Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Mau Heymans

(68 viestiä)
samppali
Näinhän se tosiaan taitaa olla... :-O
Zuppa
Minä muistan kyllä nähneeni Mau Heymansin ja Kirsten de Graafin kirjoittamia pitempiäkin tarinoita. Onhan niitä sattunut parikin silmään.
akuankka1313
Usein Heymansien pitkiä tarinoita kirjoittaa Frank Jonker.
Zuppa
Niin niin, mutta on hän de Graafinkin kanssa pitempiä juttuja kirjoittanut!!!!" :-/
Nigoz
Mau piirtää enemmän vitsisarjoja ja sen veli Bas piirtää pitempiä ja vakavempiaki juttuja.
Anonymous
Vihaan kaverin tarinoita, koska piirröstyyli on mielestäni erittäin ärsyttävä, mutta tunnistan kyllä hyvän piirtäjän sellaisen nähdessäni. Siksi äänestin "menettelee"
Zuppa
Klääh, kukaan ei oo äänestänyt "suosikkini"! Ois mun pitäny äänestää, kun kyllä se mun top kymppiin menee.. Mulla taiis olla mielenhäiriö kun tuon äänestysnappula "Hyvän" menin valitsemaan...
akuankka1313
Ja joku on äänestänyt "parempiakin on..." Ei taida sillä kaverilla ollut oikein aikaa perehtyä piirtäjään.
Zakari
Olen perehtynyt piirtäjään ehkä liikaakin, enkä pidä laisinkaan. En tosin oikein muutenkaan pidä yksisivuisista (lukuunottamatta tietenkin Barksin nerokkaita Roope- yksisivuisia).
Barksi
Minäkin olen sitä mieltä, että parempiakin on. Mutta ei hän huonoimpia piirtäjiä ole. Siksi ymmärrän Zakaria. Itsekkin olisi ehkä pitänyt valita tuo "Parempiakin on..." vaihtoehto.
Hupu
En tunnista kumpi on kumpi Heymanseista ellen katso piirtäjää. Piirtävät kuitenkin hauskoja tarinoita omaperäisellä tyylillä. Eivät kuitenkaan kuulu suosikkipiirtäjiini.
Bomber
huhhuijaa! Kummatkin veljekset tekevät aivan surkeita strippejä! Bas sentään menettelee, mutta Mauta en niele sitten millään! Mau jotenkin tekee sarjiksesta vaikeasti luettavan ja sekavan, vaikka Kai Vainiomäki olisi niitä käsikirjoituksia tekemässä Maulle.
Anonymous
Pidän sen siitä lehdykästä, missä on ne Akun 50 työpaikkaa. Siis se, minkä jokainen jakso alkaa näin:
Oletko nyt aivan varma, että osaat(pystyt jne.) Se on kyllä hyvin tehty, ja se käsikirjottaja on ihan sika hyvä myös. En nyt vaan muista nimeä.

Ps. Miksiköhän Bastiian (Bas Heymans) on paljon epätunnetumpi, ja harvemmin nähty Ankkapiirtäjä, vaikkakin melkein yhtä hyvä kuin velipoikansa...?
Barksi
Bas on tehnyt huomattavasti vähemmän tarinoita kuin veljensä Mau. Siksi hänen tarinoitaan on julkaistu vähemmän, tyhjästä kun on hieman vaikeata nyhjäistä.
Anonymous
Juu. Huomaan et Bas on piirtänyt vähemmän, mut miksköhän? Onko se sit huonompi, laiskempi tjms? :D
Sivuja: 1 2 3 4 5