Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Marco Rota tulee Suomeen 27.10.-29.10.!

(24 viestiä)
Anonymous
Jep jep. Tulin itsekkin käytyä kirjamessuilla katsomassa Rotaa. Kyllä käyminen kannatti, koska ei tarvinut jonottaa puolta tuntia tai enemmän tai vähemmän, sillä sain heti nimmarin plus Touho piirustuksen. hehee. Tai oikeastaan voitin. Onni kävi kun uskalsin edes viitata. Jalat tärisi aivot pysähtyivät.
176-716
Lainaus käyttäjältä: KananjalkaJep jep. Tulin itsekkin käytyä kirjamessuilla katsomassa Rotaa. Kyllä käyminen kannatti, koska ei tarvinut jonottaa puolta tuntia tai enemmän tai vähemmän, sillä sain heti nimmarin plus Touho piirustuksen. hehee. Tai oikeastaan voitin. Onni kävi kun uskalsin edes viitata. Jalat tärisi aivot pysähtyivät.Onko kyseessä sama piirros kuin Aku Ankan 52/2005 sivun kuvassa? Kyseisessä kuvassa näkyy vielä keskeneräinen Touho-piirros.
Leo
Täytyy myöntää, että olen aika hemmetin kateellinen Rotan piirroksesta. Vain Carl Barksin nimikirjoituksen näkeminen, jollakin toisella tekee minut vihreämmäksi.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: 176-716Onko kyseessä sama piirros kuin Aku Ankan 52/2005 sivun kuvassa? Kyseisessä kuvassa näkyy vielä keskeneräinen Touho-piirros.
Kyllähän on! Samoin Roope-Sedässä se kokotyö. Käteni näkyy vähän siinä Roope-Sedän kuvassa. Kylläpäs haluaisisin sen kuvan missä minä ja Rota olemme. Huoh. Näytin siinä peukkua, kun meistä otettiin kuva. Hehhee
Kurmeloinen
Perhana oot onnenpoika! :)
PetteriZ
No voi että käy kateeks ihan mielettömästi senkin hannu se piirustus on varmasti aika arvokas :D
Anonymous
Onkohan se arvokas? Oliko se itse päätoimittaja tuli sanomaan mulle, että se on arvokas kun kuljin hänen ohitsensa. Hän sanoi, että Rota ei melkein ikinä piirrä faneilensa. Kun voitin piirustuksen heti eräs nainen siitä vierestä sanahti ''Monella myyt?''.
Kurmeloinen
Heh, en myisi varmaan mistään hinnasta :)
Anonymous
Ajattelin mennä lähiaikana ostamaan kehykset IKEA:sta. Ennen ei ole ollut aikaa mennä ostamaan kun koulu painaa päätä ja lisäksi olen laiska.
Sivuja: 1 2