Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Ettore Gula

(4 viestiä)
akuankka1313
Italialainen Ettore Gula on ollut sarjakuvapiirtäjä ja tussaaja 1990-luvun puolivälistä alkaen.

Gula on tehnyt strippejä Roope-sedästä Topolino-lehteen ja myöskin pidempiä kertomuksia Mikki Hiirestä ja Aku Ankasta. Lisäksi hän tekee töitä myös W.i.t.c.h-lehteen.

Gulalla on erittäin omaperäinen tyyli tehdä sarjakuvia, hän piirtää hahmot melko usein takaapäin katsottuna ja piirtää ruudut varsin erikoisista kuvakulmista. Hyvä taidonnäyte Gulalta löytyy Aku Ankan taskukirjan numerosta 249, joka muuten oli myös ensimmäinen Aku Ankan taskukirjassa oleva Ettore Gula-tarina.

Ettore Gulalta on ilmestynyt Suomessa kohtalaisesti tarinoita.

Gula on mielestäni kehittänyt todella omaperäisen ja vaikean tyylin itsellee. Monimutkaisia perspektiivejä ei ole helppo piirtää. Siksi hän onkin aina ollut mielestäni hyvä.
Karhula
Mielestäni Gulan piirrostyyli on, no varsin omaperäistä. Itsekin olen pistänyt merkille, että piirtää suurimmilta osilta takaapäin, mutta mielesätni se parantaa vain piirroksia. Piirroksiin syttyy sellainen kuva, että itse katselisi siitä takaa hahmoja.
Akuhullu97
Ettore Gulan piirrostyyli on mielestäni mainio, aika normaali uusi italialainen tyyli. Sopii mielestäni ehdottomasti Aku Ankan taskukirjan tekijäkaartiin. Mainio piirtäjä siis.: :)
Fauntleroy
Noh, Gulalla on tuollainen tavallinen "moderni" italialaistyyli. Ei paljon poikkea muista, joten ei hyvä, ei huono. Hauskahko hupailu, Kanisterikatastrofi (AATK 283), on Gulan käsialaa. Gula on muuten piirtänyt myös Ultraheroesia.
Sivuja: 1