Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Legenda - Carl Barks

(143 viestiä)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: LumpairJa perustelujahan ei tarvita kun olen enemmistön kanssa samaa mieltä.
Mikä enemmistö? (ks. äänestys alla olevasta linkistä)

http://www.ankkis.net/index.php?topic=16.0
TKal
Ankkislaisista enemmistö pitää Rosaa parempana, mutta jos asiaa kysyttäisiin laajemmalta vastaajakunnalta (johon kuuluisi enemmän vanhempia ankka- ja disneyfaneja), luulisin, että Barks olisi enemmistön suosikki. Turhaa tästä asiasta tosin on väitellä, ei Ankkiksessa koskaan ole ollut mitään sellaista käytäntöä, että enemmistön kanssa samaa mieltä ollessa ei tarvitse perustella.

Itse muuten pidän Barksia Rosaa taitavampana piirtäjänä. Perustelen mielipiteeni Barksin piirrosten selkeydellä - Rosan piirrokset, vaikka hienoja ovatkin, tuntuvat olevan välillä turhankin täynnä tavaraa.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMikä enemmistö? (ks. äänestys alla olevasta linkistä)

http://www.ankkis.net/index.php?topic=16.0

Nettiäänestyksethän ne ovatkin hirveän luotettavia kertomaan totuuden.

"Rosa on parempi piirtäjä, katsokaa vaikka Ankkiksen äänestystä".

Uskottavaa?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: LumpairNettiäänestyksethän ne ovatkin hirveän luotettavia kertomaan totuuden.

"Rosa on parempi piirtäjä, katsokaa vaikka Ankkiksen äänestystä".

Uskottavaa?

Jos ei kelpaa niin katso vaikka täältä. Kummasti vain siellä kärkipäässä keikkuu Rosan teokset, eivätkä Ankalliskirjastot.
hjhh
On tosi, että Barks on ehdottomasti yksi parhaista ankantekijöistä ikinä.
Paljon klassikkotarinoita ja monet suosikkihahmot ovat Barksin keksintöjä.

Rosa taas tekee tarinoita, joissa on paljon faktoja ja yksityiskohtia. Omia hahmoja Rosa ei juurikaan ole luonut. Itse pidän sitä ihan hyvänä asiana.

Piirroksissa Barks saattaa olla hitusen parempi, mutta Rosan käsikirjoitukset ja monet hauskat tarinat, joiden muutama vitsi on jopa saanut minut nauramaan, ja se on mielestäni jo kova juttu sillä on yleensä naura sarjakuvia lukiessani.

Sekin on totta, että tuo äänestys ei välttämättä kerro koko totuutta, ja täällä Ankkiksessahan liikkuu enemmänkin nuoria. Rosahan on yleensä nuorimpien, ja Barks vanhempien suosiossa. Ero kuitenkin on tuossa aika suuri.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TKalAnkkislaisista enemmistö pitää Rosaa parempana, mutta jos asiaa kysyttäisiin laajemmalta vastaajakunnalta (johon kuuluisi enemmän vanhempia ankka- ja disneyfaneja), luulisin, että Barks olisi enemmistön suosikki.
Lainaus käyttäjältä: hjhhRosahan on yleensä nuorimpien, ja Barks vanhempien suosiossa.
Myönnän, että tuo on täyttä faktaa. Esimerkkinä vaikka 50-luvulla syntynyt setäni jolla on iso kasa Akkareita joissa on Barksin tarinoita, Juhlasarjat sekä AA Parhaat. Sekä tilauksessa on tietenkin kootut... Joka tapauksessa, Rosasta hän sanoi äidilleni näin (joka sanoi sedälleni, että olin Tuurissa tapaamassa Rosaa): "Rosa vain matkii Barksin sarjoja". Kyllä tuo on täysin ymmärrettävää, jos joku on lukenut pienestä koltiaisesta asti Barksin sarjoja ja pitänyt niitä parhaina, ja sitten tulee Rosa joka alkaa tekemään jatko-osia Barksin tarinoihin.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyJos ei kelpaa niin katso vaikka täältä. Kummasti vain siellä kärkipäässä keikkuu Rosan teokset, eivätkä Ankalliskirjastot.
Hei! Metsään menee taas niin että rytisee. Otetaanko vielä vertailuun mukaan kaikki loputkin julkaisut joissa on Rosan tai Barksin tarinoita.

Sitä minäkin, näin ei voi paremmuutta verrata.

