Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Mau Heymans

(68 viestiä)
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaLainaus käyttäjältä: Salwr1st/...ja selvästi pikkuveljeään Basia parempiPientä korjausta, Bas on Maun isoveli.
Heh! Sitä sattuu, sitä sattuu... Jostakin taisin lukea, että Mau olisi isoveli, tai sitten luin väärin. Kiitosta, kun korjasti erheeni.
Ankkarock
Mau on taitava piirtämään ankkoja, mutta ei kuitenkaan ole Top-Listojeni kärkipäässä.
Hänen veljensä Bas, on muuten piirtänyt profiilikuvani, tarinaan Oman Onnensa Seppä. ;D
Anonymous
Mun mielestä Mau Heymans on yks nykyajan parhaita piirtäjiä. Hänen Ankat ovat niin hauskoja.
Ankkarock
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockMau on taitava piirtämään ankkoja, mutta ei kuitenkaan ole Top-Listojeni kärkipäässä.
Hänen veljensä Bas, on muuten piirtänyt profiilikuvani, tarinaan Oman Onnensa Seppä. ;D

Korjataan. Siis tätä profiilikuvaa ei ole piirtänyt bas, vaan Rota, mutta edellisen kuvan on piirtänyt Bas..

Bas on todellakin Maun isoveli. ;D
Nuno
Mau Heymans on tosi hyvä piirtämään. Ankat ovat hauskasti ja erinomaisesti piirrettyjä. On tosi kivaa lukea Maun piirtämiä tarinoita. Hän piirtää paremmin kuin Bas. Mau kuuluu top5 parhaisiin piirtäjiin, minun mielestäni.
akkaridekkari
Heymansin veljeksiä ei taida Top 15-listaltani löytyä, kun hyviä on niin paljon, että kaikkia on vaikea saada sovitettua listalle. Mau on kuitenkin mainio piirtäjä, ja kun päivitän tuon listani, saan sen varmaankin mahtumaan - ainakin sinne jonnekin 10-15 tienoille. Mau on paljon veljeään parempi, piirrokset hauskoja ja eloisia.
Ducker97
Hyvä piirtäjä, mutta miksi ei julkaista enemmän esim. Akkarissa?! Piirtäjähän huippuluokkaa, mutta akkarissakin on vain lyhyitä vitsisarjoja. Onneksi tässä hetken päästä ilmestyy kirja mihin Heymansit ovat päässeet mukaan...

Lainaus käyttäjältä: KreachAku Ankka Extrassa nähdään melkeimpä poikkeuksetta joka numerossa ja vielä melko usein toiseen kertaan Heymanseja. Hyvä, että sinne laitetaan ja pidetään akkari muuna kuin hollantilaistarinoiden kotopaikkana. Ekstrassa kyllä nähdään paljon Heymanssia mutta kun ei millään viitsisi tilata kyseistä julkaisua :D
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Hyvä piirtäjä, mutta miksi ei julkaista enemmän esim. Akkarissa?! Piirtäjähän huippuluokkaa, mutta akkarissakin on vain lyhyitä vitsisarjoja. Onneksi tässä hetken päästä ilmestyy kirja mihin Heymansit ovat päässeet mukaan...
Aku Ankka Extrassa nähdään melkeimpä poikkeuksetta joka numerossa ja vielä melko usein toiseen kertaan Heymanseja. Hyvä, että sinne laitetaan ja pidetään akkari muuna kuin hollantilaistarinoiden kotopaikkana.
Sivuja: 1 2 3 4 5