Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Al Hubbard

(19 viestiä)
Etsivä Kaasi
Omasta mielestäni Hubbardin piirrokset ovat ihan kohtuullisia. Touhon ensiesiintyminen oli hyvin piirretty, eli piirtää hyvin Touhoa. Ei kuulu suosikki piirtäjiini, mutta kohtuulliset piirrokset. Hubbard syntyi vuonna 1915, ja kuoli vuonna 1984.
Ankka313
Ihan hyvä piirtäjä mielestäni, päihittää kevyesti monet sen ajan muut piirtäjät, mm. Tony Stroblin. Hubbard on taitavimmillaan piirtäessään Pepiä ja Touhoa. Juuri Hubbardin piirtämissä Pepi -tarinoissa on sitä jotain.... Hänen tarinansa piristivät muuten yleensä aika tylsiä ja kuivia 60-70-luvun akkareita. Paras Pepi -piirtäjä!
Akuhullu97
Jopas! Ihmettelen, ettei Hubbard ole saanut enemmän suosiota... Itse pidän pajon hänen tarinoistaan. Odotan aina innolla, jos lehteen on kaavailtu esim. Hubbardin Touho-tarina. Onhan Hubbardin piirostyyli hieman "suttuinen" ja epätarkka, mutta jokaisella piirtäjällä on oma jälkensä, eikä siinä mitään.

Kun tarkkaan miettii, Hubbardin piirrostyyli muistuttaa hiukan Marco Rotaa, ei paljon, mutta kuitenkin. Kummallakin taustat ovat hieman pelkistettyjä ym. Rota on TOP5:ssäni, kumma kyllä.

Pidän myös paljon Hubbardin Tikusta ja Takusta, hän on mielestäni ainoa hyvä Tiku & Taku-piirtäjä.
Mirkku
Mielestäni Al Hubbard ei piirrä kovin hyvin ankkoja, tyyli on suttuista, ja sekavaa, jos vertaa esim. Vicariin. Toisaalta Touho on sellainen häslääjä, ettei täysin siisti ja huolellinen tyyli välttämättä sovikaan. Muistaakseni hän piirtää myös ihan kivoja Pepejä.
Sivuja: 1 2