Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Metsä

(8 viestiä)
aku
Metsä

Täältä pesee by aku. Täyttä akun uutta materiaalia.. Kommentoikaa, arvostelkaa ja tuokaa mielipiteitänne mukaan! Koitan parantaa kirjoittamistani teidän palautteen mukaan.
Prologi

Paratiisitie kolmessatoissa on tavallinen perheilta telkkarin ääressä. Pojat syövät popcornia ja Aku hörppii sihiä. Yhtäkkiä Akun kännykän soittoääni, eli Neiti Nagan uusin hitti Paha poika, alkaa soida. Aku vastaa puhelimeen.. soittaja on Roope-Setä.
”TÄNNE AKU!” Roope-Setä huusi niin kovaa kuin pystyi. Aku ei edes aikonut sanoa mitään, ennen kuin Roope jo huusi:
”TUO POJAT MUKAAN!”
Näin rauhallinen perheilta Paratiisitiellä päättyi. Aku ja pojat matkasivat rahasäiliölle. Vastassa odotti iso armeija median henkilöstöä. Aku ja pojat onnistuivat puikkelehtimaan toimittajien, paparazien ja uutisautojen välistä Roopen säiliöön, jonka valtavat panssariovet aukenivat nopeasti. Muutama toimittaja oli vähällä päästä sisälle, mutta raskaat ovet sulkeutuivat hetkessä, eikä kukaan toimittaja päässyt sisälle. Aku ja pojat juoksivat Roopen toimistoon, missä Roope oli jo kuumeisesti odottanut heidän saapumistaan.
”Kuten tiedätte, media on perillä nykyään kaikesta julkkiksiin liittyvistä jutuista” Roope sanoi ja mulkoili Akua.
”Tiedän toki. Itsehän olen saanut myös nimikirjoituksen itse Neiti Na..” Aku sanoi, mutta Tupu viittilöi Akun lopettamaan.
”Otanpa lainauksen tämän päivän juoruankasta:
Olemme saaneet selville, että maailman rikkain mies, Roope Ankka on jo liian vanha elämään tavallista elämäänsä. Hän ei käy enää etsimässä aarteita joka maailman kolkasta, ole aktiivinen pörssien seuraaja vaan hän on soluttautunut säiliöönsä. Kyllä, Roope Ankkaa ei ulkona näy. Mistä on kyse? Onko vanha Ankka menettänyt otteensa rahan säästelyssään. Onko hän tullut höperöksi? Ei kumpiakaan. Roope Ankka on vanha! Ei, hänen elimistönsä ei kestäisi kaksintaisteluja korstoja vastaan eikä hankalia maastoja etsiessään aarteita.

Toimittaja uskoo näin. Kysehän on siitä, ettei minulla ole aikaa! Muutenhan olisin koko ajan metsiköissä etsimässä viiden sentin kolikoita ”
Aku tirskahti, mutta Roope kun loi Akuun sen vihaisen ja pettyneen katseen risteytyksen, Akun viimeisetkin ilonrippeet hänen onnettomilla kasvoillaan ropisivat pois.
”Nyt järjestän itselleni aikaa!”
”Pelle kehitti minun ohjeitteni mukaan Bisnesnero- nimellä kulkevan robotin, joka on kuin ilmetty minä. JA se siis antaa minulle aikaa etsiä aarteita. Olen hankkinut matkaoppaan jo valmiiksi. Lähdemme Kamazoniin Ankka yhtiön lennolla 10.00. ”

Älä tuomitse tarinaa vielä tämän prologin puolesta. Olen huono alun kirjoittaja, enkä ole tosiaankaan tyytyväinen tähän prologiin. Siis palautetta saa antaa, mutta sen kerron, etten parastani pannut tämän prologin kirjoittamiseen.
Aku Vankka
Odottelinkin jo, että milloin teet paluun, koska tiesin että niin tulee joskus käymään.

Ensiksi on sanottava, että kirjoituksessa olet kehittynyt selvästi. Nyt kirjoitusasu on huimasti parempi kuin niissä aikaisemmissakin tarinoissa. Juonesta en mitään vielä voi sanoa, koska tämä oli vasta prologi eikä tässä mitään vielä tapahtunut.

