava piirtäjä, vie Barks silti voiton kirkkaasti.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7