Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Ankkaselviytyjät

(131 viestiä)
Kreach
Eli tämä on eräänlainen tarina, joka "pohjautuu" tv-sarja Selviytyjiin (Survivors) (kaikki jutut ym. kuuluu siis Selviytyjille). Extranan tässä on kuitenkin se, että Ankka- ja Hiirihahmot seikkailevat nyt kahdessa tiimissä autiollasaarella Ankkalinnan tuntumassa. Siellä ei ole mitään, millä voisi ottaa yhteyttä ulkomaailmaan, pelkää sademetsää (hiekkaranta ja vesi, tietenkin). Te, lukijat, saatte kuitenkin päättää, kuka kilpailijoista tippuu, kumpi joukkue voittaa aina viikottaisen tiputuskisan, kuka löytää satumaisen smaragdin, jolla voi selvitä pudotuksesta.

Selvennettynä. Kirjoitan tarinaa, jonka "käänteet" te siis saatte valita. Olen arponut kilpailijat kahteen heimoon, Tigerseihin ja Lionseihin.

Tigers Lions
Minni Hiiri Pelle Peloton
Kaino-Vieno "Mummo" Ankka Aku Ankka
Roope Ankka Iines Ankka
Mikki Hiiri Musta-Pekka
Kroisos Pennonen Una
Taavi Ankka Hannu Hanhi
Hansu Hanhi Touho Ankka

Tiputuskisa
Aina, kun seuraava osa on ilmestynyt, saa alkaa äänestämään sitten seuraavan osan tiputuskilpailun voittajaheimoa. Tämä tehdään yksityisviesten minulle, esim. Seuraavan viikon (vko 10) tiputuskisan voittaa Lions. Näin on yksi ääni Lionseille. Se, kumpi saa vähemmän ääniä teiltä, häviää kisan (jonka kirjoitan tänne "tarinana". Sitten hävinneestä joukkueesta tippuu yksi heimokäräjillä.

Heimokäräjät
Eli, aina luvun/seuraavan osan alussa on Heimokäräjät - viime viikon osan hävinnyt joukkue (leikitään nyt vaikka, että Tigers) joutuu Heimokäräjille. Jälleen te, hyvät lukijat, saatte päättää, kuka kilpailijoista tippuu. Mutta se ei mene aivan sillä tavalla, että äänestette "Kroisos Pennonen tippuu", vaan teidän pitää äänestää "Hansu Hanhi äänestää Kroisos Pennosta". Näin, Hansu siis äänestää Pennosta (jos olet ainut, joka on "antanut" Hansun äänen. Jos joku toinen päättää äänestää Hansulla Minniä, äänet menevät tasan, ja minä päätän, ketä Hansu äänestää.) Tämäkin yksityisviesten minulle. Kilpailijoilla on myös eräänlaiset 50% edut, jotka määräytyvät aina, miten kyseinen kilpailija on menestynyt haasteessa (minä päätän sen).

Yksinäinen saari
Tämä on saari, johon hävinneen TIPUTUSKILPAILUN joukkueen yksi jäsen joutuu. Te, hyvät lukijat, saatte päättä myös, kenet haluatte yksinäiselle saarelle virumaan (yksityisviesten minulle). Ja se tehdään tapaan "Una yksinäiselle saarelle", tai kenet nyt sinne haluattekaan. Tällöin yksinäiselle saarelle joutunut kilpailija saa heimokäräjillä +50% lisää ääniä, ja on näin vahvemmin tippumassa.

Smaragdi

Smaragdi on esine, jonka yksi kilpailija löytää yhdessä vaiheessa kisaa, ja tämä kilpailija voi käyttää smaragdia, jolloin tämä ei tipukaan heimoneuvostossa, vaan seuraavaksi eniten ääniä saanut tippuu. Ja te lukijat saatte äänestää siitä niin kauan, kunnes vähintään 20 ääntä on kertynyt. Mutta - se, jonka halusitte löytävän smaragdin, ei välttämättä löydä sitä, sillä se sijaitsee yksinäisellä saarelle, joten jos 20. ääni sattuu tulemaan juuri silloin, kun Musta-Pekka on lähetetty saarelle, hän löytää smaragdin, vaikka kukaan ei olisikaan halunnut hänen löytävän sitä. Sitten, jos samalle hahmolle tulee 10 ääntä, hahmo löytää sen leiristä. Ja niin, yksityisviestejä minulle tästäkin.