Mutta tästä voi tulla vielä varsin hyvä tarina, kunhan muistat suunnitella tarinan kunnolla niin ettei tule niitä 'inspiraatio loppui' -tilanteita ja sen jälkeen uutta tarinaa taas.
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOdottelinkin jo, että milloin teet paluun, koska tiesin että niin tulee joskus käymään.

Ensiksi on sanottava, että kirjoituksessa olet kehittynyt selvästi. Nyt kirjoitusasu on huimasti parempi kuin niissä aikaisemmissakin tarinoissa. Juonesta en mitään vielä voi sanoa, koska tämä oli vasta prologi eikä tässä mitään vielä tapahtunut.

Mutta tästä voi tulla vielä varsin hyvä tarina, kunhan muistat suunnitella tarinan kunnolla niin ettei tule niitä 'inspiraatio loppui' -tilanteita ja sen jälkeen uutta tarinaa taas.

Hyvä, että näet kirjoituksessani kehitystä. Se on hyvä, koska mielestäni tämän prologin kirjoitusasu on aika huono. Jos inspiraatio loppui - tilanne tulee, vetäydyn tarinan tekemisestä pitkäksi aikaa. Ja jos päätän palata, palaan tämän tarinan pariin. Uskon, että tarinasta tulee köykäinen ja varsin *köh* ei-niin-hyvä, mutta saan tämän valmiiksi... saa nähdä, en itsekkään tarkalleen tiedä, mitä tässä olisi tarkoitus tapahtua. Sen paljastan, että tässä tulee varmasti olemaan jotain metsäsekoilua ;)
Ankkaristi
Hienoa, aku! Minä rupesin tätä lukemaan sillä tavalla, että no, voihan tämänkin lukea, kun ei siinä kumminkaan kauaa mene... Mutta omasta mielestäni tämä on erittäin hyvä tarina, vaikka kuvailua ei niinkään paljon olekaan. Tämähän on paljon sarjakuvamaisempi kuin nuo kolme muuta tarinaa, jotka ovat tällä hetkellä menossa (ei pahalla :D). Senpä takia tätä tarinaa ei voikaan tuomita tuommoisen kuvailun sun muun perusteella, koska tästä voisi helposti piirtää sarjakuvan.

Toivon vain, että saata tarinaa hyvin jatkettua ja koko juoni on jo muotoutunut päässäsi...
aku
Vosinpa nyt vaikka yrittääkkin kehitellä tarinaa lisää. Foorumik kaatui ja unohdin koko paikan... ja tarinan. Nyt kun tässä on kiireitä (koeviikkoa, muut foorumit, uusi codi :D) voi uusien osien ilmestymiseen mennä jonkin aikaa. Toki kauan unohduksissa ollut tarina ja sen juoni ptiää valitettavasti kehitellä miltei kokonaan uudelleen.

Jos nyt joku täällä edes käy.
Aku Vankka
No ei niitä osia kuulukaan tulla kerran päivässä, koska silloin ne kahdeksankymmenen prosentin todennäköisyydellä eivät ole kovinkaan hyviä. Omankin tarinani edellisestä luvusta on aikaa about kaksi kuukautta, mutta siihenkin on tulossa pian kunnon suunniteltua jatkoa. Kirjoita vain rauhassa niitä lukuja julkaise sitten kun ne ovat varmasti kunnollisia, niin tarinasta tulee hyvä.
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaNo ei niitä osia kuulukaan tulla kerran päivässä, koska silloin ne kahdeksankymmenen prosentin todennäköisyydellä eivät ole kovinkaan hyviä. Omankin tarinani edellisestä luvusta on aikaa about kaksi kuukautta, mutta siihenkin on tulossa pian kunnon suunniteltua jatkoa. Kirjoita vain rauhassa niitä lukuja julkaise sitten kun ne ovat varmasti kunnollisia, niin tarinasta tulee hyvä.
Kysyn nyt teidän mielipidettänne, pitäisikö minun aloittaa uusi tarina? Koko inspis on unohtunut enkä rupeaisi tätä ihan väkisin vänkäämään.
Ankkaristi
Jatkaisit tätä, ja saisit hieman kunnioitusta. Aikaisemminhan kuitenkin kirjoitit 7 tarinaa (jos oikein muistan), joista 6 jäi kesken. Suosittelen jatkamaan tämän loppuun...
Sivuja: 1