Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Legenda - Carl Barks

(143 viestiä)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaAi millimetrin tarkkaa työtä?! :o Kuvat on suttusia niinku mitkä!
Suttuisia?
En oikein ymmärrä sua.

Ja muuten, miksihän tätä ei ole tullut akkarissa. Seitsemässä euroopanmaassa julkaistu. [url=http]Somewhere In Nowhere
Barksi
Ei ole mitenkään kummoinen tarina, muistan kuulleeni. Kootuissa julkaistaan ainakin, olisitte tilanneet. :) Jenkkiversiona tuota saa, melko halvallakin. Akateemisen kautta pystyy muistaakseni tilaamaan.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiEi ole mitenkään kummoinen tarina, muistan kuulleeni. Kootuissa julkaistaan ainakin, olisitte tilanneet. :) Jenkkiversiona tuota saa, melko halvallakin. Akateemisen kautta pystyy muistaakseni tilaamaan.
Ai CB Collectionia??
Barksi
Jenkkiversiona saa siis tuota tarinaa, ei Koottuja.

http://coa.inducks.org/issue.php?c=us/DDUS++1

Tuo löytyy muistaakseni Akateemisen kotisivuilta.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaOlen muuttanut mieltäni ja minun mielestä Carl Barks on oikeasti super hyvä piirtäjä ;D
Mitäköhän "&%#/&¤% sinä oikein säädät? Ehkä parempi jättää foorumin käyttö ennen kuin on jotain asiallista ja perusteltua sanottavaa? Eihän tuossa ole mitään järkeä kun mieli tuolla tavalla muuttuu. Ensin on suttuista ja sitten superhyvää. Olet toki nuori, mutta silti. Itseäni ottaa suunnattomasti päähän, kun hyvät foorumit kärsivät tällaisista viesteistä. Anteeksi jyrkkä mielipiteeni, mutta kuuppa meni nyt kyllä ihan nurin. Vielä Barksin kohdalla tällaista venkoilua...

Asiaakin pitäisi varmaan vähän laittaa. Eli tuolla Kootut-osiossa jo juttua olikin tästä Koottujen uudesta ilmeisesti jenkkiversiosta. Itselläni kiinnostus heräsi legendan työt ostaa, kun valittamani korkea hinta on vain 1/3 suomen painoksesta ja materiaali on ilmeisesti muuten samaa paitsi vain englanniksi. Tänä vuonna on muutenkin vain harmitus ja tuska lisääntynyt katsellessa nykyisiä töherryksiä akkarissa, kun muistelee Barksin töitä. Ei ole huumoria, seikkailua tai mielikuvitusta nimeksikään nykyisissä. Kaipa se on jo pakkokin se boksi ostaa nyt kun halvalla saa, kun nykytöistä ei ole mihinkään. Ikävä on mestaria.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: CrosbyMitäköhän "&%#/&¤% sinä oikein säädät? Ehkä parempi jättää foorumin käyttö ennen kuin on jotain asiallista ja perusteltua sanottavaa? Eihän tuossa ole mitään järkeä kun mieli tuolla tavalla muuttuu. Ensin on suttuista ja sitten superhyvää. Olet toki nuori, mutta silti. Itseäni ottaa suunnattomasti päähän, kun hyvät foorumit kärsivät tällaisista viesteistä. Anteeksi jyrkkä mielipiteeni, mutta kuuppa meni nyt kyllä ihan nurin. Vielä Barksin kohdalla tällaista venkoilua...
Asiaa!

Jenkkilän Amazon on muuten vetänyt pois Carl Barks Collectionin, Don Rosa Libraryn sekä Gottfredson Libraryn. CBC:n kohdalla ilmeisesti odottelevat euroopan julkaisujen loppumista, ainakin mitä Timo Ronkainen sanoi. Cänädän amazonissa nuo vielä ovat, onneksi. Mutta ehkä tästä voidaan keskustella [url=http]tuolla.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaSiis luulin yhtä toista piirtäjää Carl Barcsiksi, ja sen perusteella muutan mielipidettäni ;)
Kukahan on kyseessä? Haluaisin nähdä sen "suttuisen" jäljen... ::)
jho
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaSiis luulin yhtä toista piirtäjää Carl Barcsiksi, ja sen perusteella muutan mielipidettäni ;)No senkin ois voinu mainita.

