Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Elokuun laakso

(48 viestiä)
wierii2
Kieltämättä loistava luku. Aivan loistavaa kuvailua! Tässä ei ihmeempiä tapahtunut, mutta kuitenkin kohti tapahtumia ollaan menossa...? Pituuttakin löytyy, mutta mieluummin ehkä hitusen lyhyempiä lukuja. Hyvä kuitenkin! Jatka samaan malliin! ;)
Aku Vankka
Hitusen lyhyempiä? Juuri kun ollaan päästy ihannepituuteen, ei missään nimessä lyhyempiä :)
Ankkaristi
Mukavan pituinen oli ja tuo tarina oli hienosti keksitty, ja mielestäni tämä ei ollut laisinkaan tylsä luku ja kuvailuakin oli tarpeeksi. Odotan innolla minäslainen seikkailu tästä syntyy, kun ongelmiakin alkaa tulla ankoille yhä enemmän!
akkaridekkari
No, kiitetään Ankkaristiakin (vai onko se Ankkaristiä? Nimimerkin voi tulkita monella tavalla.). Hyvä että tykkäätte, kohta ankat lähtevät hankkimaan Wanhaa Tietäjäin Kirjaa itselleen ja kertomus muuttuu edelleen jännittävämmäksi.
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariNo, kiitetään Ankkaristiakin (vai onko se Ankkaristiä? Nimimerkin voi tulkita monella tavalla.).
Juu, olen huomannut aika pian tuon nimimerkkini toisen käyttötarkoituksen, mutta kirjoita vain samalla tavalla kuin meinasitkin, joitain voi kuitenkin pelotella toisella käyttötarkoituksella... Meni taas vähän offtopiciksi, sori about that!
T@IK@VIITTA
Hyvä luku, nyt ymmärrän jo vähän enemmän laaksosta jotain. Tylsäksi sitä ei voi sanoa, sillä olihan siinä mielenkiintoista tekstiä. Odotan innolla seuraavaa lukua!
Pullasorsa
Pahoittelut olemattomasta kommentoinnistani, mutta täältä pesee. En ole ikinä pitänyt fantasiasta, ja siksi luulin, etten pitäisi tästäkään. Toisin kävi. Olet onnistunut likipitäen täydellisesti tapahtumien asettelussa ja juoni on mielenkiintoinen. Jopa mielenkiintoisempi kuin RLA:ssa. Loistotarinaa olet siis työstämässä. :)
akkaridekkari
Nyt olenkin saanut paljon positiivista kommenttia! Se on innoittanut minua kirjoittamaan seuraavaa lukua, josta taitaa tulla jopa omasta mielestäni hyvä!

Pientä Extratietoa:
Joku saattoikin tajuta, mistä Elokuun Laakso-nimi juontuu paikalle. Kansan ensimmäisen johtajan nimihän oli August Peck.
Nuno
Tämäkin luku oli erinomainen. Harmitti vain vähän se että siinä ei tapahtunut mitään erikoista, mutta tosi hyvä juttu että selitit Elokuun laaksosta enemmän. Ja nyt ymmärrän juontakin enemmän ja juoni on tosi hyvä. Pidän paljon fantasiatarinoista ja pidän tästäkin tarinasta. En jaksa odottaa seuraavaa lukua. :D
Padi
Itse en siedä fantasiakirjoja, mutta tämähän on aivan loistava, vähän Rosahtava. Nuo paikkojen kuvaukset olivat juuri sopivat, mutta kuin Vankka jo sanoi niin tuohon linnan kuvaukseen olisit voinut hieman enemmän satsata. Tämä tarina "ansaitsi" mun vakiokäynnin (mikä ei varmaan ole mitään erikoista).
Pullasorsa
Millonkas seuraavaa osaa on lupa odotella? Jonkin verran on kuitenkin edellisestä aikaa vierähtänyt, niin ajattelin, että voisi jo kysyä.
akkaridekkari
Kysyä toki saa, mutta vastaus ei liene mieleinen.

Viestimaraton painaa melko paljon päälle tällä hetkellä. Yli puolet koneellaoloajastani menee siihen liittyvään tekemiseen.
En siis kerta kaikkiaan jaksa paljoa tätä tarinaa tehdä. :(

Tämän johdosta tarina jää/on oikeastaan jo jäänyt tauolle. Palaan tauolta viimeistään VM:n kauden loppumisen aikaan, ehkä ennen.
Padi
Onko tämä sinulla ihan unohduksessa? Onko edellisestä jotain kolmeneljä viikkoa? Haluaisin tietää vain että jatkatko tätä ylipäätänsä vielä tänä kesänä vai meneekö se syksyyn? Hyvä tarina on ollut tähän asti mutta et voi sitä osaa näin kauan viivästyttää.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariViestimaraton painaa melko paljon päälle tällä hetkellä. Yli puolet koneellaoloajastani menee siihen liittyvään tekemiseen.
En siis kerta kaikkiaan jaksa paljoa tätä tarinaa tehdä. :(

Tämän johdosta tarina jää/on oikeastaan jo jäänyt tauolle. Palaan tauolta viimeistään VM:n kauden loppumisen aikaan, ehkä ennen.

Siinä vastaus, Padi.
wierii2
Nyt kun VM kausikin on päättynyt, niin on kai oikea aika kysyä, että milloin tulee jatkoa..?
Sivuja: 1 2 3 4