Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Jukka Murtosaaresta taas Disney-taiteilija

(23 viestiä)
TKal
Miten olet jo onnistunut jo lukemaan sarjan, kun noin paljon sitä kommentoit? Tilaatko hollantilaista Aku Ankkaa, vai oletko muuta kautta saanut sen käsiisi? (sulla kuitenkin tuntuu olevan jotain yhteyksiä Akkarin toimitukseen, kun olet ennenkin kertonut Aku Ankka-julkaisuista etukäteen, kiitos siitä)

Ihan hyvä, jos sarja on keskitasoinen, eikä ainakaan mikään huono. Ne huonoimmat vitsisarjat kun ovat todella huonoja.
Fauntleroy
Uusimmassa Ankassa oli Murtosaaren kansikuva. Niin kuin jo Uusin AA -aiheessa sanoin, niin selvästi tavallista kantta hienompi oli.
Koskahan "Murtsin" tarinoita nähtäisiin? No need to workia ei ole vieläkään julkaistu Hollannissa...
souffleur m
http://coa.inducks.org/story.php?c=HC+DD2009-05

Taas uusi Murtosaaren kansi julkaistu Hollannissa alkuvuonna. Ihan hyvältä näyttää ja nykyisellä tahdilla saatamme nähdä tämän täällä Suomessakin jo tämän vuoden puolella - ainakin toivon mukaan. ;D
AKUANKKA12
Näköjään Jukka on tussannut muiden piirtäjien töitäkin. http://coa.inducks.org/story.php?c=KJS+057 Tuossa oli tussattuna Van Hornin työ.

Mutta odotan innolla hänen sarjoja Suomeen, koska hänellä on hyvä piirrosjälki ja kannet olivat viime vuonna hienoja ja hauskoja. :)
Bomber
Eihän tuota kuvaa Williamiksi tunnistaisikaan! Varsinkin nuo hienot aallot antavat Rosamaisen vaikutelman. Van Hornille epäominainen tarkka varjostus muuttaa myös paljon..
Mirkku
Minäkään en näe tuossa Van Hornia. Tuo on kyllä todella upea kansi, varjot ja ylipäätään kuvan tummuus luovat siihen kunnollisen tunnelman. Etenkin aallot ovat mahtavasti piirretty.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: MirkkuMinäkään en näe tuossa Van Hornia. Tuo on kyllä todella upea kansi, varjot ja ylipäätään kuvan tummuus luovat siihen kunnollisen tunnelman. Etenkin aallot ovat mahtavasti piirretty. Tosin olihan Van Hornin tyyli vielä 90-luvulla ihan toisenlainen, kuin nykyään. Katsokaapa vaikka tätäkin.

Voisi niitä Murtosaaren kansia ja tarinoita ilmestyä useamminkin Akkarissa, että nähtäisiin enemmän suomalaista väriä. Eikä ainoastaan sen takia, koka ainakin minä pidän Jukan tyylistä. :-P
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyTosin olihan Van Hornin tyyli vielä 90-luvulla ihan toisenlainen, kuin nykyään.Tuo on kyllä totta. Ja tuo sinun linkittämä kuva on ilmeisesti Van Hornin itsensä tussaama, kun siitä ei ole mitään mainintaa.
Sivuja: 1 2