Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Ferioli

(34 viestiä)
Leo
Mitä mieltä olette Feriolin kynänjäljestä? Mielestäni Ferioli kuuluu parhaimpiin Mikki-piirtäjiin ikinä. Monet eivät pidä "nykyaikaisemmasta" tyylistä vaan sanovat sen halventavan Mikkiä. Toivottavasti hän käy joskus Suomessa, jotta saisin hänen nimmarinsa. Feriolin tarinoissa on myös monesti vähän erikoisempia hahmoja, kuten Tohtori Staattinen ja Polle Koninkaulus,
Anonymous
Todella hirveää. Esim. hahmojen ruuminosat venyvät kuin räkä, huoneet ja rakennukset näyttävät kuin pahimman narkkarin painajaisilta. Mikkikin on degeneroitunut viisivuotiaan imppaajan tasolle. Jos tuo rappioartisti joskus astuu Suomen maaperälle voi vain toivoa, että rajanylityshetkellä hänelle suoritetaan ns. neljän lippaan teloitus ja raato ripustetaan eduskuntatalon eteen varisten nokittavaksi varoitukseksi muille rappioartisteille.
Leo
Nykyaikana kannattaa varoa puheitaan. Jenkkiläinen mediaisäntäkin joutui julkiseen pyöritykseen ja lopulta pyytämään nöyryyttävästi anteeksi tuollaisten "neljän lippaan" -puheiden jälkeen. Ja eikö esim. tulevilla Helsingin Sarjakuvafestareilla ole piirtäjiä, joista et pidä? Pitäisikö heidänkin esiintymisensä estää vain, koska sinä et hänestä pidä?
Anonymous
Ei noilla festareilla ole tämän asian kanssa mitään tekemistä. Suurin osa siellä olevista tekijöistä tekee aivan varmasti muuta kuin Akua. TSSJSR-Ferioli ja hänen koplansa sen sijaan on toistaiseksi tuhonnut koko Mikin hahmon. Tuollaista ei kerta kaikkiaan voi sietää.
korri
Makuasioita...minusta nimittäin Ferioli ja muut neo-klassisen Mikin tekijät ovat pelastaneet Mikin siitä rappiotilasta jossa tämä oli Egmontilla 80-luvulla (ja joka osaltaan selittää sen, että monet ikäpolveni henkilöt kieltäytyvät lukemasta mitää Mikki-tarinoita nykyäänkin...no oma on menetyksensä)...Telloon voisin harkita tuota neljän lippaan teloitusta mutta Ferioli saa minulta pelkkää kiitosta.
Fergus
No jaa. Minun mielestäni Ferioli piirtää niin perus mikkiä kuin olla ja voi. Onhan Mikki vähän muuttunut Gottfredssonin aikaisesta huumoriveikosta kenties hiukan tylsähköön Akua kiusaavaan Nappihousuun. Mikkitarinoissa todellakin oli ennen enemmän huumoria kun taas nykyään niistä yritetään tehdä tekojännittäviä surkeita dekkarikopioita :( Varsinkin Pat ja Carol McGrealin käsikirjoittamat ja Feriolin piirtämät erikoistarinat kuten Shamborin sotasäilä ja myyttien saari olivat melkoisia pettymyksiä. Varsinkin jälkimmäinen:(.
Anonymous
En pidä yhtään Feriolin tyylistä.... :| Tyyli on jotenkin juuri liian modernia, ei sovi Mikki Hiireen.
Barksi
Itsekkin pidän kovasti Feriolin tyylistä. Ei tule muita parempia Mikki- piirtäjiä mieleen kuin Floyd Gottfredson. Olisi tosiaan hienoa, jos hän saapuisi Suomeen. Tikkatoukka2: Tarkoitatko piirrustuksella Alkuperäis-piirrustusta? Jos tarkoitat, olen kateellinen.
PetteriZ
KÄÄK hänen tyyli on ihan hirveätä en pidä ollenkaan siitä että tuollaista ****** tungetaan suomalaiseen Aku Ankkaan :'( ainut hyvä sarja on se "Astalon salissa" niminen juttu josta pidän sen takia kun se on erään suosikki Mikki klassikkoon perustuva sarja :D
Leo
Lainaus käyttäjältä: PetteriZainut hyvä sarja on se "Astalon salissa" niminen juttu josta pidän sen takia kun se on erään suosikki Mikki klassikkoon perustuva sarjaHassua, miten tarvitaan esipuhe, jotta ihmiset tajuavat tuon. Feriolin (lähes) kaikissa sarjoissa on henkilöitä vanhoista Mikki-tarinoista jne. Se Feriolilla on ajatuksena. Mutta näin tajutaan vasta, kun Aku Ankan esipuheessa näin kerrotaan.
PetteriZ
Ei kai ne kaikki ole niistä klassikoista :? (luin esipuheen vasta jälkeenpäin) :D
Anonymous
Ferioli on totta totisesti paras Mikin piirtäjä sen voin vannoa :D .
Zuppa
Minä pidän Feriolista!!! Hän on hyvä piirtämään mikkiä, ja jälki on hyvin lennokasta. Ja se... oliko se 2001 julkastu onnittelukuva aku ankalle. Siitä näki että ferioli ei ole mikään tusina-tauno piirtämään. Ne varjostukset oli hyviä ja akun raajat ei venyny ihan liikaa vaikka paljon venyki.
Hansu Hanhi
kyllä ferioli on hyvä piirtäjä. Ja eiks se oo piirtäny ne myyttien saari tarinat?
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Hansu Hanhikyllä ferioli on hyvä piirtäjä. Ja eiks se oo piirtäny ne myyttien saari tarinat?
Kyllä,Aku Ja Mikki tarinat erikseen. :P
Sivuja: 1 2 3