Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Keskustelua piirtäjistä

(46 viestiä)
Anonymous
Oikeastaan jos etsitään taiteellisesti lahjakkainta ankkapiirtäjää se ei ole Rosa. Rosan ominainen tyyli on tullut hänelle insinööriopinnoista, hän sovelti sitä mitä osasi parhaiten, yksityiskohtia ja tarkkaa työtä. Tämän huomaa hänen ensimmäisistä töistään. Nykyään asia on toisin hyvin erilainen, Rosa on hyvin lahjakas joten omaisti tietyn ankka tyylin erittäin nopeaa.
Myös aika jonka hän kuluttaa tarinoihinsa on erittäin erilainen muiden ajankulutuksiin. Rosa on älykäs.

Paras piirtäjä nykyään taitaa olla Rodriguez.
Anonymous
Andersenilla, Brancalla ja Intinillä taitaa sentään olla letkeämpi tyyli?
akuankka1313
Juu, minä ainakin tykkään notkeasta tyylistä. Andrea Freccerollakin on myös.
Bomber
Tuolla top 10 topicissa Mårdon oli monta kertaa kymmenen parhaan joukkoon rankattu, parhaimmillaan jopa kolmanneksi. Itselleni nimi on ventovieras. Voisitteko te laittaa tänne topicciin kuvia ja tietoa hänestä?
Barksi
Yhdistin Joakimin tekemän aiheen tähän ketjuun.
Ja tässä hieman kysyttyä Mårdonia.
http://coa.inducks.org/simp.php?showima ... g=&pagel=l
Bomber
Kiitos Barksille! Jos voisit vielä pari tyylinäytettä laittaa...
Barksi
Bomber
Ai joo, tuohan on siitä yhestä Aku Ankasta, kiitti Barks! Nyt tajusin että kyllä tuo paikkansa top kympissä ansaitsee. Missäs Ankassa tuo Mårdonin tarina on?
akuankka1313
Kyllähän Mårdønin tarinoita taskareistakin löytyy. Ainakin numeroissa 208 ja 214 O:-)
Fauntleroy
Mitä mieltä olette Gieseppe Peregosta?
Bomber
En ääneen mainitse.
akuankka1313
En halua edes puhua hänestä (PIIP) hemmosta. Alberto lavoradori on nyt lempipiirtäjäni. Intini ja Freccero ovat myös aika hjyviä. Andersen ja Mastanntuono ovat myös hyviä. Mitähän mieltä olette Miguelista? Hän kuuluu parhaimmistooni.
Bomber
Miguel on hyvä piirtämään hiiriä, muttei niinkään ankkoja. Mutta hän on piirtänyt erään todella pelottavan tarinan. Mikäs se taskaritarina nyt olikaan missä Aku ja ankanpojat menevät siihen vertahyytävään kartanoon jossa on se kauhea haamu?
akuankka1313
Taskari 249 tarkoitat varmaan. Miguel on hyvä tulkitsemaan kauhua ja sen takia hän onkin saanut noita Rune Meiklen tarinoita piirtää.
Kääk13
Mielestäni Mårdøn Smet ja Andreas Pihl ovat lyömätön kaksikko näissä uusimmissa Taikaviitta tarinoissa. Smet:in jälki sopii Taikaviittaan mielestäni todella hyvin.
Toviin en kuitenkaan ole uusia Andreas Pihlin Taikaviittoja löytänyt. Toivottavasti kaveri jatkaa Taikaviitta käsikirjoittajana. Fecchin tyyli Taikaviitassa oli myös odotettu, mutta kyllä Pihl vain on se pääjehu.
Mark ja Laura Shaw osaavat myös tehdä Taikaviittaa. Olen löytänyt kaksi heidän kirjoittamaansa Taikis juttua josta toinen on julkaistu AATK:ssa viime kesänä.
Mielenkiintoista siinä uudemmassa on vain se, että piirtäjänä on Flemming Andersen. Mitenkähän mahtaa hänen omitakeinen tyyli luontua Taikaviittaa.

Mielestäni muuten Tanskalaiset ovat pelastaneet Taikaviitan hahmon. Italialaisten jutut alkavat olemaan melkein pelkkää pelleilyä. Poikkeukset kuitenkin taskareissa 327 & 332.
Sivuja: 1 2 3 4