Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Formula ykköset: Lees-tallin tarina

(67 viestiä)
Karhula
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaJälleen on reilu kuukausi vierähtänyt... Oletko enää aikeissa jatkaa tarinaa ollenkaan?
Niin. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tämä tarina on nyt ohi. Harmillista... :-[
Salwer1st/
Pakko kai se on taas väkisin vääntää yksi luku. Viestimaraton vie vain niin tolkuttomasti aikaa...
Pullasorsa
Älä turhaan väkisin yritä mitään lukua väsätä. Ei maailmani (Eikä varmaan Karhulankaan) siihen kaadu, jos jää tarina kesken. ;) Hieno tarinahan tämä silti on. Viestimaratonhan jää Ankkiksen puolella tauolle, joten sen puolesta pitäisi olla jonkin verran kiirettömämpää.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaViestimaratonhan jää Ankkiksen puolella tauolle, joten sen puolesta pitäisi olla jonkin verran kiirettömämpää.
Mutta eipä jää tauolle Akun313 puolella ja aa.fin puolella. ;)
Bomber
Tuottaa varmasti suurta mielihyvää ja voitonriemua sinulle voittaa legendaarinen ja vain kolmella foorumilla järjestettävä mahtava viestimaraton?
AKUANKKA12
No, ihan hyvä tarina, vaikka en itse Formuloista pidäkään, mutta silti hyvä. Olisi ehkä parempi jos Aku Ankka olisi pääosassa, vaikka kuskina. Salwer taitaa olla kunnon formula-fani, kuten yksi meidän luokkalainen. 'Lapset, sanokaapa yksi kulkuneuvo'. - 'FORRRMULA!'

No, takaisin todellisuuteen, ja pakko sanoa, että Salwerissa on kirjoittaja-ainesta. :)
Salwer1st/
Kiitos, AKUANKKA12!

Olen tuumaillut tarinan jatkoa ja tulin päätökseen, että teen vielä yhden luvun, jossa koko tarina loppuu. Teen joku päivä kun jaksan, älkää hoputtako :-P.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: BomberTuottaa varmasti suurta mielihyvää ja voitonriemua sinulle voittaa legendaarinen ja vain kolmella foorumilla järjestettävä mahtava viestimaraton?
Miten niin?
Bomber
Sama kisa samoilla aiheilla neljällä eri foorumilla ja voitat niistä jokaisen samoilla viesteillä. Mielestäni sellainen on typerää.
wierii2
Suurelta osin kaikilla foorumilla (lukuunottamatta Akun313:sta) on eri aiheet. Akun313:sella on siksi, että se on niin pieni foorumi, noin 3 osallistujaa per kisa.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: BomberSama kisa samoilla aiheilla neljällä eri foorumilla ja voitat niistä jokaisen samoilla viesteillä. Mielestäni sellainen on typerää.
Mikään ei ole ollut samalla viestillä. Joissakin osakilpailuissa tietysti on sama aihe, mutta silloin otan valmiiksi kirjoitetun, ja jatkan kirjoittamista. Mitäs pahaa siinä on? Voisinhan minäkin kysyä sulta, että onko niin hienoa voittaa Ankkiksen viestimaratonin ensimmäinen kausi, että silleen... ;)
Salwer1st/
Niin... Ja eikö teillä tosiaan ole muuta paikkaa riidellä? Jos nyt palattaisiin vain tarinaan...
Bomber
Juurihan sinä siellä viestimaraton-aiheessa valitit, kun ei voi samaa viestiä käyttää täällä kuin Aku Ankassa.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: BomberJuurihan sinä siellä viestimaraton-aiheessa valitit, kun ei voi samaa viestiä käyttää täällä kuin Aku Ankassa.
Voi käyttää, että kannattaisi lukea seuraavatkin viestit. Se on muistaakseni tuossa topicissakin sanottu. ;)
Bomber
Häh? En saa tosta sun viestistä selkoa. Mitä mahdat tarkoittaa?

Tarkoitan tässä nyt pääasiassa sitä, että miksi kilpailet samanlaista kilpailua neljällä eri foorumilla?
Sivuja: 1 2 3 4 5