Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Viimeinen suunnitelma - alkaa huomenna!

(86 viestiä)
Aku Vankka
Jos sitä, että luku oli hyvin lyhyt, ei lasketa, niin tämä oli erinomainen luku. Oikeastaahan tässä ei viimeistä lausetta lukuunottamatta tapahtunut yhtään mitään, mutta oli ehkä parempi, ettei tässä juurikaan sitä vuoropuhelua ollut, vaan keskityttiin pääasiassa Roopeen, tämän mietteisiin ja sellaisiin. Loppu oli aavistettavissa, tiesin että jotain tapahtuisi, mutta tätä en kuitenkaan arvannut. Ehkä se lopetus tuli hiukan töksähtäen, liian nopeasti tai jotain, mutta hyvä silti. Jatkoa siis odottelen.
Karhula
Tämä todellakin oli lyhyt osa. Paljonkaan ei tapahtunut, sen tiedän ja loppu tuli todellakin töksähtäen. Puhut aivan totta, Vankka. Mutta jotenkin tämä osa oli kamalan vaikea kirjoittaa ja taisin jopa hieman ärsyyntyä, kun en tätä tuumannut millään saada kirjoitetuksi loppuun. Uskon kuitenkin, että nyt seuraavaksi on tulossa jälleen hieman pidempiä osia, jotka ovat helpompia kirjoittaa.
wierii2
Joo, aika lailla semmoinen pysähtynyt osa. Tai tässä ei oikeastaan tapahtunut yhtään mitään, mikä, kuten Vankka sanoi, oli hyvä asia. Kyllähän sen arvasi, että Roope kaapattaisiin, minusta se oli ainakin päivänselvää. Mutta, ei se mitään, oikein mukava osa, ei mikään tapahtumarikas, mutta yhtäkaikki, hyvä osa. :) Jatkoa odotellessa...
Ankkaristi
On taas tullut aika Ankkaristin yleiskatsastukselle!

Ensinnäkin paljon plussaa on tullut tuosta Vankankin usein mainitsemista juonenkäänteistä, joiden takia tämä tarina ei muistuta mitään aiemmin lukemaani. Yllätyin aika kovasti, kun jälleen hahmot hyppäsivät tulevaisuuteen... Ja tuo Spitaalinkin nopea kuolema oli hieman yllättävä, vaikka sitä saattoi odottaakin melko pian. Loppua kohden luulen yllättyvän vielä enemmän kuin aiemmin...

Hieman lyhyitä luvut, mutta loppuun on aina saatu laitettua jotain hyvin yllättävää, joka saa lukijan jatkamaan lukemista.

Haluaisin ehkä jonkin verran kuulla hahmojen ajatuksia, koska se voisi tehdä lukemisesta paljon mielenkiintoisempaa. Viimeisimmässä luvussa oli ihan hyvin, mutta usein nuo ajatukset ollaan voitu esittää hieman lyhyesti. Tällä voisi saada tarinasta hieman jännittävämmän, jos tietäisi ovatko hahmot peloissaan vai uskovatko he selviävänsä kaikesta. Hyvinhän olet jo valmiiksi ajatuksia esittänyt, mutta haluaisin vain niitä hieman tarkemmin ja lisää :)

Palailen kommentoimaan sitten taas, kun Karhula suuttuu tarpeeksi minulle :D
Aku Vankka
Karhis! Edellisestä luvusta on kulunut jo kolme viikkoa! Milloin seuraava luku tulee?
wierii2
Tosiaan. Missäs jatko?
Karhula
Oon yrittänyt sanoa Vankalle kisan chatissä jo viikon. Sain oman koneen, joten en ole ehtinyt vielä tekemään kaikkea. En siis ole vielä siirtänyt vanhalta koneelta tarinaa tälle koneelle muistikulla, joten on kai pakko laittaa tämä ainakin pienimuotoiselle tauolle, kunhan saan tarinan tällekin koneelle. :)
wierii2
Krhm... se tauko???
Karhula
;D

Luulin tässä kuluneena aikana jo, että Ankkis on poissa lopullisesti, joten en ole kirjoittanut mitään tänä aikana. ;D Ens viikolla koulussa paljon kokeita, tää viikonloppu menee kaverilla... hmm... sanoisin, että tämä hirvittävä tauko kestää korkeintaan syyslomalle.
Karhula
Olen jo ehtinyt suunnitelemaan lopputarinan lähes kokonaan, mutta kirjoitusmahdollisuutta ei oikein ole. En ole vieläkään saanut wordiä pelaamaan tässä koneessa. Menee vielä viikko, pari, ennen kuin saan todennäköisesti toimimaan. Sitten kirjoittamaan :)

Mutta joo, olisi tietysti kyllä mahdollista, että pääsisin syysloman aikana kirjoittamaan vanhalla koneella jotain. Se vähän riippuu ajasta ja siitä jaksanko työskennellä paljoa koska niska on ollut kipeänä liiallisesta tietokoneen käytöstä.
Karhula
Noniin, elikkä nyt ei oo oikeen tietoo, et millon ois jatkoa tulossa. On aivan sikana tällä hetkellä kiireitä ja tuo open on muutenkin vähän huonompilaatuinen kuin word. Kyllä sitä jatkoa vielä tänä vuonna tulee, sen lupaan!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6