Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Tito Faraci

(20 viestiä)
Fauntleroy
Yksi ensimmäisistä taskareistani oli numero 223: Paalupaikka. Siinä on Massimo De Vitan kuvittama tarina, Uskomaton Vladimir. Kaivoin tarinan esille Inducksista ja huomasin, että tarinan on kirjoittanut Tito Faraci.

Sarja siis kertoo Mikistä, jonka pitää pitää huolta poliisikoira Vladimirista ja siitähän vasta ongelmia syntyy. Tarina on mielestäni yksi parhaista taskaritarinoista. Aivan uskomattoman hauska sarja! Monet kerrat on tullut naurettua ja ellei enää naurata niin ainakin hymyilyttää. Tässä yksi hyvä esimerkki Faracin huumorisarjakuvan teon taidoista.
Samuel
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyYksi ensimmäisistä taskareistani oli numero 223: Paalupaikka. Siinä on Massimo De Vitan kuvittama tarina, Uskomaton Vladimir. Kaivoin tarinan esille Inducksista ja huomasin, että tarinan on kirjoittanut Tito Faraci.
Tuostakin tarinasta löytyy Faracille tyypillistä ihmissuhdekuvausta. Aivan alussa Mikki on mukana pidättämässä Musta Pekkaa, ja poliisiautossa Pekka ja Mikki juttelevat rennosti keskenään kuin vanhat kaverukset. Myöhemmin tarinassa on mieleenpainuva kohtaus, kun Simo Sisu anoo Mikkiä ottamaan Vladimir-poliisikoiran luokseen: "Silloin sanoit: 'Muista olen aina vierelläsi!' ...ensimmäiset ratsiat... Yöt nuotiolla autojen kyljessä..." Mikki liikuttuu Sisun muisteluista kyyneliin, ja suostuu ottamaan Vladimirin hoteisiinsa.

Tito Faracin tarinoissa parasta ovat huumorin lisäksi juuri nämä hahmojen väliset läheiset suhteet, ja dialogien elävyys.
Aku-fani13
Tito Faracin Mikki käsikirjoitukset ovat sitä aatelia. Ne ovat aina vaan niin hyviä ja vauhdikkaita. jänitystäkin mahtuu mukaan. lempi Tito Faraci tarina taitaa olla Tonttujen jouluyö, joka on muuten Giorgio cavazzanon piirtämä eli samassa tarinassa kaksi mestaria. tarina on humoristinen ja hauska. Piirrokset ovat hyviä ja juoni täydellinen. Sille antaisin arvosanaksi 9½(koulu arvosanoissa).
akuankka1313
Nyt on luettu tarina Päättymätön vuosi. Faraci on kyllä monen alan mestari. Tuossa on juuri sitä aitoa joulun tunnelmaa, ihan toista mitä mm. uusimmassa Akkarista julkaistiin. Ihmissuhdekuvaus on tarinassa varsinkin mieleeni, ja se loppu... uskomatonta, pakko myöntää: Tito Faraci on mestari!
Ps. Toivottavasti Faraci on kuullut Ankkiksesta Castylta, joka täällä on käynyt. Haluaisin niin päästä jututtamaan miestä...
Ducker97
Päättymätön vuosi luettu jo jonkin aikaa sitten ja ei voi muuta sanoa kuin että mahtava tarina! Juoni on mitä mainioin. Ja juuri niin kuin Aku-fani13 sanoi kaksi mestaria samssa tarinassa.
Sivuja: 1 2