Okei, että ymmärtäneet kenties sanaakaan? No niin, nyt, sovitaanko tämän päivän verran saatte sanoa mielipiteenne, kannattaako tälläinen aloittaa. Jos kannattaa, tehdäänkä hahmo, vai Ankkislaiset kilpailut. Sitten, kun tämä on valittu, saatte valita ensi viikolla ilmestyvän seuraavan osan kilpailun voittajaheimon, ja sen, kuka joutuu ensimmäisenä Yksinäiselle saarelle.

ELI, IS THIS GOOD IDEA?
Aku Vankka
No on kyllä huippuidea. Tällaista olen itsekin yrittänyt värkätä, mutta en ole osannut järjestää sitä kovin hyvin. Olen kyllä varmasti mukana vaikuttamassa kisaan :)
Aku-fani13
Ihan hyvä idea.
Voisi toimia aika kivasti Ankkislaisten kesken niin saataisiin kunnon rope meininkiä.
Pitääkö Smaragdi jutussa pistää esim. Aku Ankka löytää smaragdin.?

Vankka: Tuonhan voisi toteuttaa niin että smaragdin löytäjän valitsisi esim. toisen joukkueen "pelaajat" ja viikko tehtävät voisi olla joku esim. tietokilpailu(molemmille joukkueille omat kysymykset, jota yhdessä mietitään) tai jotain. Saarelle äänestettäisiin "pelaaja" ja tietenkin tippuminen toteutettaisiin äänestyksellä, jossa huomioitaisiin miten hyvin "pelaaja" on auttanut joukkuetta viikkotehtävässä.
Tajusitteko?
Aku Vankka
Olisihan sekin ihan hyvä idea, mutta sitten mietityttää se, että miten ratkaitaisi nämä jutut (kumpi joukkue voittaa, kuka putoaa, kuka joutuu saarelle, löytää smaragdin yms.)?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Ihan hyvä idea.
Voisi toimia aika kivasti Ankkislaisten kesken niin saataisiin kunnon rope meininkiä.
Pitääkö Smaragdi jutussa pistää esim. Aku Ankka löytää smaragdin.?

Vankka: Tuonhan voisi toteuttaa niin että smaragdin löytäjän valitsisi esim. toisen joukkueen "pelaajat" ja viikko tehtävät voisi olla joku esim. tietokilpailu(molemmille joukkueille omat kysymykset, jota yhdessä mietitään) tai jotain. Saarelle äänestettäisiin "pelaaja" ja tietenkin tippuminen toteutettaisiin äänestyksellä, jossa huomioitaisiin miten hyvin "pelaaja" on auttanut joukkuetta viikkotehtävässä.
Tajusitteko?

Itse lähtisin nyt tekemään tätä hahmokisaa, ja vaikka sitten, kun tämä on saatu loppuun, niin ankkislaisten omaa selviytyjä -juttua.

Ja tässä laitan vaikka esimerkkiviestin, missä joku äänestää kaikkiin kohtiin (huomatkaa, että smaragdiäänestystä ei kannata vielä tehdä, kun ei tiedä "suosikkikilpailijaansa") Jos alkukohta ennen tätä malliviestiä on se, että Lions on joutunut heimokäräjille:

- Aku Ankka äänestää heimokäräjillä Iines Ankkaa
- Tämän viikon (vko 10) kilpailun voittajaksi äänestän Lions -heimoa.
- Yksinäiselle saarelle joutuu Tigers -heimosta Taavi Ankka.
*Ja jos nyt tässä vaiheessa haluaa smaragdin löytäjää äänestää, niin*
- Smaragdin löytää Tigers -heimon Hansu.

Ja perinteisesti luvut koostuvat;
-heimokäräjät
-kerrotaan leireistä, joissa sattuu ja tapahtuu
-tiputuskisa (+kuka joutuu yksinäiselle saarelle)
-yksinäiselle saarelle joutuneen hahmon mietteitä (tämä siis palaa "päivän" päästä heimokäräjille oman heimonsa mukaan)
-tunnelmat juuri ennen heimokäräjiä

ja sitten taas seuraavassa osassa lähdetään liikkeelle heimokäräjistä.

