Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Andrea Ferraris

(6 viestiä)
Karhula
Andrea Ferraris on syntynyt 9.3.1966, Genovassa.
Vaikka Ferraris oli piirtänyt jo sarjakuvia Trevesio-kustantamolle muutaman vuoden ajan, hänen lopullinen uransa on lähtenyt nousuun vasta 1990-luvun alussa, jolloin hän päätti omistautua sarjakuvalle ja pääsi Giovan Battista Carpin avulla Disney-sarjakuvien sydämeen. Ensimmäinen häneltä Suomessa julkaistu sarja on Mikin kahdet kasvot. (AATK 186)

Viime vuosina Ferraris on alkanut tehdä myös käsikirjoituksia tarinoihinsa, joista ei Suomessa vielä ole nähty kuin pari (?). Ferrariksen tyyli muistuttaa hiukan Massimo De Vitaa ja on lennokasta.

http://coa.inducks.org/creator.php?c=AFe
Fauntleroy
Kyllä Ferraris kuuluu Italialaisiin suosikkeihini. Lennokasta on, mutta onneksi se (lennokkuus) pysyy kontrollissa, mikä on tietysti hyvä asia. Sekä ankat että hiiret käyvät, sen verran hienoja ovat.
Akuhullu97
Niin, Ferraris kuuluu minunkin italialais-suosikkeihini. Hänet itse muistan enemmän lennokkaista ankoistaan kuin hiiristä, niitä ei ole niin paljon kai julkaistu...? Ihan hyvä piirtäjä siis...
akuankka1313
Ferraris kuuluu minunkin suosikkeihini. Tyyli on hutiloidunoloista, mutta silti huvittavan lennokasta ja rentoa. Poikkeaa mukavasti toisista piirtäjistä.
Ankka313
Ferrariksen piirtotyyli on veikeä!Pidän hänen tarinoistaan.Hänen piirtotyylinsä on helposti tunnistettavissa.Varsinkin hänen yksisivuiset sarjansa ovat mainioita!
Salwer1st/
Ferraris kuului suosikkeihini. Tämä uusi tyyli ei iske, ei sitten millään, mutta vanhasta pidin ja pidän yhäkin. Uudemman tyylin sarjat voin yleensä Ferrarikselta skipata yli, mutta vanhat luen mielelläni. Vanhoja voitaisiin julkaista enemmän… Arvosana vanhasta tyylistä (4-10): 9. Arvosana uudesta tyylistä (4-10): 5½.
Sivuja: 1