Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Viimeinen ryöstö

(21 viestiä)
Aku Vankka
Lainaus:saavat Karhukopla minulta luvan murtautua Rahasäiliöösi aivan vapaasti
Karhukopla tarvitsee nykyään Pennoselta luvan että saavat murtautua Roopen rahasäiliöön? Näkee selvästi, että tämäkin luku on hutaistu kymmenessä minuutissa.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLainaus:saavat Karhukopla minulta luvan murtautua Rahasäiliöösi aivan vapaasti
Karhukopla tarvitsee nykyään Pennoselta luvan että saavat murtautua Roopen rahasäiliöön? Näkee selvästi, että tämäkin luku on hutaistu kymmenessä minuutissa.

Siis aivan vapaasti ilman sähkölaitteita, hyvä herra lue loppuun ;)
Aku Vankka
Ikävä kyllä tietääkseni Pennonen syyllistyy rikokseen, kun auttaa Karhukoplaa ryöstössä. Eli sekin on syytä mainita tarinassa.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaIkävä kyllä tietääkseni Pennonen syyllistyy rikokseen, kun auttaa Karhukoplaa ryöstössä. Eli sekin on syytä mainita tarinassa.
Tulee myöhemmin.
Anonymous
Toinen luku A1 - Jäätelökioski

"Riittää!" väkijoukon keskeltä huusi mies kurkottaen kätensä ilmaan osoittaakseen haluavansa puheenvuoron.
"Krhm." syntyi syvä hiljaisuus kun smokkipukuinen silinterihattuinen mies jolla oli kultaiset aurinkolasit ja vihreät bokserit jotka näkyivät hänen lyhyiden housujen alta.
"Herra Pennonen!" mies yritti kuulostaa ylevämmältä kun muut tirskahtelivat hänen alushousuilleen.
"Olen Harri Pingpong. Olen syntynyt Kurpitslaniassa. Maassa missä ei ole koskaan veroja. Calisotan alueen lakien mukaan sinä, Herra Pennonen olet syyllistynyt rikokseen yrittäessänne edesauttaa rikosta, teidät lähetetään vankilaan Ankanpäähän odottamaan oikeuden eteen joutumista."

Näiden muutaimien jykevien lauseiden takia koko väkijoukko hiljeni uudestaan. Kukaan ei nauranut Pinpongin alushousuille.
Poliisi tuli hakemaan Pennosen. Pennonen ei yrittänyt vastarintaa. Hän vain huudahti "Palaan vielä!"
Dents
Vaikka viime viestistä onkin aikaa, kommentoin silti.

Panosta tarinoihisi! Nuo ovat todella lyhyitä lukuja. Jos haluat arvostusta tarinoillesi, painosta niihin. Eikä niiden edes tarvitse olla mitenkään romaanin pituisia.
Sivuja: 1 2