Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Vaatekaapin salaisuus

(106 viestiä)
Tribe
Oli aivan mahtava tarina. Hyvä päätös, vaikka kysymyksiä tulikin roimasti lisää. Vähän pidempää lukua olisin odottanut, mutta minähän en lukujen pituuksia määrää.
Kerronta oli sujuvaa, eikä tarinasta löytynyt kirjoitusvirheitä. Tarinan jälkeen kyllä tuo contineud, jossa e ja u ovat vaihtaneet paikkaa.
Juu, tämä oli kolmesta kokonaan lukeneestani tarinasta toiseksi paras (MYVYAVin jälkeen). Tarinoita ei kyllä saisi verrata, eikä todellakaan antaa arvosanaa, taidetta kun se (tavallaan) on, mutta annan tästä nyt 9½:n.
Loppu lupaili hyvää jatkoa, joten odotan innolla tuota "Spitaalin kourissa"-tarinaa.
Hyvä Karhula! *Läpy läpy*.
Karhula
Kiitos kommentistasi, Tribe. Tuo e ja u väärinäin meneminen oli kyllä ihan silkka vahinko, mutta, mutta... Ja noista kysymysten lisänemisestä vielä sen verran, että se on tarkoituskin, ettei kaikki mene niin ennalta arvattavaksi. Itse aion aluksi tehdä luvun, jossa olisi pelkästään ankoista, mutta tajusin, että se olisi hyvin tylsää, ja niinpä päätin näyttää tohtori Spitaalin ensimmäistä kertaa jo tässä tarinassa, ja sijoitin kohtauksen aivan loppuun.

Spitaalin kourissa siis alkaa huhti-kesäkuussa. Jossain siinä main. Saattaa mennä kuitenkin touko-kesäkuuhun. Toivottavasti tulet seuraamaan myös sitä. :)
Pullasorsa
Hieno lopetus muutenkin hyvään tarinaan. Tribe mainitsikin jo noita tärkeimpiä asioita, joten palaan sitten kommentoimaan ja lukemaan seuraavaa tarinaasi kun se ilmestyy. Annetaan tälle tarinalle arvosanaksi sama kuin Tribellä eli 9 ½. Hienoa työtä, jatka samaan malliin! :)
Karhula
Kiitos kommentistasi, Pullasorsa! Hauskaa jos pidit viimeisestä osasta, ja koko tarinastakin. Ensi tarinassa yritän sitten saada jotain odottamatonta jo ensimmäisiin osiin, sillä tässä tarinassa osat 1-3 olivat aika... tylsiä...
akkaridekkari
Bravo! Encore! Loistava, mukavan rauhallinen ja sopiva päätös tarinalle. Oli vain hyvä, ettei mitään kovin ihmeellisiä kommelluksia sentään enää viimeisessä osassa sattunut. Kuvailu, tarinankerronta, virheetön teksti - kaikki kunnossa!

Koko tarinaa kokonaisuutena voi pitää aivan loistavana, ja se ansaitsee arvosanaksi 9. (HUOM! On hyvä huomioida, että olen erittäin tiukka arvostelija arvostellessani kokonaista tarinaa, ja arvostelen tämän aivan kuin eheän, ammattikirjailijan teoksen. Siispä 9 on maanmainio numero.)

Odotan enemmän kuin innoissani tarinaa Spitaalin kourissa.
Karhula
Kiva, että pidit, Akkaridekkari. Yritinkin alunalkujaan saada viimeisestä osasta sopivan rauhallisen, enkä lähtenyt siksi lisäilemään sinne enää mitään outoja kommenlluksia, joita joskus on saattanut tapahtuakin... :-X

Mutta, mutta... Hauskaa, jos noin moni odottaa tarinaa Spitaalin kourissa. Tarkemmat ilmoittelut tämän tarinan alkamisesta sanon sitten tässä topicissa! :) Muistakaa se. :)
Karhula
Ehkä pienet tiedot tähän väliin tarinasta Spitaalin kourissa ovat vain hyväksi. Eli tähän mennessä nyättää siltä, että tarina kätkee sisäänsä yhteensä kymmenen osaa, joiden alustavat nimet näkyvät viestin alapuolella. Tarina olisi tarkoitus tehdä kesäloman alkana, mutta ensimmäinen osa ainakin saattaa ilmestyä jo toukokuussa, ja ehkä toinenkin. Sellaista tällä kertaa.

