Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Ankkaselviytyjät

(131 viestiä)
Aku Vankka
On tämä mielenkiintoista. Aluksi kun tarina alkoi, oli puhetta että osia tulisi kerran viikossa. Sitten kun tuli tämä foorumisoftan vaihto, seuraava osa venähti ihan reilusti. Nyt edellisestä osasta on kulunut jo yli kuukausi.. saa nähdä, selviääkö voittaja tämän vuoden puolella ;)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOn tämä mielenkiintoista. Aluksi kun tarina alkoi, oli puhetta että osia tulisi kerran viikossa.
Mutta tuo idea hautautui heti, osittain foorumisoftan vaihdon vuoksi. Saas tosiaan nähdä, saadaanko voittaja tämän vuoden puolella.
T@IK@VIITTA
Ai ei saada voittajaa tämän vuoden puolella varmaankaan? Harmi, mutta se on pakko kestää, tämä on nimittäin niin hyvä idea ja hyvin kerrottu juttu. Milloinkas seuraava luku?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTAMilloinkas seuraava luku?
Varmaankin kesäkuun lopussa, tai heinäkuun alussa. Anteeksi tosiaan hitauteni.
kirja
Eli seuraava luku on tulossa piakkoin?

~kirja
Aku Vankka
Jos Kreatsin sanoihin on uskominen, niin kyllä, pian pitäisi tulla.
Kreach
Nyt on kuulkaas sen verran kiireitä (koko kesäloman), että saas nähdä milloin ilmestyy. En sano mitään, ilmestyy kun ilmestyy (täytenä yllätyksenä!) ;)=
kirja
Joitain väliaikatietoja olisi kuitenkin mukavaa kuulla. Tällä hetkellä on jo heinäkuun loppu.

~kirja
Karhula
Jep. Nyt on edellisestä osasta kulunut jo noin kaksi ja puoli kuukautta, joten pienet väliaikatiedot olisivat paikallaan. En halua hoputtaa, mutta nyt kun VM:nkin on tauolla niin edes viides osa olisi kiva saada...
Anonymous
Joo, ois kiva saada nyt uus osa kun VM o n tauolla ja ei oo mitään muutakaan kauheen tärkeetä. Ja välitietokin ois paikallaan.
Kreach
Alkaa varmasti taas pyörimään, kun koulutkin alkaa.
Aku Vankka
Ah - vihdoinkin taas päästään tätäkin lukemaan. Vaikka suunnattomasti ärsyttääkin koulujen alku, niin samoihin aikoihin alkaa myös VM, tämä loistava tarina jatkuu, näemmä jotkin muutkin tarinat jatkuvat ja Vankka-setä palaa kesätauolta rustailemaan taas.
wierii2
Taas on kuukausi vierähtänyt. Missäs vaiheessa luku on?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: wierii2Taas on kuukausi vierähtänyt. Missäs vaiheessa luku on?
Itse asiassa minun pitikin tuolla tänne viestittämään. Eilenhän alkoi mtv3:lta Selviytyjät. Joten inspiraatio on palaamassa. Huomaa sen heti, kun itse ohjelmakin alkoi.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: wierii2Taas on kuukausi vierähtänyt. Missäs vaiheessa luku on?
Itse asiassa minun pitikin tuolla tänne viestittämään. Eilenhän alkoi mtv3:lta Selviytyjät. Joten inspiraatio on palaamassa. Huomaa sen heti, kun itse ohjelmakin alkoi.

Eli tässä kuussa...?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9