No, jos nyt sitten lähdetään liikkeelle tästä hahmokisasta. Ensi viikolla on ensimmäinen luku, jossa ei tipu ketään (eihän kisa voi alkaa heimokäräjillä), on tiputuskisa sekä yksi kilpailija joutuu yksinäiselle saarelle.

Ensi viikolla siis ilmestyy osa 1. Saatte äänestää siihen osaan:

-Kumpi heimo voittaa ensimmäisen tiputuskisan?

-Kuka joutuu yksinäiselle saarelle
(kenties kuka löytää smaragdin, jonka äänestys on siis aina käynnissä)

Huom. Missään vaiheessa kisaa ei näytetä äänimääriä/ketä on äänestetty. Vasta "kauden/kisan" lopuksi.

Tämä siis ehkä siirtyy myös aa.fiin, jos täällä ankkiksessa ei ole tarpeeksi äänestäviä kavereita.
Mikko M
Kiintoisalta vaikuttaa. Piristävä ja interaktiivinen toteutustapa sai minunkin huomioni.
Odotan mielenkiinnolla ensimmäistä osaa.
wierii2
Jep voin sanoa, että olen mukana. Vaikuttaa mielenkiintoselta ja piristävältä. Odotan tietysti innolla ensimmäistä osaa.
akkaridekkari
Loistava idea!
Nyt voi siis jo äänestää noita Kreachin mainitsemia asioita (kumpi heimo voittaa ensimmäisen tiputuskisan, kuka joutuu yksinäiselle saarelle, kuka löytää smaragdin [äänestys aina käynnissä]), vai ymmärsinkö väärin?
Aku Vankka
Juu, kyllä voi jo äänestää, itse ainakin äänestin jo eilen. Kannattaa äänestää ja vaikuttaa!
Kreach
No, vahvistan vielä tältäkin puolen, että kyllä, äänestää voi jo nyt. Ja kannattaa äänestää mahdollisimman pian, ettei unohdu, sillä ensimmäinen osa tulee jo ensi viikolla!

Nyt ensimmäisen osan "juhlan" takia voin paljastaa, että äänestys ensimmäisen tiputuskisan voittajasta on erittäin tasainen! Kannattaa äänestää, jokainen ääni vaikuttaa paljon!
Kreach
Äänestysaika alkaa käydä vähiin. Tänään on viimeiset mahdollisuudet äänestää!!
Kreach
No niin. Äänestys oli erittäin tasainen ja äänestäjiä oli hyvä määrä, toki lisää vielä mukaan!

Ensimmäinen osa - Liitto ja mieluinen häviö

Keskellä Tyyntämerta seilaa keskikokoinen paatti melko kovaa vauhtia kohti kaukana olevaa pientä saarta. Mutta laivalla oli jotakin erikoista... 14 ihmistä, tarkemmin ottaen ankkaa ja hiirtä, seisoivat jonossa yhden, pienen, mutta vähän pullean ihmisen edessä. Hawaijipaitainen pullea mies alkoi puhua:
”Hei, hyvät kilpailijat! Minä, Sulo Suvio, olen tämän kilpailun juontaja.” Mies piti pienen tauon ja katsoi vuoretellen jonossa seisovia ihmisiä – siis ankkoja ja hiiriä. ”Olette osallistuneet hyvin mielenkiintoiseen voimaa, pelisilmää, ryhmähenkeä ja taktikointia vaativaan peliin, Ankkaselviytyjiin!”
Taputuksia ja hurraahuutoja sateli pitkin jonoa.
”Tästä se lähtee!” Sulo sanoi ja väisti laivan kannelta: kilpailijoiden edessä näkyi keskikokoinen, rehveä, hiekkarantainen saari. ”Teidät on jaettu kahteen heimoon!” Sulo huusi kilpailijoille. ”Tigerseille ojennan punaisen, Lionseille keltaisen huivin!” jälleen kuului taputuksia, kun Sulo lähti jakamaan täyttä korillista punaisia ja keltaisia huiveja.
”Kohta aloitatta”, Sulo sanoi. ”Mutta malttakaa vielä. Nimittäin tähän, etelärantaan Dimessaarta jäävät Lionsit. Tigersit jatkavat vielä vähän matkaa saaren pohjoispäätyyn! Tehkää leiri, pitäkää hauskaa, mutta muistakaa: teillä ei ole annettu kuin kaivo, jossa on vettä ja säkillinen riisiä. Muuten teidän täytyy itse selvitä. Kannattaa säästää voimaa tiputuskisoihin, muuten saatatte tippua kultaisen patsaan havittelusta”, Sulo sanoi ja otti selän takaansa esille ison, kultaisen, saarta kuvaavan patsaan. Pari vanhahkoa ankkaa jonosta huokaisivat muita lujemmin.
”Tästä se lähtee, nyt! Tervetuloa kisaamaan Ankkaselviytyjiin!”

