Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Piirtäjägalluppi!

(94 viestiä)
Hupu
Mielestäni Don Rosa on ehdottomasti paras piirtäjä, siksi äänestinkin häntä.
duck
Äänestin Barksia. Hyvänä kakkosena tulis Don Rosa ja myös Romano Scarpa. Tykkään Scarpan tyylistä ja Rosan piirrustuksissa on hauskoja yksityiskohtia. :)
Bomber
Rosaahan äänestin, jotenkin ihastuttavan yksityiskohtainen ja humoristinen tyyli. Rosalla hauskoja ovat ne "pikkutarinat", jotka etenevät siellä taustalla. Barks tulee heti kakkosena, simppeliä ja helppolukuista! Kolmosena on varmaankin joko Vicar tai Rota, yhtä hyviä molemmat.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: AnonymousBranca tekee vielä elävempää viivaa, joka taas tekee sarjoista hyvin humoristisia, ja on myös yksi tämän hetken parhaita piirtäjiä maailmassa.
Tarkoitat kai teki?
TKal
Joakim: lainaamasi viestin kirjoitusaikaan Branca oli vielä elossa (viesti on kirjoitettu vuonna 2003, ja Branca kuoli vuonna 2005).
akuankka1313
Muutin mieltäni (on muuten hyvä tuo äänenpoistojuttu). Nyt lempipiirtäjäni on Miguel. Tosi hyvin hän on yhdistänyt "pehmeyden" ja ilmeikkyyden.
hjhh
Don Rosaa äänestin. Hän jaksaa keskittyä kuvissaan pieniinkin yksityiskohtiin, ja hänen sarjansa ovat hauskimmasta päästä.
Barks tulee kyllä aivan perässä.
Tiala
Rosallehan se ääni meni... Kyllä Donin kynän jälki on aivan omaa luokkaansa, etenkin ruutujen yksityiskohdat ovat sitä taitoa. :D
Selailin tässä "vanhaa" (8/06) akkaria, jossa on Rosan rahavirta -tarina. Yhtään tylsää ruutua en kyennyt tästä tarinasta löytämään, en kyllä samassa lehdessä olevasta vicaristakaan...

Ja sitten noista rosan "huonoista" puolista.
Piirtonopeus. Mielestäni on hyvä, ettei Rosalta tule kymmentä tarinaa vuodessa, silloin jopa rosan kynänjälkeen voisi kyllästyä. Tai eihän kyllä Barksiinkaan voi kyllästyä, vaikka tarinoita on vuoden joka päivälle...
Rosa ei ole luonut montaa uutta hahmoa Ankkalinnaan, joka on myös hyvä asia. Nykyisilläkin hahmoilla Ankkalinna on melko täynnä, joten ei jokaisen piirtäjän/käsikirjoittajan tarvitse välttämättä luoda uusia hahmoja.

Äänen olisi kyllä voinut antaa jokaiselle tuossa listassa olevalle, mutta Rosan tyyli eroaa eniten muista, joten ääni sinne.
Tiikerikakku
Lainaus käyttäjältä: HupuMielestäni Don Rosa on ehdottomasti paras piirtäjä, siksi äänestinkin häntä.
Kuten myös, mutta taidan palata äänestämään myös Carl Barksia.
jojo3
Pidän Don Rosasta paljon (eniten), koska hän pirtää todella tarkasti, ja jotkut hahmot ovat todella omaperäisiä (esim. Roope-setä). Tosin Rosalta kestää pitkään tehdä tarina jos vertaa vaikkapa Carl Barksiin, jolta tuli tarinaa kuin liukuhihnalta. Barks on sitten kanssa yksi josta pidän. Marco Rota on myös hyvä piirtäjä, hänen tarinat ainakin tunnistaa pitkänokkaisista ankoista, ja muutenkin Rotan tarinat ovat hyvin erottuvia. Samalle tasolle yltää myös Kari Korhonen ja Tony Strobl. Mutta minusta kukaan piirtäjä ei ole huono! ;)
jho
Rosa on ehdottomasti paras. Hauskoja yksityiskohtia ja muutenkin tarkkaa jälkeä. Barks on myös aika hyvä.
Kääk13
Cavazzano, on aina ollut!
Ihastuttavan lennokas, rento, mutta silti niin yksityiskohtainen piirrustusjälki.
Cavazzanon Taikaviittatarinat rulettaa!!

Poistin liiat huutomerkit. Kaksi riittää.-akuankka1313
crackmann
Rosa on kyllä paras. Hän piirtää niin yksityiskohtaisesti että sitä ei voi kuin ihailla :)
HN Erkka
Yksinkertaista... Don Rosa! Onhan tietysti Barksikin hyvä, mutta vain toiseksi paras
joten annoin ääneni Rosalle. :P
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: The SinuheTosiasiahan on että Rosa ei varsinaisesti osaa piirtää, vaan korvaa puutteenasa tarkoilla yksityiskohdillaan.
Hahah, "korvaa puutteensa"
Eipäs solvata yhtä nykyajan parhaista tekijöistä.
Kyllä taitaa Ankkiksenkin käyttäjät olla yhtä mieltä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7