Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Matka maailmojen halki

(69 viestiä)
Aku Vankka
Noh. Kokonaisuudessaan tarina oli varsin hyvä, vaikka varsinkin ensimmäisissä luvuissa todella sekava, kun koko ajan vaihtui paikka, aika ja henkilö(t). Välillä oli hankalaa aluksi tajuta, missä oltiin, milloin oltiin jne.

Loppua kohden tarina parani koko ajan, Spitaalin kuolema oli erinomaisesti kirjoitettu ja muutenkin tarinan huippukohdat olivat kaikki selkeästi viimeisissä luvuissa. Viimeinen luku oli kuitenkin sinänsä pieni pettymys, sillä olin odottanut, että vielä tapahtuisi jokin odottamaton käänne. Vaan ei, viimeinen luku oli pelkkää kerrontaa siitä, mitä noiden tapahtumien jälkeen tapahtui, kerrottiin kuinka Aku ja Xuir olivat joutuneet vankilaan ja että Raul oli haudattu yms. mutta mitään ei tuota salaperäistä loppukohtausta lukuunottamatta tapahtunut. Tuo viimeinen luku olisi toiminut paljon paremmin tarinan epilogina. Varsinainen tarina ja kaikki tapahtumat periaatteessa päättyivät neljännessätoista luvussa.

En osaa sanoa, oliko tämä nyt ehkä sittenkään se sarjan paras tarina, sillä sekava alku vie kuitenkin pointseja. Joka tapauksessa odotan innolla seuraavaa osaa Xuir-saagasta, joka siis toivon mukaan alkanee mahdollisimman pian :)
Karhula
Joo, kiitos kommentistasi Vankka.

Pakko myöntää, että nyt itseäni on alkanut askarruttaa pitäisikö Kuolleen miehen kirous-tarina sulauttaa viimeiseen tarinaan, Viimeinen suunnitelma. Tämä nimittäin olisi mahdollista ja tällöin voisi olla mahdollista, että tarina saavuttaisi ainakin yli 30.osan riman. Mielipiteitä muilta?
Aku Vankka
Jos se toimii ja tekee viimeisestä tarinasta paremman, niin siitä vain. En pistä pahakseni, vaikka joutuisinkin lukemaan kahden tarinan sijaan yhtä pitkää tarinaa.
Karhula
Vankka, asia on katsos niin, että tuollaisenaan, ei seuraavassa tarinassa paljon tapahtuisi. Tarvitaan myös välillä toimintaa, eikä mitään tasapaksua menoa. Voisi toimia muuten nimenäkin. Sehän on Viimeinen suunnitelma, sehän olisi vähänkuin Spitaalin Viimeinen suunnitelma samalla. ;D
wierii2
Nyt täytyy sanoa, että lopetus oli pienoinen pettymys. Etenkin osan lyhyys häiritsi, mutta jos (ja kun) tämä on pohjustusta ensi tarinaan, niin ei siinä mitään. :)

Btw, kokonaisuutena loistava tarina! Innolla odottelemaan seuraavaa osaaa ja eritoten viimeistä suunnitelmaa, sitä kun olet jo paljon mainostanut. ;)

Täältä päin etukäteisonnittelut Xuir-saagan 2-vuotis juhlapäivälle!
Karhula
Onneksi olkoon vain nyt Xuir-saagalle!

Viimeinen suunnitelma-tarinan alkamisesta ei ole vielä tarkkaa päivämäärää, mutta uskon, että se alkaa joko tämän kuun lopulla tai ensi kuun alkupuolella. Itse tarinasta taas on tulossa "huima" 37.osainen, joten ainakin luettavaa pitäisi riittää kaikille...
Vielä lopuksi kiitos kommentistasi, Wierii.
Aku Vankka
Jessus sentään, siihen sitten todellakin mahtuu paljon juonenkäänteitä :D Viimeisessä Potterissa taisi myös olla 37 lukua ja siinä kyllä tapahtui niin paljon kaikenlaista, että veikkaisin tämän tarinan tulevan olemaan rikas juoneltaan.

peeäs. onnittelut Xuir-saagalle!
Karhula
Niin. :)

Mutta joo. Kaipa minun on myönnettävä, että eilen kirjoitin kaksi ensimmäistä osaa Viimeisestä suunnitelmasta valmiiksi. Saa sitten nähdä millon tarina alkaa täällä Ankkiksessa. Voi olla, että vielä tässä kuussa.
Karhula
Pitemmittä puheitta tässä on Xuir-sarjan päättävän tarinan takakansiteksti. Viimeinen suunnitelma starttaa kevään ja Vapun kunniaksi 1.5! Siihen asti, näkemiin ja kuulemiin! ;D

Takakansiteksti

Kahden kuukauden vankilatuomion jälkeen Aku pääsee vihdoin kotiin. Mutta jo matkalla kotiin hän saa tietää, että Spitaali voi olla yhä elossa. Vankilassa suunnitelmaa punova Xuir on löytänyt jotain mielenkiintoista, joka odottaa häntä kaukana Nigeriassa.
Kennethin ja Ankkojen suvun viimeinen taisto on edessä ja siitä selvitäkseen ankkojen on palattava kaivelemaan menneitä yli sadan vuoden taakse. Siinä heitä auttaa Arthur Ankan päiväkirja. Mutta miten käy: ovatko tohtori Oswald ja Spitaali liian kova pala purtavaksi yhdessä? Onnistuvatko he kostossa? Entä mitä Xuir juonii?
Kaikkien muiden suunnitellen ja tutkien asioita, hieman kauempana tapahtuu jotain, joka saattaa muuttaa kaiken. Ankkojen on oltava hetki hetkeltä enemmän varuillaan, mutta kysymys kuuluukin: riittääkö se?

Tässä Xuir-sarjan päättävässä tarinassa, Viimeinen suunnitelma, palaset alkavat vihdoin loksahtaa kohdalleen. Se mikä joitakin on jäänyt aiemmin kaivelemaan, setvitään nyt täysin. Tällä kertaa kosto ja maailmanherruus eivät olekaan tärkeintä, vaan mukana on vielä jotain isompaa. Tätä tarinaa et halua jättää väliin.
Sivuja: 1 2 3 4 5