No niin, kilpailijat ovat päässeet tukikohtaansa. Nyt pääsemme seuraamaan, miten he edistyvät:

Lions, 1. päivä

Ranta avautui kauniina, mutta ei koskemattomana. 7 henkilöä käveli paraikaa hiekkarantaa ylös.
”Vau, tästä tulee hauskaa” Aku sanoi Iinekselle, kun he tarposivat kohti metsän laitaa, samalla, kun laineet kävivät heidän kantapäillään.
”Niin”, Iines huokaisi.
”Mitä nyt?” Aku kysyi ja silmäili ympärilleen.
Iines katsahti Mustaan-Pekkaan, joka oli läsähtänyt keskelle rantaa ja makasi nyt siinä hyräillen.
”Ymmärrän”, Aku sanoi.

Lionsit päättivät kokoontua ja päättää hieman asioista.

”No niin”, Aku avasi suunsa. ”Meidän pitäisi nyt päättää johtaja.”
”Sinä!” huusivat Una ja Iines heti. Hannu puuskahti kuuluvasti, Pelle nyökähti hyväksyvästi ja Musta-Pekka (ihme kyllä, oli jaksanut raahautua paikalle) murahti. Touho kuitenkin innostui:
”Aivan, Aku olisi loistava päällikkö!” Touho huudahti iloisesti ja taputti Aku päähän.
”No niin, eikös se ole sitten päätetty”, Pelle sanoi ja napsautti kädellään hiekkarantaan sen merkiksi, että asia oli päätetty.
”Ketkä rakentavat majaa, ketkä hakevat vettä, ketkä tekevät ruokaa?” kysyi Touho innoissaan jälleen.
”Hmm”, Aku sanoi ja mietti. ”Pelle voisi olla majan suunnittelija, Una ja Musta-Pekka (”ja pah”, kuului Mustan-Pekan ääni) voisivat rakentaa majaa”, Aku jatkoi. ”Loput voivat tehdä sitten muuta, hakea vettä, keittää sitä, tehdä ruokaa”, Aku jatkoi edelleen ja Pelle otti taskustaan tulitikut. ”Sulo antoi nämä minulle ja Taaville. Näillä saamme tehtyä tulen.”
”Loistavaa”, Aku sanoi. Pelle paukautti maahan jälleen ja sanoi, että eiköhän se kokous ollut siinä. Kaikki alkoivat hommiin, mutta Musta-Pekka ja Hannu liukenivat paikalta ja sanoivat menevänsä katsomaan, onko postia tullut.

”Musta”, Hannu sanoi, kun Musta-Pekka ja hän kävelivät kiumuraista tietä, joka johti postilaatikolle.
”No, kerro, Hanhi”, murahti Musta-Pekka.
”Kiinnostaako sinua työnteko?” Hannu sanoi pilke silmäkulmassa.
”Mitä ajat takaa, Hanhi?” puuskahti Musta-Pekka katsoen jalkojaan, ettei kompastuisi kantoihin tai kiviin, mitä kiemuraisella tiellä riitti.
”Jompikumpi meistä saa selvästi lähtöpassit, jos häviämme tiputuskisan”, Hannu sanoi.
”Se on totta”, Musta-Pekka myönsi.
”Meidän kannattaa liittoutua. Otetaan Touho mukaan, hän ei ymmärrä kuitenkaan pelistä mitään”, Hannu selvensi asiaa Mustalle-Pekalle.
”No...”, Musta-Pekka sanoi miettivästi.
”Hei, meitä olisi silloin kolme. Aku, Iines, Una ja Pelle olisivat jäljellä. Tällöin yritämme saada kitkaa Unan ja Iineksen välille, molemmathan pitävät Akusta, ja näin ollen saada jompikumpi äänestämään pois jommankumman. Tällöin, jos Touho pysyy meidän puolella, tilanne on tasan 3-3.”
Musta-Pekka ja Hannu saapuivat postilaatikolle.
”Olet fiksu, vaikka näytät orvelolta”, Musta-Pekka sanoi ja löi kättä päälle Hannun kanssa. He nappasivat postilaatikosta kirjekuoren ja lähtivät takaisin kohti leiriä.

