Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Laura & Mark Shaw

(14 viestiä)
Fergus
Olettekos huomanneet näitä kahta mielestäni todella taitavaa taskarien käsikirjoittajaa. Ne tekevät eräitä parhaista tarinoista taskareihin. Ja Flemming Andersen ne sitten piirtää. Mitäs mieltä olette?
Leo
Viitsitkö pistää pari taskaria, joissa heidän tarinoitaan voi lukea? Olen hieman laiska itse nousemaan tästä tuolilta ja Inducks ei ole omalle pääkopalleni tarpeeksi yksinkertainen.
Fergus
No ehkä parhaat esimerkit olisivat. Uhmaikä(numkeroa en muista) johtosarja. Ja se melko uusi taskukirja missä Aku nielaisee Roopen kolikon. En muista taskarin nimeä enkä numeroa. Taisi olla kova pala purtavaksi tai jotenkin sinnnepäin. Ja numero taisi olla noin 307.
Nigoz
Sit on viel 229 ssä sellanen Tuulentarpoja mikä on hyvä.
Crosby
Itsekin tykkään heidän käsikirjoituksistaan. Ne ovat sellaisia mukavan nokkelia ja kekseliäitä.
Fergus
No tapaavat olla nykytaskaritarjonnan ainoa kirjoittajat joiden tarinat saavat edes hymyn huulille =/
Kreach
Olen valitettavasti samaa mieltä Ferguksen kanssa; Mark & Laura Shaw ovat olleet jo pitkään ainoita käsikirjoittajia, jonka tarinat ovat hyviä.

Kyllähän siellä muutama poikkeuskin on ;)
HN Erkka
Kalmanlehdon Kartano on ehkä mieleen painuvin tarina heidän
käsikirjoituksistaan, muita en edes muista. ;)
Joka tapauksessa keskiverto käsikirjoittajia.
akuankka1313
Tykkään heidän käsikirjoituksistaan. Humoristisia, dramaattisia ja toiminnallisia tarinoita. Ennen tosin oli parempi, kun pelkkä Mark oli käsikirjoittajana.
rulezman
En kyllä ikinä muista kuulleenikaan tuollaisita tyypeistä...
Pitää kai alkaa kiinnittämään huomiota käsikirjoittajiinkin.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: rulezmanEn kyllä ikinä muista kuulleenikaan tuollaisita tyypeistä...
Pitää kai alkaa kiinnittämään huomiota käsikirjoittajiinkin.

Sanoittaisiinko, että melkein jokainen Andersenin piirtämä tarina on Shawien takaa. Kai sentään Andersenin tiedät?
Karhula
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Ennen tosin oli parempi, kun pelkkä Mark oli käsikirjoittajana.
Jep. Mielestäni nuo Markin yksin tekemät käsikirjoitukset on parempia kun nämä hänen Lauran yhdessä tekemät, koska Lauran tultua heidän käsikirjoituksistaan on tullut ihan hauskoja, mutta todella sekavia. (Tietysti tämä on oma mielipiteeni).
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KarhulaMielestäni nuo Markin yksin tekemät käsikirjoitukset on parempia kun nämä hänen Lauran yhdessä tekemät, koska Lauran tultua heidän käsikirjoituksistaan on tullut ihan hauskoja, mutta todella sekavia. (Tietysti tämä on oma mielipiteeni).
Olen täysin samaa mieltä. Hyvä esimerkki todella sekavasta tarinasta löytyy uusimmasta taskarista 340: Äkkilähtö.
Eivät ne muut tarinat kuitenkaan huonoja ole, useimmiten jopa hauskoja, ellei jopa loistavia. Parhaimpina muistuvat mieleen ainakin Jättiräpylän paluu (AATK 265), joka oli ensimmäisessä lukemassani taskarissa. Lisäksi Pala kurkussa (AATK 307), Herra Ankan hellässä huomassa (AATK 283), Joka miekkaan tarttuu(AATK 287) ja Kauhujen kartano (AATK 310). Jälkimmäisin on mielestäni ehkä yksi parhaimmista kauhutarinoista.
Mikko M
Shawien tarinat ovat omaperäisiä ja ne jaksaa lukea enemmänkin kuin yhden kerran. Tarinat tunnistaa helposti. Tunnusomaista on esim. musta huumori, liioiteltu väkivalta ja Iineksen raivotautisuus. Shawien tarinoissa Aku yleensä kärsii aika lailla. Esim. taskarin 291 tarinassa Voodoon vallassa tarina loppuu epätoivoisesti, kun rotta puree Aku-voodoonuken pään irti, ja Aku sekoaa tämän myötä. Ankanpojat voivat vain surutella tapahtumaa. Kieltämättä aika ankea kohtalo.

Heput käsikirjoittavat lähinnä pelkkiä Aku-tarinoita, joissa yleensä Iineskin on mukana. Kaksikko on parhaimpia egmontin taskarikäsikirjoittajia. Paljon parempi kuin eräs toinen egmont-kaksikko, joka oli ainakin osasyynä Mikki Hiiren suureen tuhoon, Pat & Carol McReal. Perintöpergamentti lienee Shawien paras tarina. Samaten jo aiemmin sanottu Kauhujen kartano. Ne ovat ankkahistorian (huom. ankkahistorian) onnistuneimpia kauhutarinoita aina Rune Meiklen Kauhujen kartanon ohella.
Sivuja: 1