Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Floyd Gottfredson

(33 viestiä)
Kreach
Gottfredson ei kuulu minun lemppareihini. Toki Mikki -tarinat ovat ihan hyviä ja jännittäviä, mutta varsinkin Robin Hood -tarinaan jouduin pettymään ja pahasti. Myöskin Suurverolan kuningas -hömpässä ei tapahtunut juurikaan mitään, mutta silti siinä oli "tuhlattu" varmaankin 100s. Ainoat vähän paremmat Gottfredosilta ovat Postilentäjä ja Mustakaavun ensirötökset. Kaksi vähän kehnoa, kaksi vähän parempaa tarinaa kun olen häneltä lukenut, niin voisi Floydin nimetä keskiverroksi.
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: KreachAinoat vähän paremmat Gottfredosilta ovat Postilentäjä ja Mustakaavun ensirötökset. Hmm... nyt minullekkin muistui mieleen tuo Mustakaavun ensirötökset. Nousee varmaan ainakin minulla Gottfredsonin parhaaksi tarinaksi. Eikös tämä tarina ollut akkarissa -03 tai -04 vuonna? Saatan muistaa väärin...
Ducker97
Oletteko lukeneet seuraavia tarinoita?:
-Mikki Hiiri - raksalla
-Mikki Hiiri - Hankala helikopteri

Ensimmäinen (raksalla) on aika sekava, koska se ponppii paikasta toiseen holtittomasti, eikä siinä ole paljoakaan järkeä. Tarina löytyy sarjisekstran numerosta 16 ja tarinan on käsikirjoittanut Bill Walsh ja piirtänyt Floyd Gottfredson.

Toinen tarina (Hankala helikopteri) on myöskin aika sekava... en tiedä, enkö vain millään osaa käsittää näitä vai ovatko nämä todella sekavia? Tämänkin on käsikirjoittanut Bill Walsh ja piirtänyt Gottfredson. Tämä tarina löytyy ekstran numerosta 18 sekä molemmat löytyvät Aku Ankka ekstra 15-20 -kirjasta.

Mitä mieltä olettä näistä tarinoista?
Sivuja: 1 2 3