Musta-Pekka ja Hannu solmivat liiton näin aikaisin, tuskin pelin edes käynnistyttyä. Oliko se viisas veto? Entä tuleeko Touho mukaan liittoon? Tai pitääkö liitto edes ollenkaan?

”Hei!” Hannu huudahti, kun hän ja Musta-Pekka olivat saapuneet leiriin. Leirimajoitukseen oli saatu muutama puu haettua, mutta pitkälle ei oltu ehditty. Una, Aku ja Pelle olivat leirin kimpussa ja Iines keitti vettä. Touho sähelsi jotain vedenkeiton ja leirin rakentamisen väliltä. ”Kirje!” huudahti Hannu. Kaikki jättivät hommansa ja tulivat Hannun ja Mustan-Pekan luo. Hannu avasi kirjeen ja luki ääneen:

”Hei, Lions. Tänään on ensimmäinen tiputuskilpailu. Se vaatii kestävyyttä ja päättelykykyä. Tulkaa saaren keskiosaan iltapäivällä kello 15.00. Terv. Sulo.”

Iines katsoi rannekelloaan - kello näytti yhtä – vielä olisi aikaa touhuta.

Näin ensimmäisenä päivänä Lionseilla. Mites ovat Tigersit edistyneet tällä välin?

Tigers, 1. päivä

Tigersien meininki ei ollut niin jaoteltua, kuin Lionseilla. Mitään päällikköä ei oltu päätetty, kaikki olivat yhtä mielin päättäneet välillä rakentaa majaa, välillä keittää ruokaa ja vettä – Taavi oli napannut tulitikut taskustaan samalla tavalla kuin Pelle. Jokin leirissä kuitenkin mättäsi.
”Mene itse hakemaan vettä!” Roope huusi päin Pennosen naamaa.
”Kävin jo, kääkkä!” Kroisos huusi puolestaan niin, että sylki lensi.
”Niin, et jaksanut kantaa kuin puoli ämpärillistä!”
”NYT RIITTÄÄ!” Mummo tuli ja erotti Roopen ja Kroisoksen kauemmaksi toisistaan.
”Eihän tästä tule mitään!” Mummo karjaisi.
Roope käskettiin hakemaan postia, Kroisos passitettiin vedenhakuun.
Tällävälin muut (nukkuvaa Hansua lukuunottamatta) kokoontuivat.
”Meidän on pakko äänestää jompikumpi pois. Ehkä hävitä kisa jopa tahallaan”, Mikki sanoi.
”Tosiaan, tilanne on tulinen”, Taavi sanoi ja pohti. ”Mutta onko silti viisasta hävitä kisa tahallaan?”
”Mielestäni ei”, Minni sanoi. ”Mutta, taitaa olla pakko.”
”Tosiaan”, Mummo aprikoi.

Myös Roope palasi postilaatikolta mukanaan viesti tiputuskilpailusta. Miten on, päättävätkö Tigersit hävitä tahallaan?