1.osa: Salainen piilopaikka
2.osa: Vankilareissun jälkeen
3.osa: Suunnitelma
4.osa: Yllättävä vieras
5.osa: Uutislähetys
6.osa: Aikaraja
7.osa: Paluu metsään
8.osa: Päiväkirja
9.osa: Tohtori Spitaali
10.osa: Eroamisia
Karhula
No niin. Eli, koska en keksinyt tämän ilmoittamiselle muutakaan paikkaa, päätin ilmoittaa sen tässä aiheessa.

Eli, olen nyt päättänyt milloin tarina pyörähtää käyntiin. Tarkoitus olisi, että Spitaalin kourissa pääsisi vauhtiin ensimmäisen osan myötä 29.5, eli ensi kuun lopussa. Tämä siksi, että ensi kuukausi menee viimeisissä kokeissa yms. etten ehdi kirjoittaa tarinaa. Ensimmäisen osan olen kyllä tarkistusta vaille valmiiksi tehnyt, mutta jätän vielä tuonne varastoon. Siinä oli se asiani.
Pullasorsa
Hieno juttu, ettei ainakaan kesäkuuhun venähdä. Kommentoimassa kyllä ollaan. :)
Voisit pistää sitten tuon tarinan alkuun selityksen, mitä Xuir-saagassa on tapahtunut aiemmin. Itselläni oli ainakin sekavaa tässä tarinassa, kun ei oikein tiennyt henkilöiden taustoja.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaHieno juttu, ettei ainakaan kesäkuuhun venähdä. Kommentoimassa kyllä ollaan. :)
Voisit pistää sitten tuon tarinan alkuun selityksen, mitä Xuir-saagassa on tapahtunut aiemmin. Itselläni oli ainakin sekavaa tässä tarinassa, kun ei oikein tiennyt henkilöiden taustoja.

Jaa. No, voisinhan minä tarinan alkuun laittaa aina jonkun hahmon (joka ei ole ankka, nehän me tunnemmekin) ja perään jotain teoista. Katson nyt teenkö ainakaan Xuirista sellaista, koska tässä tarinassahan Xuir kertasi tapahtumat Salaperäisestä tohtorista Vaatekaapin salaisuuteen.

Jos joku muuten haluaisi kysyä milloin tämä sarja päättyy, niin itselläni ei vastausta löydy, mutta ainakin 6 tarinaa tulee, ja mitä todennäköisimmin myös seitsemäskin. Sen jälkeen ei minulla ole kylläkään tietoa mitä tapahtuu. Seuraavaksi siis tulee viides tarina Xuir-sarjaan.
Karhula
Nyt olen päättänyt, etten mitään hahmoesittelyä ala tekemään vain kerron lyhyesti mitä Xuir-saagassa on aiemmin tapahtunut. Teksti ilmestyy aina päivitettynä joka Xuir-sarjan tarinan ensimmäistä lukua aiemmin, että sellaista.
Karhula
Spitaalin kourissa tarinan ensimmäisen osan ilmestymispäivä saattaa muuttua myöhemmäksi, sillä olemme juuri tuona päivänä Oulussa. Viimeistään 1.6 tarinan pitäisi kuitenkin startata käyntiin.
T@IK@VIITTA
Taidanpa alkaa sitten seurata tuota tarinaasi Spitaalin kourissa. Kuulostaaa todella hyvältä tarinalta.
Karhula
Kiva tietää, että ainakin yksi uusikin tarinan seuraaja tulee, joka on tietysti vain hyvä. Nyt alkaa yhä vain näyttämään, että tarina alkaa 1.6, joten voisin jo sanoa sen lopulliseksi alkamispäiväksi.

E: Kiva, että alat seurata sinäkin, wierii...
wierii2
Minäkin sitä alan seurata, kun on kesälomalla aikaakin... ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8