Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Arild Midthun

(23 viestiä)
Mikko M
Jokseenkin hyvä piirtäjä tämä Arild. Tämän ajan parhaimpia Aku Ankka-lehden piirtäjiä, mutta kaukana taskarien piirtäjämestareista.
Crosby
Itse tykkään Arildin tyylistä. Selvästi keskivertoa parempi akkaripiirtäjä minun silmissäni. Tarpeeksi yksinkertaista ja selkeää. Ääriviivat ovat vahvoja ja kaikki tuntuu olevan hyvin kohdillaan. Toivon mukaan nähdään tulevaisuudessa enemmänkin Arildia. Vieläpä Kain käsikirjoittamia toki mahdollisimman moni tarinoista.
HN Erkka
Mielestäni Arild Midthun on hyvä piirtäjä, parhaimmistoa.
Ja "liika avaruus" on vain hyväksi. :)
Karhula
Lainaus käyttäjältä: HN ErkkaMielestäni Arild Midthun on hyvä piirtäjä, parhaimmistoa.
Ja "liika avaruus" on vain hyväksi. :)

Arild Midthun on hyvä piirtäjä.
Ja liika avaruus on tosiaan hyväksi, koska se parantaa lukemista. ;D
Piirrostaito 68% eli ihan hyvä piirtäjä.
Fauntleroy
Minä ainakin pidän Arildin tyylistä. Hänellä on yksinkertainen ja omanlainen tyyli, viivat ovat kyllä aika vahvoja, se hieman ärsyttää, mutta se tuo samalla jotain uutta hienoutta. Midthun kyllä sopii Vainiomäen kuvittajaksi siihen asti, kun Kai saa alkaa piirtämään itse omat sarjansa. ;)

Lainaus käyttäjältä: KarhulaPiirrostaito 68% eli ihan hyvä piirtäjä.
Häh...?
jojo3
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: KarhulaPiirrostaito 68% eli ihan hyvä piirtäjä.
Häh...?

Nuo prosentit ovat jotain Karhulan hienoja oivalluksia joista kukaan ei tajua mitään.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: KarhulaPiirrostaito 68% eli ihan hyvä piirtäjä.
Häh...?

Nuo prosentit ovat jotain Karhulan hienoja oivalluksia joista kukaan ei tajua mitään.

Aivan näin. Itse olen noita koittanut kysellä ja miettiä, mutta ei ole vastausta kuulunut. Ei tosin ole taidettu käyttää noita nyt vähään aikaan mikä on hyvä asia.

Itse Arildista kiinnostaisi tietää milloin olisi luvassa tarinaa hänen tekemänään? Jos jonkun korviin olisi jotain kuulunut. Olisi juuri näitä uusia, hyviä ja piristäviä piirtäjiä, ettei suurin osa tarinoista olisi vanhan rokan uudelleenlämmityksiä (Barks, Rosa) tai huonojen tahi mitäänsanomattomien piirtäjien tekosia. Ensiksi itselle tulee mieleen Bernado jota inhoan ja sitten varsinkin alkuvuodesta oli semmoisia tekeleitä, että ei juurikaan kiinnostanut lukea. Nimetkään eivät jääneet mieleen ja ehkä hyvä niin. Mutta Mildthunia kehiin lisää!
rhino
Lainaus käyttäjältä: HN ErkkaMielestäni Arild Midthun on hyvä piirtäjä, parhaimmistoa.
Itsekin pidän Arildista. Piirustusjälki on hyvää, koska siinä on juuri sopivan paljon (vähän) yksityiskohtia. "Liika avaruus" on hyväksi ja tummat värit myös.
Sivuja: 1 2