Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Piirtäjägalluppi!

(94 viestiä)
Uka Ankka
Itse pidän Barksin kynän jäljestä eniten. Hän on tosi loisto piirtäjä ja legenda. Rosakin piirtää hyvin omalaatuisesti. On monia hyviä piirtäjiä mutta en nyt ala niitä listaamaan :)
Karhula
Paras on ehdottomasti Giorgio Cavazzano, koska tyyli on letkeää ja elollista. Toisena tule Barks ja kolmantena Vicar tai Lara Molinari. ::) :)
Tupu Ankka
Eniten pidän Don Rosasta mutta tuossa äänestys hommassa painoin vahingossa Carl Barksia,mutta ei kai sillä paljoa merkitystä ole ::).
Barks on minun mielestäni toiseksi hyvin piirtäjä.
Turtana
Vielä viime kesänä ajattelin Don Rosan olevan ehdoton ykkönen, mutta sitten Barks rynnisti edelle, ja nyt hän on mielestäni paras. Kyllä Rosakin on mahtava, ehdottomasti! Myös William Van Hornista pidän kovasti, on niin eloisaa jälkeä.
ArpinLusene
Barks ehdoton ykkönen. Ja legenda. Mutta Barksin jälkeen piirtäjien "listassa" ittelläni tulee Don Rosa ja Giorgio Cavazzano. Kaikki piirtävät erittäin hyvin. Barksin piirrosjälki on aivan mainiota, Rosan taas vähän tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa ja Giorgio Cavazzanon piirrostyyli on yksinkertaisesti hyvä. Eipä muuta sanottavaa. ;)
Etsivä Kaasi
Ehdottomasti Carl Barks. Hän oli maailman paras piirtäjä ja on edelleenkin. Barks on legenda ja todella hyvä piirtämään. Hän on myös todella hyvä käsikirjoittaja. ;)
Fauntleroy
Itse taisin äänestää Barksia.

Lainaus:Vicar
Ehdottomasti parhaimpia piirtäjä! Hän tekee ne perusankat, ne oikeat. Hän on se 0-piste, "oikea ankka piirtäjä" ja sitten voi olla joko parempia tai huonompia piirtäjiä. Loistavaa jälkeä.

Kyllä, asia on näin. Hän on se johon muita verrataan. Ja jos verrataan Vicariin, useimmat piirtäjät jäävät sille "huonommalle puolelle". Tuotantoa tulee tasaiseen tahtiin, 10000 sivua mennyt jo rikki.
En kuitenkaan sano että hän olisi paras vaikka häntä äänestinkin. Mutta voin kertoa että vain viisi menee Vicarin edelle.
Ne ovat Barks, Rosa, Jippes, Branca ja Rota. Perustelut toisessa topicissa.

E: Tuoltahan puuttuu kokonainen liuta "kovia tekijöitä".
Tuohon voisi kyllä lisätä Scarpan, Cavazannon, Korhosen, Gottfredsonin, Taliaferron ja Stroblin.
Pois tuolta saisi ottaa Feriolin, hyvä piirtäjä mutta ei kuulu "eliittiin."
Bomber
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTuohon voisi kyllä lisätä Scarpan,Cavazannon,Korhosen,Gottfredsonin,Taliaferron ja Stroblin.
Joo, toi on aika suppea toi äänestyksen valikoima.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: FauntleroyTuohon voisi kyllä lisätä Scarpan,Cavazannon,Korhosen,Gottfredsonin,Taliaferron ja Stroblin.
Joo, toi on aika suppea toi äänestyksen valikoima.

Siellä on "joku muu"- vaihtoehto ja siihen on tullut vain muutama ääni. Oikeastaan tähän ei tarvitsisi laittaa kuin kolme vaihtoehtoa: Carl Barks, Don Rosa ja joku muu.
Kreach
Vicar tekee ne ns. oikeat ankat :P En osaa selittää. Eli siis Vicar.
Lööperi
Itse äänestin Don Rosaa. Hyvinhän se piirtää, mutta suurin syy ehkä on ne yksityiskohdat.
AKUANKKA12
Äh! Osasitte laittaa vaihtoehtoihin kaikki parhaat joihin ääneni jakautuu! No, äänestin kaikesta huolimatta Vicaria, koska hänellä on ehdottomasti parhaat piirrokset, ne ovat niin taiteelliset.

Van Hornkin on loistava, koska se osaa kirjoittaa hyvin vaikka piirrokset eivät ole aina hyviä.

Ja sitten Rosa, sen tyylissä on joka Ankassa viivoja, yksityiskohtia ja muutenkin tarkkaa ja huolellista jälkeä.

Lainaus:Siellä on "joku muu"- vaihtoehto ja siihen on tullut vain muutama ääni. Oikeastaan tähän ei tarvitsisi laittaa kuin kolme vaihtoehtoa: Carl Barks, Don Rosa ja joku muu.
Heko Heko. Se olisi kyllä hyvä, koska monet kannattavat jompaakumpaa noista herroista. Mutta, parempi se on kunnon valikoimalla.
akkaridekkari
Niin, Rosa vs. Barkshan on jo olemassa. Siellä Barks ja Rosa ovat kutakuinkin tasoissa (Barks jopa johdossa), täällä Rosa on karannut selkeään kärkeen.
Mutta siis, Barksia äänestin. En usko, että perusteluja sen kummemmin tarvitaan osoittamaan tämän huikean hyvän Ankka-taiteilijan paremmuutta.
Aku Vankka
Barks vs. Rosa -topicissa Barksin johto saattaa johtua siitä, että siellä monet ovat äänestäneet Barksia sillä perusreella, että ''ilman Barksia Rosakaan ei piirtäisi'' tms. Täällä sen sijaan arvostellaan piirtotaitoja, joista oma äänenikin menee uskomattomalle Rosalle. Rosan tyyli on vain niin uskomattoman yksityiskohtaista (josta pidän kovasti) ja muutenkin erittäin taiteellista.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaBarks vs. Rosa -topicissa Barksin johto saattaa johtua siitä, että siellä monet ovat äänestäneet Barksia sillä perusreella, että ''ilman Barksia Rosakaan ei piirtäisi'' tms.
Tuskin. Luulen, että siellä on äänestetty enemmän käsikirjoituspohjalta, täällä kun taas äänestetään piirrustustaitoja.

Joka tapauksessa Barks, Rosa ja Vicar ovat parhaat piirtäjät.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7