Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Vicarin bongauspäiväkirja

(5 viestiä)
Leo
Elikkä siis. Vicar tulee Suomeen http://www.ankkis.net/viewtopic.php?p=2699#2699 ja ajattelin, että tähän topicciin kaikki voivat kirjoitella missä tapasivat herran, aikovatko tavata, saiko nimmarin ja/tai piirroksen, puhuiko muutaman sanasen tai tapahtuiku paikalla muuta hauskaa tai mainittavaa.

//Submin muokkasi tästä tiedotteen, jotta se pysyisi ylimpänä
//Fubble poisti tiedotteen 2.2.05 koska aihe ei ole enää ajankohtainen
Leo
Saan siis aloittaa :D

Iso Omenassa Vicar oli tänään (17.9.) paikalla ja olin ihan ensimmäisten joukossa paikalla. Olin jonossa varmaankin viides ja sain nopeasti nimmarin. Sanoman sääntönä oli, että kuvan haluavat kiertävät jonon hännille. Kiersin siis jonon perukoille (edessäni ehkä kymmenen henkilöä) ja sain hienon kuvankin. Laitan näytteille kunhan kerkeän skannailla. Kuvia en ehtinyt ottaa, mutta huomennahan on se haastattelu niin silloin siis.
Barksi
No tänään tuli käytyä siellä Bio Rexin tilaisuudessa, jossa ennen tilaisuuden alkua sain nimmarin Vicarilta. Bio Rexissä minun viereeni istui Vicarin vaimo joka astui minun varpaitten päälle. :D Auts. Tilaisuuden jälkeen menimme sitten Leo Lehtisen ja Subminin kanssa Suomalaiseen kirjakauppaan jossa minä ja Submin oltiin tietenkin ensimmäisenä. Koska minulla oli nimmari jo kirjassa niin sain siihen sitten pienen kuvan. Mainostimme sitten samalla Ankkista Jukka Heiskaselle ja Vicarille.
submin
Jooh, terveisiä Vicarilta Ankkikselle.
Skannaan hänen Ankkikselle tekemän kirjoituksen maanantaina kaikkien nähtäväksi.
Barksi
Eikös siinä lukenut jotain että ankkis on paras tai jotain sinnepäin? No mutta tottahan se on. :D
Sivuja: 1