Tiputuskilpailu, 1. päivä, 1. kilpailu

”Tännepäin!” kuului juontaja Sulon ääni. Molemmat heimot astelivat toinen punaiselle ja toinen keltaiselle laatalle.
”Tänään oli ensimmäinen päivä leirissä, ja tämä on ensimmäinen kilpailu. Miten leirissä sujuu, Iines?” Sulo katsahti Iinekseen päin.
”Oikein hyvin. Muutamat eivät jaksa raataa, mutta muutamat tekevätkin sitten niidenkin puolesta töitä”, Iines sanoi ja katsahti Unan, Akun ja Pellen suuntaan hymyillen.
”Okei. Tässä tämän päivän kilpailu!” Sulo sanoi ja alkoi selittää: ”Olemme saaren keskiosassa, joten juoksette ensin noin kilometrin rantaan tuota polkua pitkin. Kun saavutte rantaan, siellä on säkillinen palapelinpaloja. Tuotte yhden säkin. Kun saavut tänne, toinen kilpailija lähtee ja tekee saman. Sitten, kun hän saapuu perille, koko joukkue juoksee vielä merenrantaan, ja kun he ovat siellä, he kokoavat palapelin jonka muoto on pyöreä – voin paljastaa, että siitä tulee maapallo - jalustalle, joka sijaitsee rannalla, tuotte maapallon takaisin tänne varovasti, sillä se helposti menee kasaan ja kun koko joukkue on täällä, kisa on ohi ja he voittavat tämän riipuksen”, Sulo veti jälleen seläntakaansa nuhtuneen kaulanauhan ”ja heimosta ei tipu ketään, toisin kuin häviäjistä.”
Heimot supisivat juoksijoista ja päättivät ne.
”Oletteko valmiina?” heimot nyökkäilivät ”lähtee... NYT!”
”Tigersit valitsivat ensimmäiseksi juoksijaksi Mikin, kun taas Lionsit Akun. Mikki tuntuu menevät erittäin löysästi, ja on jäänyt Akusta ja muutaman metrin. Nyt kilpailijat katosivat viidakkoon”, Sulo lopetti selostuksensa salaperäisesti. Nyt odoteltiin. Kilometrin matka oli kohtuu pitkä. Mutta sitten:
”Aku tulee palapelipussinsa kanssa ensimmäisenä! Mikkiä ei edes näy! Lionseista seuraavaksi matkaan lähtee Una, joka painelee ripeää vauhtia ja katoaa nyt viidakk- Mikki säntää nyt palapelipalasten kanssa!” Mikki tuli nyt kovaa vauhtia ja heitti palaset nille tarkoitettuun paikkaan ja läpsäytti seuraavaksi matkaan lähtevää Hansua mahaan.
”Hansu lähtee matkaan verkkaisesti, Unaa ei vielä näy. Eikun, näkyypäs!” Sulo huudahti ja Una säntäsi palapelipalasten kanssa. ”NYT LIONSIT SAAVAT KOKO HEIMON VOIMALLA LÄHTEÄ TEKEMÄÄN PALAPELIÄ!” huudahti Sulo jo vähän liian kovaa, mutta ainakin kuuluvasti ja koko Lionsin heimo lähti matkaan, toiset kovempaa, toiset hiljempaa, kuten Musta-Pekka hölkällä.
”No niin, nyt täällä on nuutuneen näköinen Tigersheimo enää”, Sulo sanoi, kun Musta-Pekkakin oli näkymättömissä.
”Hansua ei vielä näy.”
”Hän on nuupahtanut matkalle”, Mummo puuskahti, mutta iski silmää muutamille joukkuetovereilleen.
”SIELTÄ HANSU TULEE!” Sulo sanoi! ”Äkkiä matkaan, Tig- Ei kannatakaan. Lionsit saapuvat jo oikein koottu palapelimukanaan”, Sulo jatkoi. ”LIONS VOITTAA RIIPUKSEN!” Sulo kuulutti ja koko Lions heimo löivät kättäpäälle ja hurrasivat. ”Tigers – illalla heimokäräjille.”
”Mutta”, Sulo sanoi salaperäisesti, ja kaikki hurraahuudot lakkasivat. ”Lions. Saatte valita, kuka Tigers-heimosta joutuu Yksinäiselle saarelle.”
Kova supina kävi Lionsien keskuudessa.
”Valitsemme Roopen”, Lionsit sanoivat ja Roope pui Lionseille nyrkkiä.
”Selvä, Roope. Laiva odottaa sinua rannassa. Se vie sinut karulle, Yksinäiselle saarelle.”

Yksinäinen saari, 1. päivä


Saari oli karu ja sitä peitti kivet ja pieni, pieni alue metsää. Se ei ollut lkamalan leveä, mutta melko pitkä, muttei suuresti, melko pieni saari kokonaisuudessaan. Siellä ei ollut mitään suojaa sateelle, joka alkoi piiskata Roopea.
”Miksi minut valittiin?” Roope pähkäili. ”Onneksi tänne ei valita kahta ihmistä, sillä Pennosta en voi sietää.”
”Ai niin”, Roope muisti samalla kuin paransi makuu asentoaan pienellä ruohikkoalueella. ”Tämä lipuke, jonka sain Sulolta.” Roope avasi sen ja luki:

”Hei. Olet ensimmäinen Yksinäiselle saarelle joutuneista. Saat vihjeen smaragdista, jonka avulla voi välttää tiputuksen. Vihje 1. ”Niitä on kolme erilaista, kolmessa paikassa”.”

