Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Ankka kohti aarretta

(45 viestiä)
Pullasorsa
Aiemmin uskoin jostain syystä akua, mutta kyllä tuo mesejuttu kuulostaa vähän typerältä. Tosiaan, epäilyttävää että "uusi" käyttäjä alkaa heti tehdä samantyylisiä, suht. lyhyitä tarinoita kuten "aiempikin" käyttäjä... :)
aku
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaAiemmin uskoin jostain syystä akua, mutta kyllä tuo mesejuttu kuulostaa vähän typerältä. Tosiaan, epäilyttävää että "uusi" käyttäjä alkaa heti tehdä samantyylisiä, suht. lyhyitä tarinoita kuten "aiempikin" käyttäjä... :)
Tästä tulee pitempi, olenkin tekemässä 20-30 riviä pitkää toista osaa. ;)
Aku Vankka
Tulkoot vaikka satarivinen, se ei kuitenkaan muuta asiaa millään tavalla. Sama Aku olet, kuka on kirjoittanut nämä kaikki aikaisemmatkin tarinat, mitään käyttäjänvaihdosta ei ole koskaan tapahtunutkaan.
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTulkoot vaikka satarivinen, se ei kuitenkaan muuta asiaa millään tavalla. Sama Aku olet, kuka on kirjoittanut nämä kaikki aikaisemmatkin tarinat, mitään käyttäjänvaihdosta ei ole koskaan tapahtunutkaan.
En ole, minä vain olen kertonut (kailottanut) Habbossa meseosoitettani ja joku on lähettänyt sinne viestin.
Aku Vankka
Ja yllätysyllätys, käyttäjätunnuksen edellinen omistaja huomasi sen ja alkoi ihan tuosta vaan tarjoamaan omaa Ankkis-tunnustaan? Hyvin uskottavaa?
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJa yllätysyllätys, käyttäjätunnuksen edellinen omistaja huomasi sen ja alkoi ihan tuosta vaan tarjoamaan omaa Ankkis-tunnustaan? Hyvin uskottavaa?
sori Ylläpito näin siinä kävi:

NO KYLLÄ SE NYT PRKL ON TOTTA STANA!!!
Aku Vankka
Uskokoot muut jos tahtovat, mutta minä en kannastani lipsu - en yhä edelleenkään usko noin älytöntä tekosyytä.
aku
Lukukierros 2, tulee ihan pian.
Aku Vankka
Mikä ihmeen lukukierros? Noh, jokatapauksessa käytät sitten sitä edit-nappia (jos se kerran on tulossa niinkin pian) ja laitat sen samaan viestiin, kuin tuo äskeinen etkä kirjoita uutta.
wierii2
Lukukierros? Uusi termi minullekkin. Minäkään en muuten akun käytttäjän vaihtumista niele, eli en tasan usko. Niin epätodennäköistä se on...
Salwer1st/
Lukukierros=luku? Jaa, että käyttäjä on vaihtunut, toivottavasti sitten saadaan edes vähän laadukkaampaa lukua. Mutta uskoisin kuitenkin, että tuo oli vain valkoinen valhe, jonka ansiosta aku voi(si muka) kirjoittaa lisää tarinoita ja spämmätä niillä :) .

Edit: Kysytääs ylläpidolta kuka aku siellä kirjoittaa. IP-koodista näkee onko sama vai eri. C:-)
Pullasorsa
Niin, tai sitten hän yrittää tällä "käyttäjänvaihdoksellaan" saada enemmän näkyvyyttä tarinoilleen. Tähän lankaan tosin menevät vain hölmöt ja hyväuskoiset, sillä vaikka käyttäjä olisikin vaihtunut, tarinoiden laatu on samalla tasolla, en kuitenkaan kommentoi millä tasolla... :)

Edit: Loistoidea Salwer, en usko itsekään koko jupakkaan. C:-)
aku
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Lukukierros=luku? Jaa, että käyttäjä on vaihtunut, toivottavasti sitten saadaan edes vähän laadukkaampaa lukua. Mutta uskoisin kuitenkin, että tuo oli vain valkoinen valhe, jonka ansiosta aku voi(si muka) kirjoittaa lisää tarinoita ja spämmätä niillä :) .

Edit: Kysytääs ylläpidolta kuka aku siellä kirjoittaa. IP-koodista näkee onko sama vai eri. C:-)

Öh, kaipa tuo no kerrottava.
Osa asioista on totta, Aku on minun veli ja käyn samalla koneella, itse ärsytän ja muutenkin en kauheasti pidä veljestäni, ja enempää ei valheita tule. Vieläpä piste ihan kunnollisella painalluksella. ;)
kirja
Lainaus käyttäjältä: akuEn ole, minä vain olen kertonut (kailottanut) Habbossa meseosoitettani ja joku on lähettänyt sinne viestin.
Lainaus käyttäjältä: akuOsa asioista on totta, Aku on minun veli ja käyn samalla koneella,
Verratkaa. (:

~kirja
Pullasorsa
Ei herranjumala, kun tuotakaan ei voinut heti sanoa?! Ja ero kyllä on melkoinen, kun vertaa tuohon Habbo-jaaritukseen. ;D
"En siis tunne lainkaan koko tyyppiä", siinä päivän naurut, jos minulta kysytään. ;D
Sivuja: 1 2 3