Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Taikaviitta vs super konna RELA

(24 viestiä)
Anonymous
Tämä on ensimmäinen tarinani täälä Ankiksessa. Tässä tarinassa siis Taikaviitta saa uuden vastustajan joka tunnetaan nimellä RELA.

Esinäytös

Oli lämmin kesäpäivä. Pieni tyttö oli lähtenyt isänsä kanssa Ankkallispuistoon. -Mennään jo kotiin! tyttö huusi isälleen. - Lähdetään ihan kohta, Tytön isä vastasi. - Hei katso mikä tuolla lentää! tyttö huusi ja osoitti sormellaan taivaalle. Tyttö oli huomannut lentävän Dodge Viperin jota ohjasi aivan Taikaviitan näköinen hahmo. Hahmo oli aivan saman näköinen kuin Taikaviitta, erona oli se että hahmolta erotti selvästi taskusta pistoolin. Auto laskeutui hitaasti suihkulähteen viereen. Hahmo ryntäsi ulos autosta ja otti pistoolinsa esille. Hän alkoi Ammuskelemaan henkilöitä jotka olivat lähettyvillä. Tyttö ja hänen isä juoksi hätäisesti puistosta kuten muutkin paitsi yhtä henkilöä hahmo osui jalkaan. Mies jota oltiin ammuttu ei pystynyt liikkumaan. Hahmo raahasi miehen autoonsa ja mutisi - Tämä mies on varmasti se henkilö. Hahmo joka oli miehen raahannut autoon asetti tuolille paperin jossa luki '' Vapautan miehen jos jätätte Toukokuun viimeinen päivä Ankkalahden rannan Etelä puolen Roskikseen 10 miljoonaa euroa. t. RELA'' Tämä viestin jättänyt hahmo ja kidnapattu mies lähtivät äkkiä tapahtuma paikalta lentävällä Dodge Viperilla.

? Kuka on kidnapattu mies? Se selviää seuraavissa luvuissa

Ensimmäinen luku ilmestyy viimeistään Ensiviikon sunnuntaina

Onko teillä parannus ehdouksia? Sillä mitä enemmän parannus ehdotuksia sitä parempi tarinasta tulee
Bomber
Olet aika nuori nähtävästi, sillä tarinastasi paistavat kielioppivirheet. Kirjoitusvirheitäkin oli jonkin verran.
Voisit myös käyttää vertauskuvia, ne ovat kuvailun yhteydessä hyvin käteviä. Muutenkin jo pelkät värit ovat kuvailua nekin.

"Karmiininpunaisessa viitassaan Taikaviitta pyyhälsi katolta katolle, jotka olivat vain värikkäitä hyppelyalustoja mahtavalle sankarille."

Hieman erikoista muuten, että kun ajat autolla kahdenkymmenen metrin korkeudessa, ihmiset näkevät mitä taskuissasi on?
Yritä myös kiinnittää huomiota pilkkuihin.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: BomberOlet aika nuori nähtävästi, sillä tarinastasi paistavat kielioppivirheet. Kirjoitusvirheitäkin oli jonkin verran.
Voisit myös käyttää vertauskuvia, ne ovat kuvailun yhteydessä hyvin käteviä. Muutenkin jo pelkät värit ovat kuvailua nekin.

"Karmiininpunaisessa viitassaan Taikaviitta pyyhälsi katolta katolle, jotka olivat vain värikkäitä hyppelyalustoja mahtavalle sankarille."

Hieman erikoista muuten, että kun ajat autolla kahdenkymmenen metrin korkeudessa, ihmiset näkevät mitä taskuissasi on?
Yritä myös kiinnittää huomiota pilkkuihin.

Kiitos vinkeistä. En halunnut kertoa jo pelkässä esinäytöksessä kauheesti. ja sanoin että erotti pistoolin selvästi tämä on tarina ei tosi juttu.
Pullasorsa
No jaa, ihan kelvollinen ensimmäiseksi tarinaksi. Muista kuitenkin jatkossa, että esim. kuukaudet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Hemmetinmoista pilkunviilausta...
Bomber
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaHemmetinmoista pilkunviilausta...
Ei todellakaan ole mitään pilkunviilausta, vaan Suomen kieliopin perussääntöjä.
Anonymous
En ole äidinkielessä mikään mestari sen takia pilkut tuntuvat puuttuvan teksteissä :-/ .
T@IK@VIITTA
Milloin tulee seuraava osa? Aika kauan on jo kestänyt...
wierii2
Jep, vai onko inspis loppunut?
Pullasorsa
Jos et halua itsellesi akun "mainetta", niin kannattaisi edes yrittää jatkaa tätä tarinaa. Spämmitarinoita on turha aloittaa, ja olen melko varma, että inspiraatio ei ensimmäisen luvun (lyhyen sellaisen) jälkeen lopu.

Edit: Vankka, nimenomaan. Huomaavat äkkiä olevansa kieliopillisesti yms. täysin kujalla. Hyvinä esimerkkeinä nämä uudet spämmitopicit Lorem-alueelle. En mainitse nimiä, mutta uskon kaikkien tietävän keitä/mitä topiceja tarkoitan.
Aku Vankka
Tämä on taas näitä aa.fi'n käyttäjiä, jotka tulevat tänne, kirjoittavat pari viestiä ja katoavat kokonaan, koska toteavat aa.fi'n spämmifoorumin olevan parempi paikka.
Anonymous
Seuraava osa tulee tänään-huomenna. Olen ihan unohtanut täysin tämänkin tarinan. :-[
wierii2
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaSeuraava osa tulee tänään-huomenna. Olen ihan unohtanut täysin tämänkin tarinan. :-[
Arvasin. Oletko edes aloittanut osaa?
Pullasorsa
Jos et ole edes aloittanut osaa, turha yrittää hutaista sitä nopeasti. Tee mieluummin laadukas ja pitkähkö osa huolella.
Ankkaristi
Ei sitä lukua taida näkyä, että on taidettu lopettaa kokonaan tarinan tekeminen. Minun mielestäni on pääasia, että tarinan saa tehtyä, vaikka se olisi kuinka huono. Ei siis sillä, että tämä olisi huono, koska olihan tuo aika jännittävä alku, ehkä vähän ennalta-arvattaavuutta oli, mutta ihan hyvä. Toivon, että tätä edes joskus jatkettaisi, jos edes siis DJ Rela on täällä enää paikalla Ankkiksessa. Saattoi olla hieman sekava viesti, mutta sellaista sattuu minulle usein...
Pullasorsa
Ensinnäkin Ankkaristille kiitokset aamuni pelastamisesta. Hauskan sekava viesti. ;D

Toisesksi DJ Rela on ollut eilenkin paikalla Ankkiksessa.
Sivuja: 1 2