Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Kesäinen vuoristomatka

(65 viestiä)
Ankkaristi
Voin nyt varmuudella sanoa, että minun seuraava tarinani on tulossa. Sain jokunen aika sitten hyvän idean ja nyt lähden kehittelemään sitä eteenpäin. Aion ennen julkaisemista tällä kertaa kirjoittaa kaikki luvut valmiiksi, jotta en voi missään vaiheessa jumittua tekemään jotain tiettyä lukua. Tarinassa on hyvin paljon enemmän fantasiaa, kuin Kesäisessä vuoristomatkassa. Tarina tuo myös oman näkökulmani tiettyihin asioihin. Tarinassa yhdistyvät hieman kirjat ja muutamat pelit (kuten Kingdom Hearts pienenä tunnelmanluojana). Juoni ei kuitenkaan mitenkään näihin liity, mutta esim. paikat on helpompi kuvitella, jos on lukenut monia fantasiakirjoja. Juonesta en kerro mitään tämän tarkemmin, koska haluan pitää sen jännityksenä. Itseäni ärsyttää itseasiassa kirjojen takakansitekstit, jotka yleensä paljastavat asioita, joita ei haluaisi vielä tietää.

Vaikka uhkasin jättää Ankkiksen, sain sen verran hyvän idean, että se on täällä pakko julkaista.
Aku Vankka
Fannntasiaa <3

Vaikka minäkin olin jo pitkälle suunnitellut jättäväni Ankkiksen kokonaan kun Kymppi (minun osaltani) loppuu ja nyt kun niin kävi, sen tulisi tapahtua tänään. Mutta. Nämä tarinat ovat se suurin syy, miksi en aio sitä tehdä. Tämä on ainoa paikka, missä niitä voi julkaista, sillä ankka-aiheiset tarinat eivät oikein muualle sovi.

Aion ehdottomasti seurata tulevaa tarinaasi ja jatkaa myös itse kirjoittamista. Eli eikun vain tulemaan. Vankkahan on tunnetusti fantasian ystävä, joten sitä parempi vain.
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaEli eikun vain tulemaan. Vankkahan on tunnetusti fantasian ystävä, joten sitä parempi vain.
Älä nyt aivan heti sitä odota. Varoitin vain hyvin aikaisin, että tuollaista on tulossa. Mutta olen tyytyväinen, jos pidät fantasiasta. Voin kuitenkin sanoa, että aivan tällaista Narnia/Harry Potter-fantasiaa, jossa kentaurit menevät ympäri maailmaa ei ole tulossa. Mutta kyllä tämän voi fantasiaksi ehdottomasti laskea, vaikka tuommoisia ihmeellisiä taruolentoja ei tallustelekaan aivan joka nurkassa...

Kiitos kuitenkin kommentista ja onnea oman tarinan tekemiseen, Vankka!
Aku Vankka
En mä nyt mitään kentaureja tai sellaista odota, ei omissa tarinoissanikaan sellaisia sentään ole, vaikka esimerkiksi KTA menikin vähän yliliioitellun fantasian puolelle :D

Aion siis AMR:n kirjoittaa loppuun ja sitten aloittaa uuden tarinan, jos saisin edes sen yhden lukijan (= Ankkaristi, joka tässä osiossa näyttää vielä pyörivän :D) Uusi tarina tulee olemaan vaihteeksi jotain muuta kuin fantasiaa, mutta seikkailua ja sensellaista siitä kyllä löytyy.

Ja taas meni vähäm aiheen vierestä, mutta onhan tämä sentään tarinaosio ja puhuin kumminkin tarinasta :D
Dents
Olen nyt lukenut Akulta murtui jalka-kohtaan asti. Hieno tarina, ei oikein mitään virheitä tai erheitä.
Sivuja: 1 2 3 4 5