Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Xavi, Hyvä vai huono?

(24 viestiä)
samppali
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Lainaus käyttäjältä: samppaliMissäs hänen ankkataidettaan on? Mikä taskari?
Ainakin taskarista 237-Ammattiauttaja

Muuten mun sadas viesti!

Lukekaas aikaisemmatkin viestit. Tuossahan sanotaan selvästi.
Hupu
Minun mielestäni Xavi on sellainen peruspiirtäjä, joka on ihan hyvää "täytemateriaalia". En oikein erikoisemmin pidä, mutta en myöskään inhoa.
HN Erkka
Sanotaan huono. :P En ole koskaan pitänyt hänen piirrostyylistään...
Etsivä Kaasi
Piirrosjälki mukavan erilaista. Xavin tarinat ovat, joskus piristäviä, mutta ei yleensä erikoisia. Keskitason piirtäjä. ;D
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiXavin Mikki näyttää jotenkin lapselta. Mutta muuten hyvä tekijä.Lainaus käyttäjältä: NigozLainaus käyttäjältä: BarksXavin Mikki näyttää jotenkin lapselta. Mutta muuten hyvä tekijä.
Todellakin, olen huomannut itsekin. Äänestin hyvää. Minun mielestäni hän on ihan hyvä. En vain osaa perustella.

Tuon takia en erityisemmin pidä Xavin Mikki-piirroksista. Sen sijaan Karhukopla-tarinat ovat loistavia! Niitä löytyykin jopa 55 kappaletta, joista 12 kappaletta on Suomessa julkaisemattomia. 80- ja 90-luvun Akkareista löytyy. Roope-sedässä ja taskarissakin on pari kappaletta.
Ankkarock
On Xavi kyllä mielestäni varsin taitava Mikki Piirtäjä. Hänellä on varsin usein (noissa 280-300) taskareissa ollut tosi loistavia tarinoita, näistä mainittakoon, tämä Hämähäkki-Mikki tarina..
Mikko M
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockOn Xavi kyllä mielestäni varsin taitava Mikki-piirtäjä. Hänellä on varsin usein (noissa 280-300) taskareissa ollut tosi loistavia tarinoita, näistä mainittakoon, tämä Hämähäkki-Mikki tarina..
Hämähäkki-Mikki-tarinan muistan ja kyseessä onkin, Andreas Pihlin takia, melko viihdyttävä Mikki-juttu. Välillä täytyy kuitenkin muistella
tätä
tarinaa, jonka... sanoinkuvaamaton laatu johtuu mielestäni käsikirjoittajan lisäksi myös piirtäjästä (Inducksin listoissa kyseinen tarina on muuten arvosteltu kaikkien aikojen huonoimmaksi tarinaksi). Jos linkki ei näy (itselläni se vähän kenkkuilee), niin tarinahan oli "Henki korkealla"-taskarin "Jättiläispingviinien maihinnousu".

Mielestäni Xavi on piirtäjänä melko neutraali. Hän piirtää välillä hyvin ja välillä heikommin. Yleensä hän on kuitenkin piirtämässä niitä vähän kehnompia Hiiri-juttuja. Kyseessä on joka tapauksessa yksi Dekkari-Mikki-sarjan piirtäjistä. Ainakin tässä (kyseessä siis Dekkari-Mikki-sarjan "Duetto yhdelle", jos linkki ei jostain syystä näykään) tarinassa hänen piirrosjälkensä oli varsin hyvälaatuista. DM-sarjassa hän onnistui piirtotyössään ainakin tunnelmanvälityksessä. Mm. Miguel ja Joaquin hoitivat silti hommansa paremmin ja hoitavat nykyäänkin.

Ankka-piirtäjänä Xavin tyyli on aika vanhahtava, mutta edelleenkin neutraali.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Mikko MVälillä täytyy kuitenkin muistella
tätä
tarinaa, jonka... sanoinkuvaamaton laatu johtuu mielestäni käsikirjoittajan lisäksi myös piirtäjästä (Inducksin listoissa kyseinen tarina on muuten arvosteltu kaikkien aikojen huonoimmaksi tarinaksi). Jos linkki ei näy (itselläni se vähän kenkkuilee), niin tarinahan oli "Henki korkealla"-taskarin "Jättiläispingviinien maihinnousu".

En kyllä käsitä, miten noin mainio tarina on voitu arvostella kaikkien aikojen huonoimmaksi tarinaksi, jopa Taskaritietokannassa yhtä lukuunottamatta kaikki antoivat minimipisteet. Muutenkaan tarinan käsikirjoittajaa, Darko Macania, ei ole kummoisemmin arvostettu. Varsinkin tuossa tarinassa ylivetävä huumorintaju ja uskomaton juoni vetosi minuun.

Taisi mennä vähän offiksi...
Kreach
Hehe.. Taskaritietokannasta "Tekisi mieli kirota tässä vaiheessa. [kirosana tähän] Minna Lehtikirva voi painua puolestani suohon riimittelemään. Yksi henkilö pystyy tuhoamaan tarinan aika täydellisesti." [1]

: D Varsin huvittavaa tuossa on se, että aiemmin Lehtikirvan nimeksi oltiin sanottu Mirva, ja se muuttuikin nopeasti... No joo. En ole lukenut tarinaa (koska en omista Henkeä korkealla). Muuten englanninkielinen nimi kuulostaa mielenkiintoiselta. "Tappajapingviinien maihinnousu"... mutta siihen ei siis pidä uskoa.

Xavin takia en tänne viestiä tullut laittamaan, mutta jottei nyt ihan offtopicia olisi, niin sanotaan selvästi ja suorasti, ettei Xavi säväytä pätkän vertaa. Muttei huonokaan ole. Sellainen keskiverto, neutraali.
Sivuja: 1 2