Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Taikaviitta vs super konna RELA

(24 viestiä)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaSeuraava osa tulee tänään-huomenna.
Tuplapostipahoittelut.

Oletkos aikeissa tehdä seuraavaa lukua, vai jääkö tämä tarina tähän? Kiinnostaisi vain tietää.
Anonymous
Luku1
Ankkalinnan poliisilaitoksella oli kauhea tungos. Poliisit eivät uskoneet yhteenkään seikkaan mitä puistossa olleet näkivät. Eivät lentävää Viperiä. Eivät Taikaviitan näköiseen hahmoon joka oli mukamas raahannut miehen autoon.
Samaan aikaan poliisilaitoksen ulkopuolella:
Aku Ankka oli tulossa kaupasta. Hän kulki poliisilaitoksen ohi ja sattui kuulemaan kuin eräs nainen huusi poliiseille: - Ettekö te vetelykset tee töitänne! Ette usko meitä jotka näimme kun Taikaviitan näköinen hahmo alkoi ammuskelemaan ulkopuolisia ankallispuistossa ja osui yhtä henkilöä polveen ja raahasi lentävään autoon. Tämän kuulessa Aku rientäsi oitis kotiin. Vei Tupun, Hupun ja Lupun mummon maatillalle. Ja kotio tullessaan uudestaan Aku rientäsi Taikaviitan salaiseen piilopaikkaan. Sielä hän puki ennätys vauhtia Taikaviitan puvun päälleen ja suuntasi oitis ankkallispuistoon. Taikaviitta käveli puiston ympäri mutta kukaan ei ilmeisesti enään ollut uskaltanut astua jalallaan puistoon. Taikaviitta huomasi paperi lapun ja luki sen. Luettuaan RELAn kirjeen hän tuumasi: Nyttenhän on jo kesäkuu. Mies ei siis ole välttämättä vielä suuressa hengenvaarassa. Uudestaan tuli matka Taikaviitan salaiseen piilopaikkaan. Piilopaikassa Taikaviitta yritti etsiä tietoa RELA nimisestä vorosta. Taikaviitta huudahti: - Haa! Löysin tietoa! Taikaviitta alkoi lukemaan: Super konna RELA on perehtynyt suuresti auto ja liikenne rötöksiin. Hän oli yksi henkilöistä joka Richard Noblen kanssa kehitti maailman nopeinta autoa Thrust SSC:tä. Ajoneuvo tietokanta poliiseilla on seuraavanlainen: Lentävä Dodge Viper Srt10, vedessä kelluva SSC Ultimate Aero TT, Sukeltava Lotus Elise ja tarkka kopio Thrust SSC:stä. Tämän luettuaan Taikaviita ryntäsi oitis poliisi asemalle.
Tämän luvun loppu.
Pullasorsa
Olet kyllä jonkin verran parantanut oikeinkirjoitustasi. Tulen seuraamaan, mitä tästä kehittyy. Parannusta kuitenkin.
wierii2
Juu hieman parannusta, mutta edelleen voisi ainakin pituutta lisätä... Kuitenkin parempaan suuntaan mennään.
Anonymous
Pituus on ainoa ongelmani. Joskus saan keksittyä todella pitkiä mutta nytten ei pää taas toimi.
Pullasorsa
No, jos totta puhutaan, myös mm. yhdyssanat ja pilkut ovat hieman hakusessa. Ne kuosiin, niin kyllä tästä vielä vähintään kelvollinen tarina tulee.
wierii2
Totta Pullis. Esimerkiksi joidenkin pisteiden tilalle voisi laittaa pilkun, jolloin tarinaa olisi helpompi lukea. Katsotaan, mitä tästä seuraa... :)
Ankkaristi
Parannusta kielioppivirheissä oli, mutta itse aina olen tarkka yhdyssanavirheitten kanssa, kun jostain ihmeen syystä yhdyssanavirheet ovat minulle helppoja huomata. Niitähän luvussa oli paljon ja kuten wierii kirjoitti pilkkujen lisääminen joittenkin pisteiden tilalle parantaisi luettavuutta. Pituutta toivoisin lisää, sekä kuvailua myös, mutta jos lisäät kuvailua, pituuttakin tulee lisää, joten ne ovat melko sama asia.

Ja pituutta et voi sanoa siis ainoaksi ongelmaksesi, koska minullakin on pituuden lisäksi monia muita virheitä tarinassani (hieman mainostusta samalla). Melko hyvä tarina tämäkin on, vaikka muistuttaakin joitakin elokuvia, joissa rikolliset nappaavat jonkun tärkeän miehen ja pyytävät lunnaita hänestä.
Tämä on muuten 101 viestini. Kirjoittelen ehkä vähän liikaa viestejä...

Edit. Ovatko viestini muka asiallisia? Ja minä, kun olen aina luullut niitä aivan turhiksi. Sori, tämä offtopiciksi menossa oleva viestini.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiTämä on muuten 101 viestini. Kirjoittelen ehkä vähän liikaa viestejä...
Enpä nyt tiedä. Niin kauan, kun viestit pysyvät asiallisina ja laadukkaina, voi minun puolestani kirjoittaa viestejä niin paljon kuin haluaa.

Ja ettei ihan offiksi mene, niin tiedustelisin, että milloin julkaiset seuraavan osan?
Sivuja: 1 2