Ja vaikka tätä sähläystä ei oteta huomioon niin toi Crosbyn teksti on siltikin ihan asiaa, että täällä näkyy liikaa perustelemattomia mielipiteitä.
Sininthecity
Mutta kummaa toimintaa on sekin että jos joku ei satu tykkäämään Barkista niin heti ollaan lynkkaamassa.
Ja mielipiteen vaihdoksetkin ovat ihan ymmärrettäviä. Kenellä nyt ei maku välillä muuttuisi.
Totta kai olisi foorumin laadun kannalta tärkeätä, että viesteihin panostettaisi, mutta ei silti tarvitse suoraan hyökätä ketään vastaan. Asiasta voi ilmoittaa vaikka yksityisviesteillä tai laittaa vähäksi aikaa jäähylle.
En tiedä onko tämä offtopic (mihin minäkin nyt sorruin valitettavasti) sen järkevämpää, kuin tuollaiset lyhyet "Barks on hyvä/huono" viestit.
TKal
Se Taikaviitan viesti, jossa hän haukkui Barksia oli kirjoitettu 3.4 ja viesti, jossa kerrottiin mielen muuttumisesta 6.4. Omia mielipiteitään voi miettiä ennen kuin lähettää viestin, itse luen aina omat viestini ennen lähettämistä. Eli tässä mielessä kyllä ymmärrän niitä, jotka ovat vähän Taikista haukkuneet.

Itsekin olen huomannut, että monille Barks on sellainen piirtäjä, jota ei saa kritisoida. Itse en ajattele näin, vaikka Barks oma suosikkipiirtäjäni onkin, mutta ymmärrän myös niitä jotka näin ajattelevat. Olihan Barks kuitenkin todella merkittävä ankkapiirtäjä keksiessään useita hahmoja kuten esimerkiksi Roope Ankan (vaikea uskoa, että kukaan enää keksii yhtä käyttökelpoista uutta hahmoa Ankkalinnaan)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Ymmärtääkseni Barksillekin alettiin antaa sivurajoituksia hänen loppukaudellaan. Ei sieltä enää juuri 32-sivuisia sarjoja löydä.
No jos pilkkua halutaan viilata niin Carl Barks teki uransa aikana "vain" 14 yli 30 -sivuista tarinaa. :) Nämä syntyivät vuosina 1947-1955 ja minun mielestä kaikki 14 ovat yksiä parhaimmista Disney -sarjakuvista ikinä. Joten siis 60-luvulla, uransa loppupuolella, Barks ei tehnyt yhtään yli 30 -sivuista. Pitkistä tarinoista tuli pisimmillään 24 -sivuisia. Myös alle 10- sivuisia löytyi paljon mutta ne olivatkin enimmilleen näitä "Iines Ankan päiväkirja" tai Mummo -tarinoita, joita hän teki Grandma Duck's Farm Friends(One Shot) -lehteen. Nämä eivät tosiaankaan ole Barksin parhaimmistoa, mutta eihän hän tehnyt niihin edes käsikirjoituksia. Minä olen sitä mieltä että Barksin kultakausi oli tuona aikana, kun hän teki ne yli 30 -sivuiset.

E: Tässä hieno kokoelma Barksia, englanniksi. http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=76850689
Kreach
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaLainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: TaikaviittaSiis luulin yhtä toista piirtäjää Carl Barcsiksi, ja sen perusteella muutan mielipidettäni ;)
Kukahan on kyseessä? Haluaisin nähdä sen "suttuisen" jäljen... ::)

Siis kaikille tiedoksi: Kirjoitin vahingossa Barksin nimen väärin. Ja sen suttu jäljen tekee Al Hubbar

Tarkoitatko Al Hubbardia? Ei minusta kyllä hänkään mitään suttuista jälkeä tee mut mut en puutu toisten mielipiteisiin ^^
Barksi
Keskiviikkona julkaistaan jokin Barksin ja Jippesin yhteinen tarina. Taitaa olla tämä:

http://coa.inducks.org/story.php?c=D+2006-142

Johan tuota on odotettukin.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiJohan tuota on odotettukin.
No on odotettu! Mistä muuten sait tämän tietoosi?
Jippesin ja Barksin sarjat ovat todella hyvää luettavaa. Vaikka kässäri ei olisi hyvä (joka on aika harvinaista Barksin kohdalla), niin Jippesin piirrokset hivelevät silmää. Uskon kuitenkin tämän sarjan kässärinkin olevan hyvä...toivottavasti. 8) Tämän jälkeen onkin sitten julkaistu kaikki Jippesin ja Barksin sarjat, paitsi King Scrooge the First eli Korakarumin ruhtinas.

Lainaus käyttäjältä: KreachMuistaakseni Strobl piirsi Korakarumin ruhtinaan? ???
Niin, niin. Kyseinen tarina löytyy Ankantekijät 7:sta.
Kreach
Muistaakseni Strobl piirsi Korakarumin ruhtinaan? ???
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10