Terveisin Lumpair
Karhula
Lainaus käyttäjältä: LumpairLainaus käyttäjältä: FauntleroyJos ei kelpaa niin katso vaikka täältä. Kummasti vain siellä kärkipäässä keikkuu Rosan teokset, eivätkä Ankalliskirjastot.
Sitä minäkin, näin ei voi paremmuutta verrata.

Paremmuutta ei voi oikeastaan verrata mitenkään sillä kaikillahan on aina oma mielipide ja nyt näyttää siltä, että osa pitää Rosaa kaikkien aikojen parhaana, ja toine osa taas Barksia. Poikkeuksiakin toki löytyy, mutta näin se mielestäni on. ::)
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: KarhulaParemmuutta ei voi oikeastaan verrata mitenkään sillä kaikillahan on aina oma mielipide
Hei! Makuasioita ei voi vertailla. Mutta kysehän olikin siitä, että onko Rosan piirrosjäljestä enemmän pitäviä enemmän kuin Barksin.

Terveisin Lumpair
Karhula
No, ei tuotakaan oikeastaan voi milläään tavalla tietää sillä voihan olla monia jotak esimerkiksi pitävät enemmän Barksista, mutta kukaan ei esim. tiedä hänestä mitään. Lisäksi monet käyttäjät saattavat laittaa esim. Rosan lempipiirtäjäkseen vaikka se olisikin Barks sillä nämä pelkäävät laitta omaa mielipidettään. ::)
hjhh
Lainaus käyttäjältä: Karhula. Lisäksi monet käyttäjät saattavat laittaa esim. Rosan lempipiirtäjäkseen vaikka se olisikin Barks sillä nämä pelkäävät laitta omaa mielipidettään. ::)
"Empäs laita Barksia lempipiirtäjäkseni. Joku iso ja karvanen nettihörhö voi alkaa kiusaamaan mua. Laitan Giuseppe Peregon kun silläkin yhelläki on."
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KarhulaLisäksi monet käyttäjät saattavat laittaa esim. Rosan lempipiirtäjäkseen vaikka se olisikin Barks sillä nämä pelkäävät laitta omaa mielipidettään. ::)
Niinpä, nehän voi haukkua, hankkia osoitteen ja kaikkea jos ei ole samaa mieltä. rofl...
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: KarhulaNo, ei tuotakaan oikeastaan voi milläään tavalla tietää sillä voihan olla monia jotak esimerkiksi pitävät enemmän Barksista, mutta kukaan ei esim. tiedä hänestä mitään.
Hei! Mahdotonta se käytännössä onkin saada selville. Mutta kyllähän sen tietää mikä lopputulos olisi.

Terveisin Lumpair
Karhula
Tuokin on kyllä totta. :P
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: KarhulaLisäksi monet käyttäjät saattavat laittaa esim. Rosan lempipiirtäjäkseen vaikka se olisikin Barks sillä nämä pelkäävät laitta omaa mielipidettään. ::)
Niinpä, nehän voi haukkua, hankkia osoitteen ja kaikkea jos ei ole samaa mieltä. rofl...

No, joo. Minulla saattoi olla hiukan huono esimerki, mutta kaikkihan on mahdollista. Mahdoton vain kestää kauemmin. ;D
Lainaus käyttäjältä: hjhhLainaus käyttäjältä: Karhula. Lisäksi monet käyttäjät saattavat laittaa esim. Rosan lempipiirtäjäkseen vaikka se olisikin Barks sillä nämä pelkäävät laitta omaa mielipidettään. ::)
"Empäs laita Barksia lempipiirtäjäkseni. Joku iso ja karvanen nettihörhö voi alkaa kiusaamaan mua. Laitan Giuseppe Peregon kun silläkin yhelläki on."

No, onhan tuokin aivan mahdollista...
Ankka313
Lainaus:Lainaus:Lisäksi monet käyttäjät saattavat laittaa esim. Rosan lempipiirtäjäkseen vaikka se olisikin Barks sillä nämä pelkäävät laitta omaa mielipidettään. ::)
Niinpä, nehän voi haukkua, hankkia osoitteen ja kaikkea jos ei ole samaa mieltä. rofl...

Lainaus:"Empäs laita Barksia lempipiirtäjäkseni. Joku iso ja karvanen nettihörhö voi alkaa kiusaamaan mua. Laitan Giuseppe Peregon kun silläkin yhelläki on."
Niinpä niin, tuollainen on mielestäni aika naurettavaa, mutta tuo on myös totuus, noinhan monet tekevät. Itse voin kuitenkin suoraan sanoa, että Barks on lempparini ja maailman paras piirtäjä, oikea legenda! Don Rosasta en itse kauheasti piittaa, ei mahdu edes minun top 20 listalleni.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10