Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Francesco D'Ippolito

(7 viestiä)
mtvester
Mitàs mieltà olette kyseisen herran hengen- ja kynàntuotteista? :) Hàntàhàn on verrattu mm. Andrea Frecceroon (mies tosin itse kertoi saaneensa oppinsa Carpilta), ja hàn on Suomessa julkaistuista piirtànyt mm. seuraavat tarinat:
- Tuplanolla, osa 3. (AATK 351)
- Ufobongarit (AATK 346)
- Viiden tàhden kokkisota (AATK 344)

Itsellàni oli kunnia tavata hànet eilen, oikein mukava heppu! Piirsi minulle hienon Tuplanollan, ja antoi pari nimmariakin taskareihin. Valokuvakin tuli otettua yhdessà. :D
Pullasorsa
Lukeutuu noihin 2000- luvun italialaistyylisiin piirtäjiin, jotka ovat saaneet vaikutteita eniten Giorgio Cavazzanolta. Hyvää ja iloisen lennokasta piirrosjälkeä, taskareissa on miestä viime aikoina ollut aika paljon.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: mtvesterItsellàni oli kunnia tavata hànet eilen, oikein mukava heppu! Piirsi minulle hienon Tuplanollan, ja antoi pari nimmariakin taskareihin. Valokuvakin tuli otettua yhdessà. :D
Laitahan toki kuvaa näytille... ;D
akuankka1313
Francesco D'lppolito on myös niitä italialialaispiirtäjiä, joista pidän. Hän osaa piirtää hahmot ilmeikkäästi ja tasaisella kynänjäljellä, josta pidän erityisesti.
Kääk13
mtvester, missä näit kyseisen mestarin?

Itse pidän myös hänen jäljestään kovasti, vaikka monikaan käsikirjoitus ei päätä huimaakaan.
Tyyli muistuttaa paljonkin Andrea Frecceroa, joka on yksi suurista suosikeistani.
mtvester
Tapasin hànet tààllà Italiassa kotikaupungissani, jonne hàn tuli erààn pankin vieraaksi piirtàmààn lapsille Disney-hahmoja. :)
Liitàn tàhàn oheen kuvan:
http://img113.imageshack.us/img113/4792/confrancescodippolito.jpg
Francesco ja minà itse. Lahjoitin hànelle uusimman ilmestyneen taskarin, jonka Tuplanolla-tarinan on piirtànyt hànen ystàvànsà ja tyòtoverinsa Marco Mazzarello.
djlordi
Kuuluu tosiaan näihin Cavazzanon tyylisiin piirtäjiin, eli parhaaseen ryhmään.
Kauheasti ei hänen tarinoitaan ole vielä Suomessa julkaistu, mutta mitä olen lukenut, niin ovat kyllä olleet hyvin piirrettyjä.
Sivuja: 1