Roope innostui aluksi, mutta sitten innostusnuupahti. Vihje oli vähän kuin olematon. Se vain kertoi, että smaragdeja oli kaiketi kolme. ”Ehkä tällä saarella? Pitäisikö etsiä?”
Roope tutki vähän, muttei jaksanut kauempaa ja kävi makuulle nukkumaan rankkasateeseen, joka oli jo kastellut vihjepaperin.

Tigers, 1. päivä


”Joko Roope tai Kroisos tiputetaan”, Mikki sanoi ja katsahti Kroisokseen, joka nukkui juuri valmiiksi tehdyssä majassa. Muut seisoivat rankkasateessa keskustelemassa – paitsi Hansu, joka myös nukkui majassa.
”Kumpi?” Mummo sanoi.
”Mielestäni Roope”, Minni sanoi hieman surullisesti. ”Hän on aloittanut riitoja Pennosen kanssa enemmän, kuin Pennonen.”
”Mutta Roope tekee leirissä ehkä enemmän työtä kuin Pennonen”, Taavi sanoi.
”Kumpi siis?” Mikki kysyi.

Kuka saa lähteä kilpailusta ensimmäisenä? Tigersit hävisivät haasteen tahallisesti, oliko se sittenkin huono juttu? Miten kilpailu jatkuu?

Tälläkertaa saat äänestää:

- Kuka tippuu Tigers-heimosta (selvennyksen vuoksi, saat äänestää siis ketä vaan, ei pelkästään Pennosta tai Roopea, heillä ovat vain pienet edut (lue lisää aloitusviestistä))
- Kumpi joukkue voittaa seuraavan tiputuskisan?
- Kuka passitetaan Yksinäiselle saarelle?
(- kenties kuka löytää smaragdin [äänestys aina käynnissä])


Äänestys käynnissä 23.2.2009-29.2.2009 välisenä aikana.

PS: KOMMENTTEJA! ÄLKÄÄ UNOHTAKO NIITÄ : D
Salwer1st/
Järjettömän hyvä luku!!! Kirjoitat aivan loistavasti, kuvailet riittävästi. Loistavaa!! Ihan jännittää miten käy, Selviytyjiä kun vielä kaiken lisäksi seuraan. Loistava luku, paljon tapahtumia, joka on hyvä juttu. Sääntöjä olisi voinut ehkä hiukan selventää niitä käyttäjiä varten, jotka eivät Selviytyjiä seuraa. Mutta loistava luku siis, pakko lukea ne loputkin.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Järjettömän hyvä luku!!! Kirjoitat aivan loistavasti, kuvailet riittävästi. Loistavaa!! Ihan jännittää miten käy, Selviytyjiä kun vielä kaiken lisäksi seuraan. Loistava luku, paljon tapahtumia, joka on hyvä juttu. Sääntöjä olisi voinut ehkä hiukan selventää niitä käyttäjiä varten, jotka eivät Selviytyjiä seuraa. Mutta loistava luku siis, pakko lukea ne loputkin.
Kiitos. Täytyy muuten sanoa, että oli hauskaa, mutta hankalaa kirjoittaa tuota. Kirjoitin vielä kaiken yhteen pötköön. Joka tapauksessa, jotta saadaan tämä "Iines Ankka äänestää Aku Ankkaa" äänestysperjaate toimimaan "Äänestän Aku Ankkaa" sijasta, pitäisi äänestäjiä löytyä enemmän, niin, että vähintään jokainen hahmo äänestää jotakin (jos näin ei käy, päätän itse, ketä hahmo äänestää). Tässä kannattaa siis valita "äänestäjäkseen" sellainen hahmo, jota muut eivät välttämättä ole laittanut äänestäjäkseen.
Salwer1st/
Kreach, miten olisi niin, että jokainen halukas saisi valita molemmista heimoista itselleen hahmon, jolla sitten rupeaisi äänestämään? Silloin jokainen hahmo äänestäisi, tai ainakin melkein. Ja jos äänestäjiä tulee enemmän kuin hahmoja on jäljellä, voi joillekin hahmoille tulla kaksi äänestäjää. Ja siksi tiettysti molemmista heimoista yksi, että voisi äänestää aina, sillä toinen heimohan viikkokilpailuissa häviää, ellei ihmeitä tapahdu. Mitäs sanot (jos tekstistäni nyt sai selvää)?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9